>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Sezon 2008/09

mmaaciek 0

mmaaciek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Antananarivo
Juz 9 sierpnia rusz francuska Ligue 1.
Sezon zapowiada się naprawdę ciekawie, OL może juz nie mieć tak łatwo w zdobywaniu tytułu na krajowym podwórku.
Konkurencja solidnie się wzmocniła , zwłaszcza OM , ale Bordeaux też powinno być mocniejsze niż w ubiegłym sezonie . Ciekawi mnie jeszcze bardzo postawa PSG ,mogliny w koncu coś zaprezentować oraz klub Polaka Waldemara Kity Nantes. Kanarki montuja niezłą ekipę , więc powinny się załapać do europejskich pucharów.
A na koniec i tak wygra Lyon, przynajmniej wg mnie ????
Oto rozkład pierwszej kolejeczki:
AC Le Havre - OGC Nice
AJ Auxerre - FC Nantes
AS Monaco - Paris Saint Germain
Girondins Bordeaux - SM Caen
FC Sochaux - Grenoble Foot
Stade Rennes - Olympique Marseille
Le Mans UC 72 - FC Lorient
Olympique Lyonnais - FC Toulouse
Valenciennes FC - AS Saint Etienne
A wy co sądzicie o nadchodzącym sezonie ??

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Hmm dla mnie Lyon nadal ma mocny sklad ale mysle ze OM powalczy co do Bordeaux czy powalcza ,? dla mnie raczej nie moze miejsce 4-6 ? Ciekawi mnie PSG , tak jak poprzednik powinni wziasc sie za siebie po kilku transferach i pokazac na co ich stac ,ja jak co sezon kibicuje Saint Etienne i mam nadzieje ze Gomis i spolka powalcza o dobre lokaty , na pewno fajnie bedzie poogladac Klasnicia w Nantes , tyle na teraz reszte pokaze murawa.

Co do pierwszej kolejki fajnie zapowiada sie mecz pomiedzy Monaco a PSG , obie ekipy beda chcialy dobrze zaczac inauguracje w Ligue 1, ale ja predzej jestem za PSG niz moim zdaniem srednim Monaco . Drugim fajnym meczem bedzie pojedynek OL z Toulouse , lecz moim zdaniem mistrz Francji nie powinine przegrac tego meczu , wiecej napisze w dzialach na dana kolejke ;)

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lyon chyba pokaże po raz kolejny zdominuje Ligue 1
Końcowa tabela:
1.O.Lyon
2. O.Marsylia
3. ? (Bordeaux, PSG, Nantes, Auxerre ? ???? )
Jednym słowem może być ciekawie ????

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Zobaczymy co pokaże Marsylia zrobili ciekawe transfery ale żeby walczyc z Lyonem każdy zespół musi grac większą częsc sezonu na bardzo dobrym poziomie. PSG także może w tym sezonie o coś powalczyc. Auxerre według mnie to środek tabeli albo i niżej. Z beniaminków najwyższe miejsce zajmie moim zdaniem Nantes

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Mam nadzieje że w tym roku wkońcu Marsylia powalczy o majstra bo już mam dosyc dominacji Lyonu :p Groźne zapewne będzie także PSG, które dobrze by było aby wkońcu włączyło się do walki o wyższe cele niż utrzymanie jak w ostatnim sezonie ;)
Napewno uważniej będziemy śledzili losy AJ Auxerre z racji że będą tam występowac Dudka z Jeleniem ????
Z beniaminków jak Sutek uważam że Nantes zajmie najwyższą pozycje. A spadek ? hmm trudno przewidziec ale typuje Grenoble,Lorient i Caen ;)

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Lorient według mnie nie spadnie bo u siebie zdobędą sporo punktów według mnie. Lorient to nie takie słaby zespół moim zdaniem spokojnie uchronią się przed spadkiem do Ligue 2