>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

rosso poker /wypłata

Status
Zamknięty.
B 0

balwanek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam
MAM TKI PROBLEM Z TYM P.R. UGRAłEM350 ZIELONYCH , ALE KOMPLETNIE NIE WIEM JAK JE WYPłACIć . WYSłAłEM DO NICH DANE DO PRZELEWU , A DOSTAłEM 2 ODPOWIEDZI PO HOLENDERSKU(TAK PRZYPUSZCZAM). W KOńCU JAKAś MONIKA POLECIłA MI WCISNąć CASHIER NA ICH STRONCE TAKIEGO NIE BYłO WIęC SPRóBOWłEM JESZCZE W LOOBY POKERA A TAM ,żE MUSZę NAJPIERW ZROBIć DEPOSID, OKI ALE NA JAKI NR KONTA? PARę OSóB PISAłO , żE WYPłACIłO , WIęC CHęTNIE SIę DOWIEM JAK . A TAK WOGóLE TO TROCHę DZIWNY TEN PR DAJą 100% BONUSU OD DEPOZYTU , ALE JAK TO UGRAć JAK MAJą 3 TURNIEJ PłATNE I ZERO LUDA NA CASH TABLES. proszę o pomoc
lub jakąś podpowiedź

P 0

pszemula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, akurat z rosso nie ma zadnego problemu z wyplata, musisz tylko zrobic deposid z moneybookersa min 10$ i potem mozesz calosc wyplacic, wiem to z doswiadczenia bo niedawno wygralem tam freerola i cala kase wyplacilem bezproblemowo.

M 0

matura0007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak wcisniesz deposit to transakcja bedzie automatyczna wiec o nr konta sie nie martw

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Suwalki
Czyli wypłacalny ten pokeroom, bo wygrałem co najmniej 10$ ?

szmejek 0

szmejek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wypłacalny stu-procentowo, szybko, łatwo i bezpiecznie...

tylko na stolikach ostatnio dziwne rzeczy sie dzieją ????

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
trzeba tak jakies skany wysylac czy tylko trzeba zrobic depozyt przez mb i mozna wypłacic

ja osobiscie zrobilem depozyt 10 dolcow i wyplata bez problemow po dniu byla kasa.

P 3

piotrus2103

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KRAKÓW
A ja czekam juz 3 dzien i nie ma kasy nawet na mail nie dostalem rzadnego potwierdzenia.Easy a Tobie naa poczte cos wyslali?

Status
Zamknięty.