>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Roy Richie - nowy bukmacher | Bonus 100% do 400PLN

Status
Zamknięty.
M 0

memento_m

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
Panowie jak wyglądają u nich limity ? 500/1000 to nie problem przy takich stawkach ?

N 0

ninja165

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Panowie niestety chcieli wydymac freda a fred wydymal ich... bonus obrocony na 1 meczu , zobaczymy co teraz z wyplatą bedą wymyslać , dzisiaj wyplata zlecona dam znac co i jak.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
Jeszcze kilka dni temu nie wiedzieli, bo mam z nimi kontakt. Przyszła opinia od radców prawnych i muszą się zwijać. Pewnie jeszcze kilka niespodzianek można się spodziewać do 31 marca.

Wiedzieli czy nie.. A to nie byłoby bardziej po ludzku jakby była możliwość wypłacenia np. kwoty depozytu bez nadwyżki, którą mamy z bonusem? Dziesiątki innych opcji też można by wypracować, żeby klienci nie byli tak stratni.. Mi zostało jeszcze dużo do obrotu i jak pewnie nie jeden gracz, musiałem zagrać bardziej ryzykowny kupon allin, który w przypadku wygranej dałby mi możliwość szybkiego obrotu. Dałby, bo niestety nie wszedł ????
???? dla tych złodziei i tyle.

V 1,1K

viren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co ciekawe musiało być gorąco skoro zrobili sobie lekką kampanię w Polsce wydali na nią parę PLN a tym czasem opuszczają nasz kraj, widać że rząd dopracował uchwałę.
ta jasne
nazbierali wplat i fruuu swietny pretekst byl
teraz pewnie obmyslaja nowa nazwe i jak tu nakosic kolejne rzesze frajerow, czesto tych samych
PS slyszal ktos o nich jeszcze powiedz\my dwa miesiace temu?
piekna akcja fiufiu

O 0

odorus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wiem?
Wiedzieli czy nie.. A to nie byłoby bardziej po ludzku jakby była możliwość wypłacenia np. kwoty depozytu bez nadwyżki, którą mamy z bonusem?

Przecież była możliwość anulowania bonusu i wypłaty depozytu. Mało tego, mogłeś jeszcze wypłacić wygrane pochodzące z obrotu depozytem. Nie zmienia to jednak faktu, że informacja o wyjściu zdecydowanie spóźniona.

N 0

ninja165

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Konto zweryfikowane 31 o 23:17, pieniazki w wyplacone , chociaz tyle, szkoda ze zwineli zagle dobrze mi sie u nich gralo..

B 14

bartek0386h

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanie. Czy mieszkajac w UK moge założyc u nich konto i skorzystac z bonusu? Jak wygada weryfikacja konta? Wpłaty robiłbym ze skrila.

G 37

gruby_czarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanie. Czy mieszkajac w UK moge założyc u nich konto i skorzystac z bonusu? Jak wygada weryfikacja konta? Wpłaty robiłbym ze skrila.

graczy z UK też nie przyjmują,ze względu na brak licencji

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie UK niestety ma swoje restrykcje dotyczące bukmacherów

C 0

czarnikowski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
W celu weryfikacji Pańskiego konta, prosimy wysłać potwierdzenie, że konto bankowe na które zleca Pan wypłatę należy do Pana. - jak mam wysłać to potwierdzenie, dokładnie to skąd wziąć potwierdzenie z mBanku

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Wchodzisz w jedna z operacji z historii konta i na dole masz potwierdzenie .

Status
Zamknięty.