- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0

Slovan Bratysława- AS Trencin
Po przerwie wracamy do gry u naszych południowych sąsiadów. Meczem otwarcia będzie spotkanie mistrza kraju- Slovana z beniaminkiem z Trencina. Bukmacherzy wyraźnie faworyzują gospodarzy i oczywiście mają ku temu powody. Zespół Karela Jarolima nie posprzedawał swoich gwiazd, a co najważniejsze utrzymał w składzie króla strzelców Corgon ligi z zeszłego sezonu- Filipa Sebo. Do tego do drużyny dołączył były pomocnik Sparty Praga- Jiří Kladrubský. Piłkarze ze stolicy Słowacji mają już pierwszy oficjalny mecz za sobą. We wtorek, pokonali na własnym stadionie Toboł Konstanay 2:0, pokazując w tym meczu swoją ofensywną siłę. Wspomnieć również warto o tym, że w zeszłym sezonie Slovan prezentował się znakomicie na Tehelnym Polu. Tylko 7 straconych bramek i 1 porażka- niesamowity bilans.
Z drugiej strony beniaminek, AS Trencin, który w zeszłym sezonie przeszedł jak burza rozgrywki w 1 lidze. W składzie pozostał argentyński napastnik David Depetris- król strzelców 1 ligi z liczbą aż 31 bramek! Faworyt jest tutaj jeden, jednak ja nie skreślałbym gości z Trencina. Większa presja ciążyć powinna na gospodarzach, cel w sezonie jest wiadomy- obrona tytułu. Goście zaś znają swoje miejsce w szeregu i powinni tutaj zagrać na tzw. "luzie", więc uważam, że stać ich na strzelenie bramki w tym spotkaniu.
Niestety, buk, w którym gram miał rano to spotkanie, jednak tylko z opcją 1x2. Teraz spotkania nie ma w ogóle ofercie, więc niestety muszę je odpuścić, chociaż może support WH coś zadziała.
Jednakże znalazłem moją propozycję w ofercie Unibet.
Typ: Goście strzelą bramkę @ 1,90 / Unibet