jak dla mnie Robson to analizki na
-rzeczowe i konkretne . szkoda tych paru złotych co tak szybko musiałeś oddać bukmacherom internetowym bo teraz musisz z byle singlem latać do ziemniaków :razz: . pozdrawiam i oby sporting wyciągnął :spokodfhgfh:

FC BRNO - BANIK OSTRAWA
Typ: 1
Kurs : 2,10 bet-at-homeWYNIK 0:0
Pewniakiem za to na ten mecz wydaje sie typ 1X![]()
![]()
bramka fantastyczna ale zdobyta po ewidentnym i niewymuszonym bledzie obrony barcelony, wiec nie ma co sie podniecac, mu nie pokazalo zupelnie nic, sami wypracowali moze ze 2 dobre okazje na gola, barca mimo ze bez formy i w ogolnej rozsypce byla dla nich bardzo trudnym rywalem i spokojnie zaryzykuje stwierdzenie ze mu przeszlo do finalu na duuuzym farcie, jak barca nie strzelila nic w pierwszym meczu to tylko oni sami wiedza, a na OT fartowna bramka... nie wroze mu powodzenia w finale, z taka gra nie maja tam czego szukac, bez wzgledu na to czy zagraja z chelsea czy z liverpoolemChyba nie trzeba nikomu tlumaczyc jak mnie ucieszyl ten wynik ???? Fantastyczna bramka Scholesa !!! Teraz czekamy na final w Moskwie ???? Brawo!!!
napisalem:Nie ma co sie podniecać? Nie wiem czy zauwazyles, ale ostatnio w piłka nożna zrobiła się grą błędów, które trzeba wykorzystywać. Defensywa Barcelony zrobiła ich kilka (w ogóle ta ich formacja grała słabo w obu meczach), natomiast defensywa ManU zagrała perfekcyjnie. Gdyby Barca była taka dobra to by pyknęła obronę ManU, ale oni zagrozili moze 3 razy bramce Van der Sara, to wszystko, a prawie kazda ich akcja kończyła na Ferdinandzie, Brownie czy Evrze.
sam strzal to klasa swiatowa, wiem ze scholes potrafi takie gole strzelac i temu nei przecze, fartem nazywam to ze milito praktycznie podal pilke scholesowi na 25m przed bramke, tam gdzie byl on sam i nie niepokojony przez nikogo oddal dobry strzal, w polfinale LM zrobic taki prezent (niewymuszony) to naprawde troche sie w glowie nie miesciNa farcie? fartowna bramka? Zastanów się co mówisz, bo Scholes takie gole trafiał juz nie raz w przeszłości... Gdyby taką strzelił Messi albo Henry to oczywiscie byłby tekst ze Barca zasłuzenie awansowała (właśnie dlatego fanboyów nie lubie).
gdzie napisalem ze barca zagrala dobrze a mu slabo?Jak MU nie pokazało kompletnie nic, to co pokazała Barcelona? Bo w dwóch meczach Barca miała moze z 5 okazji na strzelenie gola, i to wcale nie były jakies stuprocentowe... juz nie bede po raz kolejny wspominał o obronie ManU, dodam jeszcze waleczność niektórych graczy Czerwonych Diabłów (Trzeba było przyjrzec sie Tevezowi albo Naniemu). Barca czasami sprawiała wrażenie, jakby sie juz pogodzili z wynikiem, obudzili się dopiero w końcówce.
Ktoś kto oglądał mecz i nie jest fanboyem barcy moze stwierdzic, ze post powyzej to stek bzdur sfrustrowanego fana i tyle.
panmv ty kolego za to jesteś fanboyem manu, które w pierwszym meczu stworzyli 3 akcje w rewanżu było już trochę lepiej ale też kalectwo. Oczywiście barca też zagrała kiszke jakich mało ale menchester też więc przestań pieprzyć o jakiś fanbojach bo mnie to wkurza!
Ja nie jestem fanem żadnego klubu oczywiście lubie barce bo gra jak dla mnie najbardziej przyjemną dla oka piłkę. A co do tego strzału Scholes to oglądnąłem kilka powtórek i jak o tym strzale mówisz, że mu fantastycznie naszła piłka na nogę to fajnie macie w tym Menchesterze. I czy ja gdzieś napisałem, że w finale są straceni? Wręcz przeciwnie myślę, że wygrają LM to tyle ode mnie pozdro.A mnie wkurza ze nie potraficie sie przyznac do porazki!!! Barca jakby byla lepsza to tak jak panmv napisal strzelila by kilka bramek a ile strzelilA ??!!
Tak samo mowicie ze Scholes strzelil przypadkową bramke i to jest choreeee!!! Przeciez pilka fantastycznie mu naszla i wpadla w samo okienko wiec nie rozumiem o co chodzi... Tak jak ktos wyzej wspomnial on juz wiele takich bramek w historii strzelal a to oznacza ze jest klasowym graczem poprostu a nie.
No i nie rozumiem stwierdzenia ze w finale są juz skazywani na straty niezaleznie od tego z kim zagrają ... ale nie wszystko musze rozumiec przeciez...
NO COMMENT!!!
Chelsea Londyn - FC Liverpool
Typ : awans CHelsea
Kurs : 1,40 bwinWYNIK 3:2 po dogrywce
BOCA JUNIORS - CRUZEIRO
Typ : 1
Kurs : 1,60 bwinWYNIK 2:1
![]()