Moje zdanie "oba typy zgodnie z regulaminem będą zminusowane" nie oznacza "oba typy niezgodne z regulaminem", tak jak Ty to na swój sposób zrozumiałeś, więc nie wiem, czy aby na pewno w dobrym kierunku użyłeś słów o moim niedorowinięciu, gdyż jak już to słowa te powinny być skierowane w przeciwnym kierunku. Z kolegą, który popełnił taki sam błąd, co Ty wszystko sobie wyjaśniłem na priv w bardzo przyjazny i kulturalny sposób. O dziwno
@kacper091097 nie zalecał mi żadnego rozpędzania i głową o ścianę (w sumie co miałbym z tą głową zrobić, bo tu również nie wysłowiłeś się jasno?). Mało tego, podporządkował się i choć również jest zawiedziony to rozumie po co jest regulamin.
Ciebie "koleś" odsyłam do poczytania sobie dyskusji z poprzednich lat konkursu żużlowego. Mam nadzieję, że zobaczysz tam, jaka zawsze była kultura wypowiedzi uczestników, nawet jeśli nie zawsze wszystko szło po ich myśli.
Regulamin jest po to, abym i ja i Ty i każdy go przestrzegał. W tym roku jest on jeszcze bardziej udoskonalony, aby zminimalizować jakiekolwiek wątpliwości, więc nie ma taryfy ulgowej przy podawaniu typów. Nikt nikogo nie zmusza do typowania i do zabawy, a jeśli ktoś nie ma ochoty się bawić z nami to po prostu niech tego nie robi.