>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ROSJA - KHL/VHL/MHL 2018/2019

Status
Zamknięty.
rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Panowie a gdzie mogę sprawdzic składy. Szukam na stronie khl ale tam nie widzę.

Również ide w stronę undera, myślę o 4.5 tylko chcial bym poznać składy.
Flashscore.com - tam zakładka Hokej, a dalej sobie poradzisz. Powinny być około godziny przed meczem. Jeśli używasz Twittera to na profilu zespołu możesz znaleźć dużo wcześniej.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rekretyper +4 Punkty (Dzięki)
roshi 2,4K

roshi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Ok. Dzięki.
A na oficialnej stronie khl nie podaja tak jak na nhl.com?
Ruskie w innym świecie żyją ????
Neftekhimik - Soczi
Soczi over 1.5 @1.62 1xbet, @1.49 fortuna ( do AKO można wrzucić )✅
Soczi over 2.5 @2.8 1xbet, @2.54 fortuna✅
Co prawda Neftekhimik nie stracił jeszcze 3 bramek na własnym lodzie w aktualnym sezonie to uważam że Soczi będzie właśnie tą drużyną, która podejmie rękawicę i możliwe że wygra dzisiejsze spotkanie strzelając przynajmniej 2 bramki, może uda im się wcisnąć nawet 3.

rekretyper +4 Punkty (Dzięki :-)))
meister13 47

meister13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Underek 5.5 w SKA zagrałem, Soczi pass, a też +.
Na jutro Kazań @2.30 wydaje się porządnym pickiem, Finowie nie lubią grać na wyjeździe z Tatarami.

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Jutro znow kilka mecze, przepraszam bedzie krótko bo jutro ciezki dzien i nic nie napisze tutaj, lub nie wiem kiedy bede miał okazje
CSKA - Kunlun⛔ (2-4)
typ CSKA minus 1,5 kurs 1,65
Tutaj bez dwóch zdań wojskowi to biorą, liderzy Grigorenko, Kaprizov, Vey beda kracic obroną smoków i wypunktuja Redstar, wiecej ajkosci i przede wszysttkim zgrania po stronie CSKA
Kazan - Jokerit⛔ (2-3)
typ Kazan ml kurs 1,78
Mistrz pokazał moc przeciwko Sochi, bardzo dobra i poukładana obrona, w ataku tez jest skutecznosć, i mysle ze dla napewno mocnego Jokeritu bedą to za wysokie progi
Magnitka - UFA (1-1)✅
Solidna Ufa , przeciwko równie doswadczonym zawodnikom Magnitki. Ja wyzej cenie w tym sezonie druzyne Saławatu, dobra obrona i narescie solidnośc w bramce, atak robi swoje . Magnitka po derbach bedzie cisneła, ale Omsk tez cisnął i wiedy jak wyszło. Nie sadze zeby goscie to przegrali w regulaminowym
UFA z x kurs 1,52
Ryga - Amur ⛔(0-1)
Dynamo znów wg mnie weszło w dobry rytm gry, było przełamanie z walecznym Admirałem, dzis podobnej klasy zespół, jakosciowo słabszy, mysle ze 2 pkt beda dla gospodarzy
typ Ryga ml kurs 1,6
Slovan Bratysława - Admirał Władywostok✅(4-3)
lepszy skład po stronie gospodarzy, bedzie walka ale jakosc, hala po stronie Slovana
typ Slovan ml kurs 1,52
wsje fortuna
Z postałych meczy Sibir x2 kurs 2✅
Avto? tu mam dylemat mimo ze widziałem dwa ostatnie mecze, patrze juz na Loko ale Astana moze zaskoczyc a kurs na czystą jedynke nic nie warty. Czy Kovar wyjmnie wszystko jak z UFĄ? mysle ze nie ale obrona kazachów to nie Saławat i gospodarze napewno cos wiecej ustrzelą.✅
EDIT: Meczy po 18.00 moze lepiej nie komentować

