>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Rozmowy, pytania, dyskusje, skargi

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bez przesady, takie teksty to na forum SF.
Oba typy niestety zgodnie z regulaminem będą zminusowane.

Ty jesteś koleś niedorozwinięty? Zgłaszam błąd w zapisie typu, a nie w kursie czy braku takiego zdarzenia i to minuty po zatwierdzeniu.

A Ty, że oba typy niezgodne z regulaminem. Weź rozpędz się i głową o ścianę polecam, to może ogarniesz ten łeb.

neutralny 13K

neutralny

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Pomorze
Moje zdanie "oba typy zgodnie z regulaminem będą zminusowane" nie oznacza "oba typy niezgodne z regulaminem", tak jak Ty to na swój sposób zrozumiałeś, więc nie wiem, czy aby na pewno w dobrym kierunku użyłeś słów o moim niedorowinięciu, gdyż jak już to słowa te powinny być skierowane w przeciwnym kierunku. Z kolegą, który popełnił taki sam błąd, co Ty wszystko sobie wyjaśniłem na priv w bardzo przyjazny i kulturalny sposób. O dziwno @kacper091097 nie zalecał mi żadnego rozpędzania i głową o ścianę (w sumie co miałbym z tą głową zrobić, bo tu również nie wysłowiłeś się jasno?). Mało tego, podporządkował się i choć również jest zawiedziony to rozumie po co jest regulamin.
Ciebie "koleś" odsyłam do poczytania sobie dyskusji z poprzednich lat konkursu żużlowego. Mam nadzieję, że zobaczysz tam, jaka zawsze była kultura wypowiedzi uczestników, nawet jeśli nie zawsze wszystko szło po ich myśli.
Regulamin jest po to, abym i ja i Ty i każdy go przestrzegał. W tym roku jest on jeszcze bardziej udoskonalony, aby zminimalizować jakiekolwiek wątpliwości, więc nie ma taryfy ulgowej przy podawaniu typów. Nikt nikogo nie zmusza do typowania i do zabawy, a jeśli ktoś nie ma ochoty się bawić z nami to po prostu niech tego nie robi.

marasspec 264

marasspec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
Wybaczcie ale się pogubiłem.Czy typy podawane w piątek na mecze z leszna i grudziądza są ważne???????????( skoro dzis tyle osób podaje typ na leszno )

neutralny 13K

neutralny

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Pomorze
Typy oczywiscie sa wazne. Jednak dosc wczesnie poinformowano o przelozeniu meczu, po czym bukmacher wycofal oferte, wiec nie wszyscy zdazyli podac swoje typy. Zarowno te z piatku, jak i dzisiejsze sa wazne. Jesli ktos poda typy dwukrotnie to licza sie te podane wczesniej.

neutralny 13K

neutralny

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Pomorze
W TYM temacie umieściłem klasyfikację konkursu po 2 kolejce PGE Ekstraligi. W miarę możliwości proszę, aby każdy sprawdził, czy wszystko się zgadza. Jeśli zauważycie jakiś błąd to napiszcie do mnie na priv, albo zgłoście w Rozmowy, pytania, dyskusje, skargi. Pozdrawiam.

B 714

bosky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp.
Grupa 4 typ:
Kolejka 3
Mecz: Częstochowa - Wrocław