>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

S&G 4 vs 1 vs 1

Status
Zamknięty.
G 0

grytek666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Chcialbym was prosic o rozwiazanie nastepujacego problemu. Chce grac turnieje 6 osobowe S&amp;G o wpisowym 200 - 500$ z czego ja kontrolowal bym 4 graczami (stacjonarny + 2 laptopy + kumpel). zalozenie jest takie ze zajmuje 1 i 2 miejscei zgarniam 2x 200$ lub 500$ od 2 nieswiadomych graczy. Jaka taktyke powinienen obrac ? Jedna z osob doradzila mi ze powinienen na poczatku grac bardzo pasywnie i dac sie wybic 2 graczy tak zeby zostal 1 i gral bym wtedy 4 na 1. Z drugiej strony grajac normalnie dysponujac 8 kartami powinienen grac tight lose ?? blefowac grac agresywnie ? czywiscie na kazdym komputerze bylo by inne ip wiec problemu nie bedzie.

X 0

xcamelx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie zdziwie sie jak przez takich jak Ty zablokują nie tylko promocje dla Polaków ale i ogólnie dostęp do pokera online;/

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witam. Chcialbym was prosic o rozwiazanie nastepujacego problemu. Chce grac turnieje 6 osobowe S&amp;G o wpisowym 200 - 500$ z czego ja kontrolowal bym 4 graczami (stacjonarny + 2 laptopy + kumpel). zalozenie jest takie ze zajmuje 1 i 2 miejscei zgarniam 2x 200$ lub 500$ od 2 nieswiadomych graczy. Jaka taktyke powinienen obrac ? Jedna z osob doradzila mi ze powinienen na poczatku grac bardzo pasywnie i dac sie wybic 2 graczy tak zeby zostal 1 i gral bym wtedy 4 na 1. Z drugiej strony grajac normalnie dysponujac 8 kartami powinienen grac tight lose ?? blefowac grac agresywnie ? czywiscie na kazdym komputerze bylo by inne ip wiec problemu nie bedzie.
Polak potrafi...

K 76

karlos83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pomijajac fakt, ze musisz jeszcze taki turek wygrac (co na tych stawkach wcale nie jest latwe jesli nie jestes zaawansowanym graczem bo tam debile nie graja uwierz mi). To w dodatku jesli komus cos nie przypasuje w takim turku i postanowi sie przyjzec sprawie a zauwazyc to, ze w kazdym turku graja 4 takie same osoby nie bedzie trudno, potem juz tylko informacja do supportu oni sprawdza rozdanka a Twoje konta wraz z kasa zostana zablokowane.

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice KRK
nawet nie próbuj taki numerów bo Cię zbanują. Gracze w sitach za 200-500$ na pewno nie są debilami i może się tak zdarzyć że będziesz stratny po takim turku.A tak jak już wspomniał karlos83 na pewno jak przegrają kilka turków z tymi samymi osobami przy stole to napiszą do supportu o przyjrzeniu sie tej sprawie i wtedy ani kasy ani konta nie będziesz miał.

G 0

grytek666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie mowilem o tym ze caly czas beda graly te same osoby. Robie jedna akcje jestem powiedzmy 1000$ do przodu robie wyplate i robie nowe konta. Jest full pokerow ktore nie sprawdzaja dowodow i wyplacaja kase powiedzmy w 6 godzin a zrobienie noweg konta na moneybookers to zaden problem.

babilon 0

babilon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiecany
nie mowilem o tym ze caly czas beda graly te same osoby. Robie jedna akcje jestem powiedzmy 1000$ do przodu robie wyplate i robie nowe konta. Jest full pokerow ktore nie sprawdzaja dowodow i wyplacaja kase powiedzmy w 6 godzin a zrobienie noweg konta na moneybookers to zaden problem.
a co myslisz ze wszystkie pokerroomy to sa matoly i ze nie sprawdza od razu przed wyplata?
jesli tak to powodzenia i tak to sie nie uda
ps. pokerstras ma chyba takie sity

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
I naprawde myślisz, że firmy nie zorientują się?
Bardzo ciekawe, że w każdym sicie będziesz grał z 3 tymi samymi osobami.

G 0

grytek666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie czaicie chyba o czym mowie. Nie zauwaza poker roomy ze graja caly czas 3 te same osoby bo ... robie 3 konta wygrywam kase wyplacam i ... robie 3 zupelnie nowe konta na falszywe dane z nowymi nazwami urzytkownikow.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Uwierz mi że to nie przejdzie. Raz Ci się może uda, więcej nie.
A tak nawiasem to właśnie przez takich jak Ty, we wszelakich promocjach Polacy są z nich wykluczeni.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Dlatego temat zostaje zablokowany, bo napewno nic dobrego dla forum nie wnosi.
Poza tym, czy to jest strategia? To jest oszustwo...

Status
Zamknięty.