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Spotkanie: Metallurg - Ufa
Typ: Ufa -1,5
Kurs: 3,65 Fortuna ⛔⛔⛔
Typ bardzo ryzykowny, ale nie niemożliwy. Obe drużyny przegrały swoje ostatnie spotkania. Różnica tkwi w tym, że Ufa nie zdołała strzelić bramki dla Avtomobilista przegrywając 1-0, a Magnitka nie zdołała strzelić bramki ostatniemu zespołowi na wschodzie dając wbić sobie dwie bramki. W Metallurgu jest problem ze szczelnością w obronie i bramce - w ataku także jakby słabiej. Dodatkowo dzisiaj możemy nie zobaczyć na lodzie Mozyakina co jest wielkim osłabieniem. Goście grają przyjemny dla oka hokej, a co więcej ich gra wygląda na coraz bardziej poukładaną taktycznie. Świetną robotę ostatnio robi bramkarz Metsola - myslę, że dzisiaj również nie zawiedzie. Biorąc pod uwagę ostatnią formę obu zespołów myślę, że gracze Salavatu zdecydowanie biorą dwa punkty. Do AKO polecam typ z posta Mark1973 - dobry kurs jak na X2.
Spotkanie: Podolsk - Czerepowiec
Typ: Podolsk -1,5
Kurs: 3,05 Fortuna ✅✅✅
Do zagrania na Podolsk popchnęła mnie informacja o ewentualnym braku trzech mapastników w składzie Sewierstali. Trener Czerepowca dysponuje i tak krótką ławką a dzisiaj może nie zagrać Kazakovtsev, Bumagin i Ashton. Dwóch pierwszych jeszcze można jako tako zastąpić, ale strata Ashtona to poważne osłabienie. Do listy nieobecnych należą dodatkowo Stransky i Vovchenko - więc możliwy pokaźny szpital w drużynie gości. Podkreślam, że info o trzech pierwszych nie jest sprawdzone na 100% więc radzę uważać ze stawką. Podolsk ostatnio zaliczył niezłą sierie wyjazdową zdobywająć w trzech meczach 4 punkty. Gracze odpoczywali pięć dni i powinni być w dobrych nastrojach. Goście ostatnio dzielnie walczyli z SKA przegrywając 0-2 i zodbyli dwa punkty ze słabiutkim Mińskiem. Myślę, że jeśli informacje o kontuzjach są prawdziwe to gracze Podolska powinni sobie poradzić i wygrać to dwiema bramkami.

roshi +3 Punkty (Podolsk over 2.5 pograny, trochę się bałem tego -1.5 ale dobre i to :))
wisla9110 +11 Punkty (Podolsk plusik)
spekul@nt 709

spekul@nt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kilka słów także ode mnie, chociaż nie śledzę rusków tak jak Wy świry ????
Kazan- Jokerit ⛔⛔⛔
1/+4,5
kurs: 3,4 fortuna
Mam wrażenie, że Jokerit się trochę zaciął. Poza tym dla mnie jest to team własnej tafli. Kazań natomiast nabiera rozpędu. U siebie ostatnio pewnie pyknął niewygodne Sochi. Myślę, że Finowie coś wcisną, ale też swoje stracą.
Jakaterinburg- Astana ⛔⛔⛔
obie drużyny strzelą co najmniej 2 gole
kurs: 1,74 fortuna
Typ bardziej pod ekipę z Kazachstanu. Overowa drużyna na wyjazdach, aż 7/8 meczów powyżej 5,5 bramki. A kto wie... może to ten dzień kiedy dojdzie do rozdziewiczenia Avto :drunk:
:facepalm:

mirosek13 9

mirosek13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecacie jakieś strony o KHL po angielsku? Coś gdzie dowiem się o kontuzjach, transferach itp itp.

mirosek13 9

mirosek13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
https://en.khl.ru/news/ - tutaj znajdziesz wiele ciekawych rzeczy. Niewiele jest serwisów anglojęzycznych dotyczących KHL... ja używam wyłącznie rosyjskich na których jest o wiele więcej informacji ????
Tak myślałem, niestety nie znam rosyjskiego, ale dzięki! Przy okazji, wiadomo już czy mozyakin dziś zagra?

wisla9110 783

wisla9110

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Dzisiaj meczy jest naprawdę ale jak to mówią za dużo to i świnia nie zeżrę, więc postaram się wybrać najbardziej prawdopodobne typy. Pomysł jest jak zawsze na prawie każde spotkanie :wait:
Metallurg Magnitorsk - Saławat Ufa 2 +0,5 @ 1,50✅
Meczyk od razu rzucił się w oczy. Dla mnie jedyna drużyna która może namieszać wielkiej trójce Avto, Kazań, Omsk w tym sezonie na wschodzie. Na temat składu Ufy nie będę pisał bo chłopaki robili to nie raz. Chłopaki chyba byli w tym sezonie najbliżej urwania pkt niepokonanym do tej pory hokeistom z Jekaterynburga. Tak jak pisał kolega wyżej trochę mieli pecha przy bramce. Dzisiaj zmierzą się z hutnikami, którzy po 6 wygranych złapali lekką zadyszkę. Przyszła porażka z Sibirem i rozpędzonym Avto. H2H ze zmiennym szczęściem dla obu ekip. Na dzisiaj bardziej przekonuje mnie gra Ufy i wydaję mi się , że wygrana jest w ich zasięgu ale poszukam czegoś bezpieczniejszego.
Dodatkowo szukam bramki Kugiego bo kurs jest mega kuszący :
Kugryshev [email protected]⛔ będziemy próbować dalej

