>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Roulette69 3 Euro ND

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
Drodzy forumowicze, wygląda na to że zablokowali Polakom wejście na stronę. Zapewne nasi rodacy pozakładali tam mnóstwo kont, na pewno także za pośrednictwem naszego forum. Na potwierdzenie moich słów możecie wejść na tą stronę z jakiegoś serweru proxy i strona chodzi normalnie. Także podziękujmy tym wspaniałym osobom za zakończenie tego promo oraz że zbanowali nasz kraj :kwasny4565:

Nie lipna firma tylko lipne rejestracje Polaków!

fajna ta strona była i podobała mi się grafika i miałem zamiar sobie pograć ale na to chyba będę musiał długo poczekać aż będzie działać.... ????

???? dla tych co zakładają lipne konta!!:kwasny4565:

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Na prośbę kilku userów, ponownie otwieram temat.
Proszę także o dyskusję tylko i wyłącznie na temat promocji.

B 28

badabum89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja dostalem od nich maila, ze moja wyplata zostala zawieszona i poprosili o skan dowodu i &quot;bank or credit card statement&quot;. Wyslalem im skan dowodu z obu stron i zestawienie z pazdziernika z mojego konta w mbanku i stan mojej wyplaty zmienil sie na &#39;pending&#39;. Dostal juz ktos hajs od nich?

tomek258 127

tomek258

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Firma wypłacalna :spokodfhgfh:

Dzięki za promo ????

Nie prosili mnie o żaden skan i nie robiłem depozytu.

B 28

badabum89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie prosili mnie o żaden skan i nie robiłem depozytu.

Musiales robic depozyt, bo opcja wyplaty przez MB bez depozytu jest niedostepna:

Available options will depend on the payment methods that you have used to fund your account. E.g. you can only choose Moneybookers as a withdrawal option if you have previously made a valid Moneybookers deposit.

waldek-kiepski 0

waldek-kiepski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wchodzisz ze chcesz wplacic przez MoneyBookers wszystko uzupelniasz nastepnie w ostatniej chwili sie wycofujesz i masz odblokowane ????

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
a możesz zdradzić jaki bo też mam 25 e ale chyba muszę depozyt wpłacić bo inaczej nie da rady

przecież był podany w temacie, czytaj temat to się dowiesz :spokodfhgfh:

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Wchodzisz ze chcesz wplacic przez MoneyBookers wszystko uzupelniasz nastepnie w ostatniej chwili sie wycofujesz i masz odblokowane ????

dzięki właśnie tak zrobiłem moja wypłata jest przetwarzana trix może do soboty dojdzie

S 1

skru3u

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak z tego sie kasę wypłaca na konto bankowe

co wybrać 1 czy 2?? i co to znaczy?