>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ruletka

L 45

laha

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zastrzegam was wszystkich na 3 piękne swinie abyscie niegrali w ruletce w Expert :!: Pracuje tam algorytm ..jestem z qmplawi w półowie i jeszxcze 2 miech i go rozpracujemy (żart) ale o tym algorytmie można sie łatwo przekonac...pamiętam ze zagrałem kiedys wszystkie liczby i dziwnym trafem 2 razy wypadło 0 ???? albo zagrałerm wszystkie liczby prucz 21 i wypadła.... ta liczba 3 razsy ???? więc naprawde niewzorować sie gra nie na kase bo tam to co innego :!: Zastrzegam was :!: ????

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Zastrzegam was wszystkich na 3 piękne swinie abyscie niegrali w ruletce w Expert Exclamation Pracuje tam algorytm ..jestem z qmplawi w półowie i jeszxcze 2 miech i go rozpracujemy (żart) ale o tym algorytmie można sie łatwo przekonac...pamiętam ze zagrałem kiedys wszystkie liczby i dziwnym trafem 2 razy wypadło 0 Smile albo zagrałerm wszystkie liczby prucz 21 i wypadła.... ta liczba 3 razsy Smile więc naprawde niewzorować sie gra nie na kase bo tam to co innego Exclamation Zastrzegam was Exclamation Smile

Nowosci nieodkryles... WIadomo ze stworzony jest algorytm ktory daje zysk nie graczoam lecz expektowi ... Jezeli bylby stworzony algorytm czysto losowy niestety ludzie grali by systemami takimi jak &quot;progresja&quot; co jest niedoszwolone w prawdziwych kasynach..

J 0

j0la

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Racja ,ja zagrałem według progresji. Stawiałem ciągle na czarne za każdym razem powiększając stawke i 7 razy z rzędu wypadało na czerwone. Oczywiście to czysty przypadek :zy3ou:

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Racja ,ja zagrałem według progresji. Stawiałem ciągle na czarne za każdym razem powiększając stawke i 7 razy z rzędu wypadało na czerwone. Oczywiście to czysty przypadek zy3ou

no to 500zeta w plecy ale masz juz nauczke:]

M 0

misiulo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A czy ten algorytm nie daje przy okazji graczom for w grze &quot;dla zabawy&quot; żeby ich zachęcić?