W meczu z Traktorem prawie wszystko zbierali skandynawowie , więc czas na Kugiego. Umiejętności są nieprzeciętne grając w trzeciej piątce ma już 8 goli. Kurs kosmos warto szukać.
Slovan Bratyslawa - Admiral Vladyvostok 1 OT @1,50✅

Renesans drużyny ze stolicy Słowacji. Kto się spodziewał wygranych z Kunlun, Sibirem czy Omskiem. Omskiem? Większość leciała tu w handi na Omsk, a słowacy pokazali, że można grać otwarty hokej i zdobywać pkt z teoretycznie lepszymi zespołami. Sam byłem pod wrażeniem jak potrafili stłamsić Sibirców w ich własnej hali. Dzisiaj rywal ze zdecydowanie niższej półki i z olbrzymimi kłopotami finansowymi. Sytuacja finansowa jest tak słaba , że komisja ligi nałożyła na żeglarzy zakaz transferowy. Pojawiają się na pewno kłopoty z wypłatami a to afektuje na drużynę. Pokazują to wyniki. Chłopaki szukają zwycięstwa od 7 spotkań. Dodatkowo są w środku roadtripa. Wszystkie atuty po stronie gospodarzy. Na moje warto szukać bramek gospodarzy i bramki Repika albo pkt Gelinasa, bo mecze pokazały , że Slovan nie cofa się a idzie do przodu.
Slovan over 2,5 @1,64✅
Repik gol @ 2,95⛔
Gelinas over 0,5 pkt @2,15✅ 1pkt
Cerveny over 0,5 pkt @ 2,10✅ 2pkt

Kurs na pkt Gelinasa mistrzostwo świata 9 meczy 9 pkt średnio 2.6 strzału na mecz. Powodzeniaa

T 149

timon111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok, ostatnio więcej obserwacji niż gry, ale myślę, że wyjdzie to na dobre.
Jekaterynburg - Bars Astana

Ostatnio więcej przyglądałem się niż grałem i miałem dobrego &quot;nosa&quot; jak szukaliście przerwania passy Avto ; to Magnitka, to Nowosybirsk mógł sprawić niespodziankę to solidna UFA i niestety czy może stety Avto pokazywało, że ta seria nie jest dziełem przypadku tylko skutkiem bardzo dobrej gry i choć grałem w tych meczach na Avto to też jestem zdania, ze ta seria musi się kiedyś skończyć. Po prostu dobra dyspozycja przeciwników i słabszy dzień może być przyczyną porażki. Ja spróbuję poszukać jej dzisiaj. Dlaczego? Kursy zachęcają (4.40) na zwycięstwo gości a są oni solidną ekipą, którą się określa jako niespodziankę sezonu i niewątpliwie coś w tym jest. Kazachowie grają dobry hokej oparty na składnej i ofensywnej grze. Nie raz sprawiali w tym sezonie niespodziankę pokonując mocne ekipy i na pewno zmotywowani faktem z kim dziś grają będą chcieli przerwać tą niesamowitą passe gospodarzy. Predyspozycje do tego mają, liczę na słabszy występ Jekaterynburga i nie będę skupiał analizy na na ich poczynaniach w obecnym sezonie bo jak sobie radzą to dobrze wiecie.
Jekaterynburg - Bars Astana ml Typ: 2 Kurs: 3,15 ✅✅
Kolejne spotkania krócej.

Magnitogorsk - Ufa

Widzę w tym meczu over bramkowy. 2 solidne ofensywy i problemy Magnitki w defensywie + fakt niepowodzeń w swoich ostatnich spotkaniach sprawi, że oba zespoły wyjdą dziś ofensywnie nastawione i jeśli bramkarze nie będą mieli dnia &quot;konia&quot; to mamy powody by spodziewać się dzisiaj otwartego meczu obfitującego w bramki.

