>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Royal London Watches Grand Prix 2007 (13-21.10.2007)

Status
Zamknięty.
G 0

grd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
faza grupowa to 7 framów ... moge Ci pomoc ... pisz wiec na gg 6599633 albo PW

K 0

kubas186

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Grand Prix to turniej rankingowy więc zawsze to większy prestiz, ale mimo wszystko do renomy tych najwiekszych zawodów to jeszcze mu troche daleko. Faza grupowa ma byc ciekawa ale przez to jest spopr spotkań &quot;do jednej bramki&quot; ale zarówno jest sporo niespodzianek. No ale konkrety:-D :

Dale D. - Davis S. 1 1.75

W tym pojedynku stawiam na Daela. Przeciwnik to bardzo doświadczaony zawodnik, legenda snookera ale ostatnio to do wielkiej formy mu jednak daleko. Dominic wygrał pierwszy rankingowy turniej tego sezony czyli Shanghai Masters. Zaprezentował się z bardzo dobrej strony i jeśli bedzie w takiej formie to sądzę że stać go na pokonanie Davisa. Nie będzie to łatwy pojedynek ale jednak skłaniałbym się bardziej ku jedynce.

Fu M. - Wollaston B. 1 1.65

No takie pojedynki to Fu wygrywac powinnien. Fu to zawodnik dośc solidny, przeplata jednak występy dobre z wystepami więc tragicznymi. Przekonuje mnie kurs choć turniej jest jaki jest to jednak rzadko się zdarza by zawodnik tej klasy nie był jakos bardzo faworyzowany. Nie mówię że to będzie łatwy pojedynek ale według mnie Fu jest zawodnikiem lepszy i powinnien sobie poiradzić.

Junhui D. - Bingham G. 2 2.35

Tutaj stawiam na niespodizankę. Junhui już od dłuższego czassu nie moze odnależć swojej wielkiej formy, gdzieś jakby się pogubił. Nie wiem co się z nim stało ale jego ostatnie wystepy w prestiżowych turniejach kończą się katastrofą. Bingham też nierówny zawodnik, przecietny żeby nie powiedzieć słąby zeszły sezon ale na pewno powalczyc a że słąby nie jest to ja zaryzykuję.

K 0

kubas186

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Dale D. - Davis S. 1 1.75 ⛔

Fu M. - Wollaston B. 1 1.65 ✅

Junhui D. - Bingham G. 2 2.35 ✅

Dobrze wyszło na poczatek. Tylko Dale przegrał po dość zaciętym meczu ale ogólnie jestem zadowolony. Kolejne typy:

Dott G. - Carter A. 1 1.75

Dott w pierwszym swoim meczu na tym turnieju gra z Carterem. Dla mnie faworytem jest Dott. Ostatnio w turniejach rankingowych wypada dośc solidnie, a o jego przeciwniku tego powiedzieć nie można. Uważam że na początek Dott odniesie zwyciestwo. Jest to lepszy zawodnik, o forme jego raczej się nie boję bo w ostatnich turniejuch nie zawodził i myślę że z Carterem wygra.

Hendry St. - Maguire St. 1 1.8

Hendry ikona tego sportu. Gra przeciwko bardzo solidnemu rywalowi. Zaryzykuje jednak stawiając na Hendrego, nie zachwyca w ostatnim czasie ale to nadal bardzo groźny zawodnik, rywal nierówny i można to wykorzystać. Trudno wskazać jednoznacznie faworyta tego spotkania ale po takim kursie biorę jednak Hendrego.

O´Brien F. - Campbell M. 1 1.6

O`Brien wybitnie niewygodny rywal, mówią to wszyscy którzy z nim grali. Gra bardzo taktycznie i jego mecze potrafią trwac bardzo długo. Rywal w tym spotkaniu jak najbardziej w jego zasięgu, nie sądze żeby O`Brian coś w tym turnioeju osiągnął ale akuratnie tego przeciwnika pokonać może i według mnie pokona. Mysle ze Brien wygra ten mecz.

S 0

swinkers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na poczatek sie przywitam, gdyz jestem tu nowy.
Dzis zdziwila mnie postawa Mattew Stewensa, postawilem na niego z mysla ze cos ugra no ale trudno.
Bardzo dobra postawe prezentuje narazie S. Murphy, czego mozna sie bylo spodziewac, zarobilem juz na jego dwoch meczach troche pieniedzy ???? .

Moje Typy na jutro:
Higgins J. - Fei T.P. 1 - 1,40
Doherty K. - Judge M. 1 - 1,55
O´Brien F. - Campbell M. 1 - 1,60
Higgins mysle ze powinien sobie poradzic, tak samo jak i Doherty bo ich talentu nie trzeba chyba potwierdzac, chociazby patrzac na ranking. Mniej pewny jestem tylko O&#39;Briena, jednak tez sadze ze wygra gdyz Campbell nie sprawia wrazenia solidnego gracza.
Ja postawie sobie taki kuponik przy systemie 2z3 i mysle ze siadzie ????

szakal1991 362

szakal1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Moje Typy
Spokonie mozna zagrać na tych dwóch panów same nazwiska mówią za siebie , natomiast ich przeciwnicy do nie znani snokerzyści ...

