>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Robicie sobie bilans?

K 0

karzele

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Robicie sobie bilans, żeby mieć panowanie nad tym wszystkim?
Ja staram się pilnować &quot;swoich liczb&quot;, chociaż bez przerwy wymykają mi się spod kontroli.
Tak czy owak - pi raz oko wiem, jak to wygląda ????
Grunt to traktować to jako emocjonującą zabawę
Jak wyjście na piwo albo na imprezę - z tą różnicą, że barman w knajpie nigdy nie odda ci ani 1 % procenta tego, co za barem zostawiasz ????
Tak sobie to racjonalizuję ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Pewnie, że robię bilans żeby wiedzieć czy jestem na plusie czy minusie. Czy warto się w to dalej bawić czy nie.
Żadna sztuka dodać wypłaty czy wpłaty i podsumować.
Zresztą nie wiem czy w ogóle oto pytasz, bo tak dziwnie napisałeś, że nie wiadomo o co Ci chodzi.

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak czy owak - pi raz oko wiem, jak to wygląda
Sam robię bilans tylko wpłat i wypłat z konta do bukmachera, dodaje co miesiąc do excela co nie jest czasochłonne i wiem jak toto wygląda. Jakby się opiera &quot;pi razy oko&quot; to miałbym wrażenie że jest lepiej niż jest ;) [choć nie jest źle - 1 miesiąc w 2010 roku na minusie tylko ;)]

K 0

karzele

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Święta prawda, Wincent
Nie ma czegoś takiego jako &quot;ocena na oko&quot; ????
Dlatego muszę - z dużą niechęcią zresztą - nauczyć się podstaw Excella.
Zdaje się, że to nie jest takie trudne ????

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja sobie co miesiąc tam wpisuje tylko sumy miesięczne (policzone na kalkulatorze ;)) wypłacone i wypłacone, excel jest mi potrzebny tylko do tego że wygodniej mi to trzymać w nim niż w wordzie. NAtomiast jakbym miał sobie liczyć każdy typ zagrany to bym chyba zwariował ( z drugiej strony gram mało typów ,prawie wyłącznie na betfair, i tam jest wystarczająco dobre zestawienie za 3 miesiące)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Po co Ci Excell ? Tak trudno dodać czy tam odjąć na kalkulatorze sumę wypłaty i wpłaty ?

A czymże jet Excel jak nie bardzo rozbudowanym ale i szalenie prostym kalkulatorem?
Parę minut roboty i masz aplikację do prowadzenie statystyk. Trochę więcej i dostaniesz z automatu wyliczenia nawet co do skuteczności gry w poniedziałki.
Dla mnie nie ma lepszego narzędzia do prowadzenia statystyk i bilansu swojej gry

kangur-60259 72

kangur-60259

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
MRW
Ja liczę w Excelu wkład, wygrana, bilans i yield. Wkład traktuje nie jako wpłatę do buka, tylko po prostu każdy postawiony zakład, analogicznie z wygraną.
Nie wyobrażam sobie bez tego gry.

kha1 40

kha1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Naturalnie, robię bilans, bo po tylu latach gry na Betsson pewnie bym się &quot;zagubił&quot;. Nie ma co się uzależniać. Trzeba absolutnie wiedzieć kiedy robić sobie przerwę albo kiedy cisnąć temat mocniej (jak np. zakłady wchodzą).
Fajnie napisałeś z tym, że trzeba to traktować jako rozrywkę, ale mimo wszystko musimy mieć się na baczności. Sugeruję Ci tak samo jak kolega wyżej robić spis w excellu, będziesz mieć wtedy 100% pewności.
Ja dla przykładu prowadziłem tu na forum bilans swoich kursów, niestety ze względu na dużo pracy nie miałem przed świętami czasu na kontynuowanie tego.