Lajovic - Troicki
Lajovic WYGRA 1 seta i WYGRA cały mecz 4.33 Bet365 KRECZ=ZWROT
Witam, zacznę od niebywałej statystyki, otóż na poniedziałek przygotowałem dla was typ Rosol +1.5 seta z Wawrinką, po kursie 4.33, typ wszedł. Na wtorek, było Kiki Bertens wygra 1 seta i cały mecz z Kerber, również super kurs 4.33, na środę długo szukałem, aż w końcu znalazłem dla mnie typ bardzo bardzo fajny jak i w poprzednie dni. W drugiej rundzie zmierzą się ze sobą w bratobójczym pojedynku, 81 w rankingu Serbski tenisista Lajovic vs 24 również Serbski Troicki. Zacznę od tego, że jeszcze ze sobą nie grali w oficjalnym spotkaniu, ale pewnie znają się dobrze ze wspólnych pobytów na kadrze bo czasem grali razem dla Serbii, bo wiadomo, że obecność Novaka to rzadkość tam. W pierwszej rundzie mieli z goła odmienne mecze, Lajovic wygrał z 53 w rankingu Kudla pewnie 3:0.. , gdzie pojedynek trwał 1:43 h, a Troicki wygrał z będącym kompletnie bez formy 3:2, Dimitrovem, który był faworytem bukmacherów i paru osób z forum , nawet z handi w jego stronę, ale to tylko dlatego, że Troicki wydawało się, iż jest jeszcze w gorszej formie, a jednak, Troicki wygrał to spotkanie mimo iż przegrał 1 seta, potem przegrywał 1:2, i bronił dwóch bp na 5:6 dla Dimitrova który wtedy serwował by po mecz, Troicki utrzymał serwis, Bułgar z czego jest doskonale znany się zagotował, że nie skorzystał z takiej szansy dwukrotnie i nastepnie przegrał swój serwis i cały set 5:7, beka. W ostatnim wystarczyło jedno przełamanie i wygrał mecz. Ale mecz Troickiego trwał grubo ponad 3.5 godziny, a dokładnie 3:47 h, więc ponad dwie godziny więcej. Troicki bez formy+dwa razy bardziej zmęczony od Lajovicia powinno zrobić swoje, idę w stronę, że Troicki również nie za dobrze wejdzie w mecz i przegra pierwszego seta ale w tym meczu już się z tego nie podniesie. Dodajmy, że obydwoje już obronili swoje punkty z roku ubiegłego, ponieważ obydwaj przegrali w 2 rundzie, tyle iż rok temu, Troicki w 2 rundzie dostał w czapę 0:3 w drugiej rundzie z przeciętnym bardzo Simone Bollelim, a Lajovic 0:3 ale jak się później okazało z triumfatorem całego tegoż Wielkiego Szlema, Stanem Wawrinką. Mam nadzieję, że kolejny raz wam pomogę, a jak trzeci dzień z rzędu siądzie typ dokładnie 4.33 to chyba sobie sam otworze szampana, pomijając już, że kursy są identyczne za każdym razem co do jednej setnej, ale traf sobie 3/3 z rzędu kurs chociaż ponad 2... pewnie połowie by się to nie udało, ale nie o tym. Życzę powodzenia na środę i owocnych wygranych!
Skorzystałeś z typu? Kliknij "reputke"-dzięki!
Edith: a trochę szkoda, bo Dusan wygrał tego 1 seta, w 2 już go coś łapało i tylko dogorywał bez przekonania, natomiast trzeci set już cały grając z kontuzją przegrał to 0 aż w końcu poddał.