thevil 0

thevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moje Typy
Spokonie mozna zagrać na tych dwóch panów same nazwiska mówią za siebie , natomiast ich przeciwnicy do nie znani snokerzyści ...
Sam jestes nieznany snookerzysta, skoro Judge&#39;a nie znasz to nie wiem co robisz w tym temacie. O ile z pierwszym typem się zgadzam, to nad drugim bym sie zastanowil mocniej, bo Judge to nie nieznany jak go okresliles snookerzysta i takie mecze zawsze sa tylko pozornie pewne

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Spokojnie widać że kolega sie nie zna na snookerku , ale chce coś potypować może troche kiepska drogą idzie.Bo proponuje po pierwsze napewno nie grać po nazwiskach tym bardziej w Grand prix bo teraz były grupy i rózne układy itp.

taka dygresyjka.

pozdrawiam

d33m3r 0

d33m3r

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dott zanotował drugą porażkę. Ma jeszcze szanse na zajęcie 1-2 miejsca w grupie? bo nie bardzo znam sie na tym sporcie, więc pytam ????

thevil 0

thevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kto się zna to się zna ;-)
Doherty 3:4 Judge

Maguire St. - Davies P. (Typ) 1 1,35
17-10-07 12:30 ✅
Day R. - Norman A. (Typ) 1 1,50
17-10-07 14:30 ⛔
Higgins J. - Bond N. (Typ) 1 1,40
17-10-07 14:30 ✅
Robertson N. - Lee St. (Typ) 1 1,55
16-10-07 14:30
⛔
Zobaczymy jak to bedzie

S 0

swinkers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, moje ostatnie typy, jednoczesnie pierwsze jakie wpisalem na tej stronie nie udaly sie ????

Doherty - Pudlo, Judge w tym meczu byl o wiele lepszy, przynajmniej w ostatnich 3 frejmach ktore widzialem. Doherty duzo bledow, przegral na wlasne zyczenie. Mimo wszystko Judge pokazal sie solidnie.

Co do tego czy ktos zna Judge, czy nie, to mysle ze kolega sugerowal sie tym ze rzadko pokazuja go na stacji eurosport przez co nie jest o nim jakos glosno. Byc moze sie myle.

O&#39;Brien - nie ogladalem niestety meczu i nie wypowiem sie o nim, jednak zdziwilem sie wynikiem.

Higgins - jedyny zaklad ktory trafnie wytypowalem. Mysle ze warto na niego stawiac w tym turneiju. wygrana 4:2, dzis 4:0. Postawil bym tez na niego ale wczoraj nie miaelm juz czasu na dzisiejsze typy.
Mysle ze warto typowac rowniez S. Murphiego dobrze sie prezentuje.

Na dzis jesli bym stawial zrobil bym podobnie jak Thevil.
Jednak za wyjatkiem typu Robertson - Lee.
Tutaj moim zdaniem nie wiadoma i nie decydowal bym sie stawiac. Zreszta Lee i tak juz wygrywa 2-1 w momecie pisania tego posta.

Pozdrawiam.

marian-kon 0

marian-kon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to ja udzielę się na wieczór

R.Day-T.P.Fei Grand Prix 1 1,55

Widziałem jak Fei gra z Higgins&#39;em, nie było źle, ale mistrz w sumie przespał ten mecz. Chinczyk ma duży problem z odstawnymi, jeżeli ma chociaż cień szansy na wbicie wali, a z takim zawodnikiem jak Day ta taktyka pewnie go zgubi, szczególnie, że doświadczony Day ma szanse na awans.

J.Higgins-M.King Grand Prix 1 1,47

Higgins w końcu ma przeciwnika przy którym jest szansa że się w końcu wysili, na razie się nie stara nie myśli nie koncentruje gra ot tak i ... robi to świetnie King może sprawić niespodziankę ale jest na to mała szansa bo chyba pan H. jest jeszcze w mistrzowskiej formie.

N.Bond-A.Norman Grand Prix 1 1,80

Dla mnie najpewniejszy mecz z tego całego zestawu. Widziałem jak grał Norman z Higginsem, bał się, bał i nic więcej. Wygląda na bardzo nerwowego gościa, szczególnie, że również pierwszym meczu oprócz psucia setek nic nie pokazał w tym turnieju Norman jest spalony psychicznie i mocno zniechęcony do gry proponuję stawiać wszystko co zostało przeciw niemu, a Bond jest w miarę solidnym zawodnikiem z jakimiś aspiracjami i cały czas ma szansę na awans ....

Edit.
K.Doherty-I.McCulloch 1 1.70

no jeszcze ten meczyk sobie lekko postawiłem obaj mają w sumie turniej z głowy McClloch grał lepiej co za tym idzie stracił więcej sił a szególnie ostatni mecz z Williamsem pewnie go sporo kosztował nerwów przegrał go w dramatycznych okolicznościach i nie wiem czy sie pozbiera a Doherty dał tak plamę, że powinien się trochę postarać zatrzeć złe wrażenie.

thevil 0

thevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No niestety, Robertson dał ciała, był w stanie wygrać ten mecz, ale chyba już wiedział, że nie ma o co grać.
W przyszłych fazach może dziać się wszystko, oczywiście faworyci to O&#39;Sullivan i Higgins, ale w dobrej formie są Day, Carter, Maguire i chyba oni głównie mogą popsuć zamiary pierwszych dwóch panów.

Status
Zamknięty.