>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ROZBIJ BANK Do Rozdania 20.000

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ROZBIJ BANK Do Rozdania 20.000
STS Rozdaje 20.000
Pieniądze Wygrywa Każdy, kto obstawi prawidłowy wynik Finału Ligi Europy i Ligi Mistrzów.
Link do Regulaminu :
https://www.sts.pl/userdata/files/regulaminy/regulamin-akcji-online-rozbij-bank-2-fina-le-i-lm.pdf

Dodatkowa Promocja &#39;&#39;Polubisz Poniedziałki&#39;&#39;
Co Tydzień 100 najlepszych graczy otrzymuje doładowanie konta ! Pierwsze 100 osób już otrzymało pieniążki :
https://www.sts.pl/userdata/files/bonusy/polubisz-poniedzialek.pdf
Być może jesteś jednym z nich SPRAWDŹ :

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
edi8 +46 Punkty (Popraw na "do rozdania" bo jest rozania :))
K 6

krywdzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanko co do konkursu Rozbij Bank. Postawiłem tylko wynik finału ligi mistrzów. Fartem siadło 3:1 dla Barcy ;) Jeżeli nie obstawiałem Ligi Europy to kwalifikuję się do wygranej ? Z tego co wyczytałem to wygrana zostaje przekazana na konto bonusowe. Czyli muszę tymi pieniędzmi jeszcze 3 razy obrócić by móc je wypłacić ?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanko co do konkursu Rozbij Bank. Postawiłem tylko wynik finału ligi mistrzów. Fartem siadło 3:1 dla Barcy ;) Jeżeli nie obstawiałem Ligi Europy to kwalifikuję się do wygranej ? Z tego co wyczytałem to wygrana zostaje przekazana na konto bonusowe. Czyli muszę tymi pieniędzmi jeszcze 3 razy obrócić by móc je wypłacić ?
Z tego co ja wczytałem się, to jak najbardziej się kwalifikujesz, natomiast kwotę wygraną musisz obrócić 3x by wypłacić po jakim kursie to trzeba doczytać.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@Krywdzik - Tak. Oczywiście, że się kwalifikuje. Gratulujemy! :]
Kwota zasilenia trafi na konto bonusowe, którą do przelania na depozyt należy trzykrotnie obrócić.

J 0

jaroo75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Czy możecie się pochwalić jakie były wygrane tzn ile osób trafiło wynik ?

P 0

pietrolo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Obstawiłem poprawnie wynik finału LM a bonusa brak. Można prosić o informację dlaczego?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Obstawiłem poprawnie wynik finału LM a bonusa brak. Można prosić o informację dlaczego?
Poczekajmy na oficjalne stanowisko przedstawiciela STS-a napisałem już do Supportu już w tej sprawie.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@Jaroo75
Tym razem ponad 700 osób trafiło w poprawny typ. Rozdawaliśmy więc doładowania w kwocie 30 zł.
@pietrolo
Istnieje możliwość, że nasze maile wpadają Ci do spamu zamiast do głównej skrzynki odbiorczej. Prześlij proszę na PW swój email, sprawdzimy co mogło się wydarzyć i Twoje doładowanie na pewno się odnajdzie ;)

macio106 2,9K

macio106

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brac pieniadze?
A ja mam pytanie co do tego najnowszego Rozbij Bank 1 kolejka ekstraklasy. Jak muszę typować tylko (1X2) to muszę stawiać czystą 1, czy mogę dać np 1X? Cała kolejka musi być na jednym kuponie prawda?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam pytanie co do tego najnowszego Rozbij Bank 1 kolejka ekstraklasy. Jak muszę typować tylko (1X2) to muszę stawiać czystą 1, czy mogę dać np 1X? Cała kolejka musi być na jednym kuponie prawda?
Z tego co rozumiem to (1x2).