>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Seriale Zagraniczne

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
jak ktoś lubie animowane to polecam Brickleberry, jak ktoś chce sobie poprawić humor to polecam ????
ostatnio zacząłem oglądać Californication i daje radę serial. Chyba zostanę samotnym pisarzem ????

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Schiedam
Ktoś już pisał o Zero Hour - również polecam. Po pilocie można powiedzieć, że zapowiada się bardzo interesująco. Zagadki, ciekawostki troszkę mistyczny - dla mnie bomba, zobaczymy jak będzie dalej.
Była też mowa o Banshee. Zgadzam się, solidny serial, ale rewelacją bym tego również nie nazwał. Ciekawe akcje, sporo się dzieje, ale nie oszukujmy się - nie jest to rewelacja jaką był np pierwszy sezon Prison Break, z takiego typu seriali.
Serial, który może zrobić największą furorę z &#39;nowych seriali&#39; czyli wyprodukowanych w tym roku lub pod koniec roku 2012 to moim zdaniem House of Cards. Tematyka nie moja, tak jak było z Suits (co okazało się znakomitym serialem), ale pilot był naprawdę świetny. Dobra gra, ostre dialogi i już w pilocie widać, że będzie dużo zagmatwań i ciekawych historii - polecam.

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
House of Cards.
Jest już drugi odcinek, od siebie też mogę polecić - bezwzględna walka polityczna, w głównej roli Kevin Spacey i jest ciekawie, mnie przypadł do gustu.Oglądam teraz trzy seriale, ale zaraz po Suits właśnie jest Domek z Kart i ostatnio Banshee, który z odcinka na odcinek coraz bardziej mnie nuży.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
dobry serial,ciekawa fabuła lekko Hannibalem podbija ale wciąga także polecam ja oglądnąłem 3 odcinki na razie i spoko,soundtrack też dobry

snap8 12

snap8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest już drugi odcinek
Jest już dostępny cały sezon.
To serial Netflixu, a tam w dniu premiery dostępne są od razu wszystkie odcinki.
Oczywiście mowa o House of Cards.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mentalista
Supernatural
Breaking bad
Sherlock Holmes (BBC)
The Walking Dead
Suits
Two And a Half Man
The Big Bang Theory
Homeland (jestem w trakcie oglądania)
Luther
Gorąco polecam te seriale, naprawdę wciągają. Większość z nich już została wymieniona, ale nikt jeszcze nie napisał o Sherlocku. Genialny serial, rola tytułowego bohatera zagrana perfekcyjnie. Niestety dopiero są dwa sezony po 3 odcinki (nie licząc odcinków specjalnych), jednakże odcinki te trwają jak dobrze pamiętam około 90 minut. Jeżeli ktoś chciałby wiedzieć coś więcej o powyższych serialach, to zapraszam na pw, chętnie napiszę kilka zdań.
Aktualnie oglądam Homeland, serial ciekawy, oryginalna tematyka. Myślę już o następnych serialach. Widziałem że polecaliście House of Cards i Boardwalk empire, czy ktoś mógłby coś więcej napisać o nich? Z góry dzięki.

robbn 23

robbn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Dużo osób wymienia Two and a Half Men - ale trzeba uczciwie przyznać, że po odejściu Sheena ten serial ssie nieziemsko. Aston Kutcher gra kiepsko i te wszystkie dowcipy, gagi wydają się takie na siłę - do tego zrobiła się z tego jakaś mydlana opera, brakuje temperamentnego Charliego.
Również polecam Sherlocka, świetny serial - szkoda, że tak mało odcinków.
Nie wiem czy ktoś z komediowych wymieniał the Office (US) - szczególnie pierwsze sezony bardzo dobre, teraz serial dalej jest emitowany, ale po odejściu głównego aktora (szefa) trochę jakby podupadł, niemniej czasem dalej śmieszy - polecam ;)

Q 0

qca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
klodzko
Elena Gilbert to zwyczajna nastolatka, która uczęszcza do szkoły w Mystic Falls. Jej świat zmienia się diametralnie, gdy rodzice dziewczyny giną w wypadku samochodowym. Załamana rzuca swojego chłopaka, Matta, a swoje uczucia zaczyna opisywać w pamiętniku. Parę miesięcy później do szkoły trafia nowy chłopak, Stefan Salvatore. Ma on pewien sekret, którego nie może nikomu wyjawić. Nieznajomy bardzo interesuje się Eleną. W międzyczasie w miasteczku dochodzi do kilku tajemniczych morderstw. Sytuację komplikuje niespodziewane pojawienie się brata Stefana, Damona.

gmark 765

gmark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Dwa moje ulubione seriale które bardzo przypadły mi do gustu przez charaktery głównych bohaterów pewnie doskonale znacie, DrHouse i Dexter. Po za tym mogę także polecić Zakazane Imperium (Boardwalk Empire) - akcja serialu toczy się w czasach prohibicji w Stanach Zjednoczonych, ten serial także był tu wymieniany.

Z seriali które nie zostały tu wymienione bardzo polecam The Wire (Prawo Ulicy). Trudno mi opisać 5 sezonów w kilku zdaniach, ale serial głównie dotyczy tematyki narkotykowej i gangów czasów teraźniejszych. Jeżeli ktoś lubi takie tematy nie powinien się zawieść. Kilka ciekawych nazwisk i bardzo dobra intryga. W skrócie grupa funkcjonariuszy i detektywów zostaje powołana do specjalnego zadania - rozwiązania panującej w mieście grupy dealerów narkotykowych.

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
15920
Z seriali które nie zostały tu wymienione bardzo polecam The Wire (Prawo Ulicy). Trudno mi opisać 5 sezonów w kilku zdaniach, ale serial głównie dotyczy tematyki narkotykowej i gangów czasów teraźniejszych. Jeżeli ktoś lubi takie tematy nie powinien się zawieść. Kilka ciekawych nazwisk i bardzo dobra intryga. W skrócie grupa funkcjonariuszy i detektywów zostaje powołana do specjalnego zadania - rozwiązania panującej w mieście grupy dealerów narkotykowych.
Został wymieniony 2 strony wcześniej. Tak poza tym ścisły top jeśli chodzi o seriale jakie miałem okazję oglądać.

jako47 130

jako47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wiem czy bylo dosc specyficzny angielski humor niektorym moze sie nie spodobac ja tam lubie stare ale jare szkoda ze 2 sezony byly
Mała Brytania

T 2,8K

tadzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przeczytalem wszystkie posty i powtorze wiele tytulow poprzednikow, ale bedzie to oznaczac ze sa to dobre seriale ???? :
Walking Dead
Supernatural
Big Bang Theory
Spartacus
Battlestar Galactica
Legend of the seeker
Prison Break
How i met your mother
Game of thrones (bardzo polecam ksiazke pierwsze trzy tomy WYMIATAJĄ, w nastepnych nie ogarniam koncpepcji autora troszke sie pogubil i starczylo mi cierpliwości na tom nr 4 i na 5 stanąłem ???? )
Kompania braci (mzoe i dosc stare ???? )
Pacific (ta sama koncepcja co band of brothers tyle ze na Pacyfiku, mi sie bardzo podobala, keidys chyba w tv lecialo)
Thats 70` show

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
ja ostatnio to ogladam Walking Dead, Spartacus.
oglądałem Prison Break, gra o tron.
najbardziej te mi przypadły do gustu, oprócz seriali komediowych ????

nowak 0

nowak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Aktualnie Warszawa
To i ja sie udziele:
Dexter
Breaking Bad