Gdy tylko sprawdziłem dzisiejszą oferta z hokeja to momentalnie mnie głowa rozbolała i się za nią złapałem. Moim okiem jest dzisiaj tyle meczy do grania, że aż szkoda nie spróbować. Zwykle staram się dobrać 2-3 pewne mecze i to puscić, ale dzisiaj troche pokombinowałem i wybrałem 10 meczy(sick!) i starannie to rozłoże. Co za dużo to nie zdrowo i możliwe, że 100% skutecznośc z tej dyscypliny zmaleje ale nie zapeszajmy.
:
hokej
LH
Aż 3 typy z naszej ligi hokeja. Na Tychy, Sanok i że nastrzelają znowu troche mojej Polonci. Tychy aktualny lider i z serią 3 porażek z rzędu? To im się naprawdę się zdarza. Unia to napewno nie katosy ani polonia, ale GKS umie z nimi grać i stanowczej większości starć są góra. Myślę, że dzisiaj im nakopią i wygrają w końcu swój pierwszy mecz w nowym roku. Typ na przełamanie. Drugi mecz Sanok - Cracovia o wiele cieższy. Vicelider dostaję dzisiaj niełatwego przeciwnika. Mecz napewno z serii tych dośc wyrównanych, także żaden spacerek. Mimo wszystko Sanok jeśli chodzi o spotkania rozgrywane u siebie to bezsprzecznie wiedzie prym. Wg mnie warto zaryzykować po takim kursie. Pewnie już zapomnieli o przegranej w pucharze i dzisiaj zrobią to co do nich należy. Stawiam na zwycięstwo zeszłorocznego mistrza. Trzeci mecz,no to tutaj w dwóch zdaniach. Bytom się rozpadł Pewnym jest , że Polonia niewątpliwie przegra to spotkanie. Pytanie tylko jaki opór stawi? Dwucyfrówki nie powinno być, do zera też nie, ale myślę jak przystało na PB over 8.5 zostanie pokryty. Tym razem to nie tripel, ale pomieszałem troche.
:
hokej:
Czechy - Extraliga
Co do pepików to też 3 typy ale szczerze pokładam w tym kuponie najmniejsze nadzieje - nie będę owijał w bawełne. Gram tutaj typowo na gospodarzy tj. Sparta, Pardubice i Litvinov. Nie powiem, że Ci sąsiedzi najczęściej mi płatają figle, ale atut własnej tafli imo ma w tej lidze wielkie znaczenie i każdy może wygrać z każdym. Mimo to szkoda mi przejść obok tych meczów obojętnie i gram za drobne, bo gdybym nie obstawił a by weszły to bym sobie pluł w brode.
:
hokej ????
EL -
Niemcy
Wolfsburg seria pięciu porażek z rzędu, ale nie z byle kim, bo na 5 lose, 4 z nich były z drużynami z top5. Teraz przyjdzie im się mierzyć w Augsburgiem - teamem, który przewodzi nad dolnym top3. Gram tutaj typowo na przełamanie jak w przypadku GKS Tychy. Dzisiejsi goście przeciwko Augsburgowi lepiej własnie sobie radzą away, ale zarówno w sezonie też więcej punktów zdobywają na wyjazdach. Kursik marzenie, myslałem z początku o singlu,ale artysta kombinator się właczył. Zamieszcze ten typ również w
typach dnia, . Augsburg ostatnio u siebie 2 zwyciestwa po dogrywce i dzisiaj goście powinni im ten szyk popsuć. Drugi typ Munchen - Schwenninger. No tutaj nie będe się rozpisywał. Munchen ostatnio przegrał a Schenninger wygrał. Średnio na jedno bądź też dwa zwycięstwa tych drugich przypada od 5 do 6 porażek. Myślę że zwyciestwo gospodarzy będzie tu tylko formalnością i nie ukrywam , że bede baaardzo zawiedziony jeśli to nie wejdzie.
:
hokej: POZOSTAŁE
Tutaj wybaczcie, ale w tej chwili obiad został zapodany i zaczynam szamać, ale też jestem dobrej myśli co do tych typów.
*ciekawostka - oprócz tego sposród tych 4 kuponów które znajdują się poniżej, wybrałem sobie z każdego po jednym i stworzyłem piątego wariata, którego tutaj już nie zamieszczam i ofc nie będzie liczony do statystyk. Nie widzę sensu powtarzać tu swoich typów
:hokej: EHC Munchen - Schenninger Wild Wings
Typ: 1
Kurs: 1.32
Wynik: 5-2
:hokej: GKS Tychy - Aksam Unia
Kurs: 1.37
Wynik: 5-2
:hokej: Stavenger - Lillehammer
Kurs: 1.25
Wynik: 6-4
Stawka: 65.00 PLN
AKO: 2.26
Bet365
Zwrot: 146.93 PLN
:hokej: Sanok - Cracovia
Kurs: 1.90
Wynik: 4-1
:hokej: Polonia Bytom - MMKS Podhale
Typ: over 8.5 goals
Kurs: 1.85
Wynik: 1-5
Stawka: 20.00 PLN
AKO: 3.51
Bet365
Zwrot: 70.30 PLN
:hokej: Banska Bystrica - Trencin
Kurs: 1.72
Wynik: 2-3 OT
:hokej: Augsburg Panthers - Wolfsburg Grizzly Adams
Typ: 2
Kurs: 2.25
Wynik: 2-3
AKO: 3.87
Bet365
Zwrot: 77.40 PLN
:hokej: Litvinov - Olomouc
Kurs: 1.48
Wynik: 4-2
:hokej: Pardubice - Vitkovice
Kurs: 1.92
Wynik: 1-6
:hokej: Sparta Praha - Liberec
Kurs: 1.43
Wynik: 4-3 OT
AKO: 4.06
MarathonBet
Zwrot: 81.26 PLN
edit:
kupony 1/4 , typy 6/10 , propozycje zamieszczone w działach 4/5, głowny kupon siedzi i ogólnie wyszedlem na plus ciut ponad 20 zl, nie powiem jest lekki niedosyt, bo liczylem conajmniej na 2
kupony trafione, no trudno