>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Rozmówki o MLB

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Boston do gry? Czy lepiej nie ruszać, bo wczoraj nieźle zaszaleli...
Wczoraj był zupełnie inaczej narzucający miotacz mający kłopoty jak na przeciwko jest bardzo ofensywna ekipa [Texas , LAA , Boston].
Na dodatek bullpen też roboty nie robił , a grał ten gorszy skład bullpenu w Detroit
Ani Veras , ani Smyly ani Benoit nie grali ;)
Porcello to miotacz pasujący pod National League , takie moje zdanie jest ????
Tam by sie sprawdził , chcoiaz w tym roku pare dobrych gier ze sporą ilością SO , a jak wiadomo Porcello produkuje mase ground outs.
Dzisiaj zaupełnie kto inny , na dodatek seria Yankees-Red Sox , która to jest w TOP 2 pojedynków obok serii Giants-Dodgers.
Coś jak piłkarskie Barcelona-Real czy Manchester-Liverpool ;) tylko 18 razy w roku - niektóre poziom odstają , inne uczta dla fanów.
Peavy w sumie po wymianie gra łądnie , ValenciaCF niech sie wypowie , bo on fanatyk ekipy Bostonu ;)

valenciacf 572

valenciacf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nuevo Mestalla
ja nie gram bo takie spotkania się ogląda, wszystko tutaj może się zdarzyć

spotkania o mistrzostwo świata :razz: RedSox vs Yankees zawsze elektryzują i napięcie sięga zenitu, także w obu ekipach presja kibiców jest który zepół będzie lepszy tym razem

Jankesi są 8.5GB więc to oni muszą gonić wynik bo każdy przegrany mecz oddala ich od PO. Pierwszy raz w tym sezonie przeciw RedSox zagra Jeter. Zobaczymy czy A-Rod i Girardi utrzymają swoje nerwy na wodzy po ostatniej serii ????

http://wapc.mlb.com/play?content_id=29843047

Dempster nie wystąpi na YankeeStadium.

sewerynkg 3,1K

sewerynkg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bardzo dobry mecz. Boston górą! 7 inning NYY trwał aż 34 minut.

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Niby czemu ?
Kershaw solidny , ostatnio grał w Colorado wiec moze mu ERA podskoczyła.
Obaj underowu , Bailey sie wyrobił wiec pewnie tez malo co da , ale fakt faktem.
Z drugiej strony jak widze Kershawa na wyjeździe to omijam UO - dla zasady dobrych miotaczy z West nie gram na wyjazdach na UO.
Grałbym samo Dodgers IMO

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baltimore
Dlaczego Leyland znowu nie wstawia pinch runnera za Fieldera w 9 zmianie przy przegrywaniu 1-0 ? Każdy inny zawodnik nie wążacy 590 kilo by zdążył dobiec do domowej . Kolejny raz już widzę takie bezmyślne zachowanie managera Tigers .

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
@up
Hehe
O baserunners Tigers to można by napisać księgę i tak by jeszcze można mówić wiele ????
Treneiro z 3 bazy też zabija runnerów na bazach bo ich wysyła na outy by a country mile ????
Jakby Kellego nie użył to pewnie by Kelly był tym PR.
http://www.fangraphs.com/blogs/the-astros-and-the-al-playoff-race-revisited/
Artykuł dotyczący tego co powoduje Astros w AL West...

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baltimore
mógł użyć nawet Verlandera albo samemu pobiec ;) każdego ale nie tą świnie tłustą Fieldera , Oscar Pistorius bez protez by szybciej biegł niż on

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
hardison +3 Punkty (hahahahaha :D Uwielbiam te Twoje porównania :))
lukascash +13 Punkty (hahahahahahahahahhhahaha leżę roz******)
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baltimore
hahaha

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pietaszek89 +6 Punkty
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

:grin::grin::grin::grin::grin::grin: uczucie pozostaje na zawsze :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

john-smith 901

john-smith

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pettitte, atrakcyjny kurs @2,04, przełamanie paskudnej serii, Blue Jays to moje argumenty na pierwszą w nocy ;)

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baltimore
Pettitte, atrakcyjny kurs @2,04, przełamanie paskudnej serii, Blue Jays to moje argumenty na pierwszą w nocy ;)
Pettitte is 3-0 with a 1.77 ERA against the Blue Jays this season. Z kim mają Yankees wygrywać jak nie z Toronto które zawsze się kładzie na boisku w meczach z NYY i prosi o jak najniższy wymiar kary .
Kurs bardzo fajny , myślę że warto spróbować , ostatni dzwonek dla Yankees na podjęcie walki o wild card

sewerynkg 3,1K

sewerynkg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kto mi powie gdzie jest haczyk z Bostonem? Bo kurs duży (@1.71), a miota dzisiaj Clay Buchholz.
Poszperałem i już wiem:
Pedroia is not expected to be in Saturday&#39;s starting lineup against the Blue Jays as he will likely have the day off.
Saltalamacchia is not expected to be in Saturday&#39;s starting lineup against the Blue Jays as he will likely have the day off.
Napoli is not expected to be in Saturday&#39;s starting lineup against the Blue Jays as he will likely have the day off.

i teraz pytanie czy warto bez nich?

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Toronto jako rywal nie powala , kurs dobry.
Na dodatek kontuzji tam mają.
Buerhle ostatnio bez tragedii jakiejś.
Boston ma zapewniony awans do dalszej fazy rozgrywek , więc mogą odpuścić , ale Toronto o nic nie walczy.
Ja tego meczu bym nie grał i tyle.
Mecz Dodgers tez bym odpuścił , ale San Diego ma w tym sezonie sposób na Kershawa + pół ekipy LAD dostanie odpoczynek za awans.
Lepiej się zainteresować meczem , gdzie obie ekipy o coś grają.
Pedroia i Napoli to jednak dwie poważne siły ofensywne , Pedroia też dobry deff.
Ale ciągle w składzie masz Hawajczyka , Ortiza czy Gomesa.
Jest line-up i i bez większych fajerwerków.
Kurs ciekawy , ale IMO no-bet.
Ew. Boston za małą stawkę