Magnitogorsk - Ufa Typ. over 4,5 bramki Kurs: 1.53 ⛔⛔
Odważniej można +5,5 kurs; 2.03 ⛔⛔
CSKA- Kunlun

Podobnie jak Mark uważam, że CSKA powinno dziś spokojnie pokonać ekipę z Chin. Może nie spodziewałbym się fajerwerków w postaci wielu bramek, ale handicap -1,5 powinni pokryć. Różnica klas ogromna i nie widzę dziś żadnej niespodzianki. CSKA postawi twarde warunki w defensywie a Kunlun nie lubi takiej gry.
CSKA - Kunlun Typ: 1(-1,5) Kurs. 1.60 ⛔⛔
Slovan - Wladywostok

Drużyna gospodarzy jest w tym spotkaniu faworytem i słusznie. Personalnie wyglądają lepiej i na boisku też to ostatnio pokazują. Trochę więcej dyscypliny w defensywie i niespodzianki, o których kiedyś wspominałem stały się faktem. Uwazam, ze dzisiaj obejrzymy otwarte spotkanie, z kilkoma bramki. Jak dla mnie śmiało powyzej 4,5. Goście mogą ukłuć i spróbuję do jakiegoś dubla z overem w Magnitogorsku +1.5 bramki gości.
Slovan - Wladywostok Typ. 1/+4,5 Kurs. 2.9 ✅✅
Slovan - Wladywostok Typ. Wladywostok +1,5 bramki Kurs. 1.50 ✅✅
Podbijam, ze Kazan powinien poradzić z Jokerami.
Kazan-Jokerit ml typ. 1 Kurs. 1.71 ⛔⛔

Pozdrawiam!

wisla9110 +11 Punkty (Plusik)
roshi 2,4K

roshi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Tak myślałem, niestety nie znam rosyjskiego, ale dzięki! Przy okazji, wiadomo już czy mozyakin dziś zagra?
Składy możesz podglądnąc +/- godzinę przed spotkanie na flashscore

roshi 2,4K

roshi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Dzisiaj meczy jest naprawdę ale jak to mówią za dużo to i świnia nie zeżrę, więc postaram się wybrać najbardziej prawdopodobne typy. Pomysł jest jak zawsze na prawie każde spotkanie :wait:
Metallurg Magnitorsk - Saławat Ufa 2 +0,5 @ 1,50
Meczyk od razu rzucił się w oczy. Dla mnie jedyna drużyna która może namieszać wielkiej trójce Avto, Kazań, Omsk w tym sezonie na wschodzie. Na temat składu Ufy nie będę pisał bo chłopaki robili to nie raz. Chłopaki chyba byli w tym sezonie najbliżej urwania pkt niepokonanym do tej pory hokeistom z Jekaterynburga. Tak jak pisał kolega wyżej trochę mieli pecha przy bramce. Dzisiaj zmierzą się z hutnikami, którzy po 6 wygranych złapali lekką zadyszkę. Przyszła porażka z Sibirem i rozpędzonym Avto. H2H ze zmiennym szczęściem dla obu ekip. Na dzisiaj bardziej przekonuje mnie gra Ufy i wydaję mi się , że wygrana jest w ich zasięgu ale poszukam czegoś bezpieczniejszego.
Dodatkowo szukam bramki Kugiego bo kurs jest mega kuszący :
Kugryshev [email protected]

W meczu z Traktorem prawie wszystko zbierali skandynawowie , więc czas na Kugiego. Umiejętności są nieprzeciętne grając w trzeciej piątce ma już 8 goli. Kurs kosmos warto szukać.
Slovan Bratyslawa - Admiral Vladyvostok 1 OT @1,50

Renesans drużyny ze stolicy Słowacji. Kto się spodziewał wygranych z Kunlun, Sibirem czy Omskiem. Omskiem? Większość leciała tu w handi na Omsk, a słowacy pokazali, że można grać otwarty hokej i zdobywać pkt z teoretycznie lepszymi zespołami. Sam byłem pod wrażeniem jak potrafili stłamsić Sibirców w ich własnej hali. Dzisiaj rywal ze zdecydowanie niższej półki i z olbrzymimi kłopotami finansowymi. Sytuacja finansowa jest tak słaba , że komisja ligi nałożyła na żeglarzy zakaz transferowy. Pojawiają się na pewno kłopoty z wypłatami a to afektuje na drużynę. Pokazują to wyniki. Chłopaki szukają zwycięstwa od 7 spotkań. Dodatkowo są w środku roadtripa. Wszystkie atuty po stronie gospodarzy. Na moje warto szukać bramek gospodarzy i bramki Repika albo pkt Gelinasa, bo mecze pokazały , że Slovan nie cofa się a idzie do przodu.
Slovan over 2,5 @1,64
Repik gol @ 2,95
Gelinas over 0,5 pkt @2,15
Cerveny over 0,5 pkt @ 2,10

Kurs na pkt Gelinasa mistrzostwo świata 9 meczy 9 pkt średnio 2.6 strzału na mecz. Powodzeniaa
Który bukmacher daje kurs 5.20 na gol Kugryshev`a? :eek::eek::eek:

Status
Zamknięty.