>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Seriale Zagraniczne

F 95

fiddy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wszystkim przypadnie do gustu ale polecam Horace and Pete, wyjątkowy serial

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Ktoś poleci jakiś dobry serial kryminalny, który kończy się po jednym sezonie, najlepiej maks 10-12 odcinkowym?
Ja mogę polecić Gomorre, najlepszy serial jaki kiedykolwiek widziałem.
Narcos
Mob City
Z komediowych Chłopaki z baraków.

jamarkus 190

jamarkus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn / Wroclaw
Ktoś poleci jakiś dobry serial kryminalny, który kończy się po jednym sezonie, najlepiej maks 10-12 odcinkowym?
Jeżeli nie oglądałeś to Fargo, klimatyczny, i fajnie zrobiony, są dwa sezony, ale są nie zależne od siebie.

jamarkus 190

jamarkus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn / Wroclaw
Nie no, takie hity to ja widziałem.

Fargo mam na oku, może faktycznie zobaczę. Jest to może kontynuacja filmu albo jego rozszerzenie? Film był rewelacja.
Problem w tym że jakoś jeszcze nie obejrzałem pełnometrażowego filmu, i tak naprawde nie wiem czy to jest jakoś powiązane, jedynie co moge powiedzieć że serial ponoć jest lepszy od pierwowzoru ale to tak ze słyszenia, Czarny charakter daje radę, niektórzy mówią że niby lepszy od Buscemiego (rewelacyjny serial &quot;Zakazane imperium) No i ta muza ....

funemanka 31

funemanka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ze starszych tytułów moimi ulubieńcami są Dr House i Desperate Housewifes. Zawsze będę uwielbiać MacGyvera i Drużynę A :].
Obecnie śledzę &#39;The last man on earth&#39;, chociaż większość gagów Willa Forte mnie drażni, ale osadzenie komedii w postapokaliptycznym świecie to jednak ciekawy pomysł. Trwa sezon 3., na szczęście wyzbyto się kloacznych żartów z 1go.

D 0

davidrq7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ZG
How to get away with mourder
The Big Bang Theory
Marvel Agents of S.H.I.E.L.D
Gotham
Wikingowie
Polecam ????

elefant90 16

elefant90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Shameless
Fargo
The Wire
Silicon Valley
Boardwalk Empire
6 Feet Under
Narcos
Gomorra
Walking Dead

shakeyobody 1,4K

shakeyobody

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malediwy
Problem w tym że jakoś jeszcze nie obejrzałem pełnometrażowego filmu, i tak naprawde nie wiem czy to jest jakoś powiązane, jedynie co moge powiedzieć że serial ponoć jest lepszy od pierwowzoru ale to tak ze słyszenia,
Nie oglądałem filmu a dla mnie bomba. Drugi sezon nawet lepiej mi siadł.

Shameless realy taki dobry ? bo rozowy pasek mnie namawia, a wiecie jak jest.
Musisz mieć fajnego różowego skoro poleca Ci takie rzeczy. Mi się bardzo podobało - taki typowy serial showtime`u.
Peaky Blinders &gt;&gt;&gt; Gomorra

M 0

maestro88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta
Musisz mieć fajnego różowego skoro poleca Ci takie rzeczy. Mi się bardzo podobało - taki typowy serial showtime`u.

nie narzekam ;) zaczęliśmy, póki co połowa pierwszego sezonu, muszę przyznać, że godny i wciąga ✅

rangizz 618

rangizz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki panowie za polecenie Peaky Blinders. 3 sezony po 6 odcinków obejrzane w ciągu tygodnia podczas nauki do obrony (broniony w poniedziałek ???? ). Świetny serial, świetna rola Cillina Murphego, który to daje pazura temu serialowi. Kojarzyłem go zawsze ról drugoplanowych, ale tutaj pokazał, że może być głównym aktorem ciągnącym film/serial. Muzyka najlepsza jaką słyszałem w serialach. Jedyna wada to czasami lekko naiwne i naciągane wydarzenia, ale można przymrużyć oko. POLECAM.

I 16

idziol91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moja TOP3 seriali:
1. Breaking Bad
2. House of Cards
3. Stranger Things

avdm20 324

avdm20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Arthur Ashe Stadium
Homeland daje radę ostatnio, chociaż nie jest to poziom pierwszego sezonu, ale jednak warto oglądać.