>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Roy Richie - nowy bukmacher | Bonus 100% do 400PLN

Status
Zamknięty.
A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie odejmuje masz w sumie 400+4800 czyli 5200 do obrócenia.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
traken +7 Punkty
F 3

fbit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
do weryfikacji nie przyjmują rachunku za telefon tylko za prad/gaz/wode i to koniecznie w PDF ... cuda wianki

F 3

fbit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wystarczy wyciąg z banku. Weryfikacja bardzo sprawnie. Kasa po chwili na Skrillu. Ogólnie wszystko na ✅
kanciapek, wyciąg z banku z obrazem ostatnich transakcji czy wyciąg z moimi danymi (imię nazwisko, adres) ?

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Wystarczy wyciąg z jakiejkolwiek jednej transakcji, tam powinny być dane + adres.tak jest przynajmniej w mbanku.chodzi o potwierdzenie adresu.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
kanciapek, wyciąg z banku z obrazem ostatnich transakcji czy wyciąg z moimi danymi (imię nazwisko, adres) ?
Ja wysłałem potwierdzenie wykonania przelewu za neta z Netii i poszło. No i oczywiście skan dowodu. Od wysłania do weryfikacji ok 4 godzin czekałem.

X 5

xzol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moze ktos potwierdzic z jakiego banku wysylaja pieniadze i co jest w tytule wyplaty? ostatnio cos naczytalem sie o pko a sam mam millennium (nie wiem czy wiekszy problem z tego ze bukmacher wyplaca sam z pko czy jesli mi wyplaca na pko). zrobilem wplate przez przelewy24 ogralem ten bonus (troche marnie ale jednak na plus) ale na czacie powiedzieli mi ze moge tylko na konto
//btw. dziala wam strona neteller?

kyyba 43

kyyba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jaku uniknąć 4% od przewalutowania? Ogarnial ktos?

X 5

xzol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z tego co mi na czacie napisali to neteller nie podlega pod przewalutowanie ale skrill tak. zlecilem dzisiaj wyplate nie wiem ile ogolnie trzeba czekac na neteller bo nigdy nie korzystalem ale dam znac

pagni +5 Punkty
A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie da się nic zrobić, pytałem o to na chacie i podobno mają załatwić wypłaty w PLN na skrilla ale nie wiadomo kiedy to będzie.

player1 5

player1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po postawieniu 200pln w kasynie na wildwildwest dają 50 darmowych freespinów.Wchodzi ktoś w to?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
nie da się nic zrobić, pytałem o to na chacie i podobno mają załatwić wypłaty w PLN na skrilla ale nie wiadomo kiedy to będzie.
Właśnie dlatego początkowo warto było prześledzić tego bukmachera, niż wpłacać ślepo i teraz kombinować.

kamil1989 963

kamil1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dajcie sobie spokój z tym bukmacherem i pod żadnym pozorem nie wpłacajcie tam kasy.
Wpłaciłem z ciekawości a teraz mają duży problem żeby wypłacić kasę (konto zostało zweryfikowane pozytywnie).
Zapewne zaraz uciekną z Waszą kasę więc jeśli coś macie na kontach to wypłacajcie, może Wam się uda.

viren +5 Punkty
G 0

golleador

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dajcie sobie spokój z tym bukmacherem i pod żadnym pozorem nie wpłacajcie tam kasy.

Wpłaciłem z ciekawości a teraz mają duży problem żeby wypłacić kasę (konto zostało zweryfikowane pozytywnie).

Zapewne zaraz uciekną z Waszą kasę więc jeśli coś macie na kontach to wypłacajcie, może Wam się uda.

można wiedzieć jakie kwoty tam wypłacasz?

jeśli o mnie chodzi, jestem z nimi prawie od początku co drugi dzień wypłacam sobie po kilkaset złotych i na razie bez żadnych probłemów

kamil1989 963

kamil1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
można wiedzieć jakie kwoty tam wypłacasz?
jeśli o mnie chodzi, jestem z nimi prawie od początku co drugi dzień wypłacam sobie po kilkaset złotych i na razie bez żadnych probłemów
Zleciłem 2 wypłaty po 2 k każda.
Żadna z nich nie została zrealizowana tylko ciągle odpisują, że sprawa jest weryfikowana i że przepraszają.
Bardzo mnie ciekawi co oni tak weryfikują skoro wypłata zlecona i konto zweryfikowane ;)
edit: ponad 2 dni, zlecili już pierwszą wypłatę, czekam za drugą

G 0

golleador

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zleciłem 2 wypłaty po 2 k każda.

Żadna z nich nie została zrealizowana tylko ciągle odpisują, że sprawa jest weryfikowana i że przepraszają.

Bardzo mnie ciekawi co oni tak weryfikują skoro wypłata zlecona i konto zweryfikowane ;)

Długo już czekasz? Jakoś przedwczoraj też troche zwlekali z wypłatą, ale dostałem po dwóch dniach, gdzie zazwyczaj w moim przypadku były po 12h. Myśle że u Ciebie to kwestia czasu.

lars19 272

lars19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
buk posiada maltańską licencję MGA czyli taką sama jak pozostałe poważne firmy

S 7

stiflerrr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Od soboty czekam na weryfikację,.też tak długo czekaliście?

Status
Zamknięty.