K
0
kosa001111
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
że wypłata jest w trakcie !
Endriu czyli moge być już pewien, że dostane kase czy nie?
że wypłata jest w trakcie !
nie jaraj się tak bo to niczego nie da, piszesz dzień w dzień, a wiem dobrze że na wypłatę trzeba czekać kilka dni, więc pisz dopiero o konkretach, czyli w momencie gdy dostaniesz jakiegoś meila !Endriu czyli moge być już pewien, że dostane kase czy nie?
napewno nie krocej niz tydzien i jak sie nie myle za wyplate bezposrednio na konto jest pobierana oplata ale tego juz nei jestem pewienNa River Belle mam do wyplaty troche . Nie posiadam Moneybookers ani takich rzeczy wiec chce wyplacic najzwyczajniej na konto bankowe. Czy taki przelew moze trwac duzo dluzej? i jeszcze pytanie co mam wpisac w pola Holding Branch oraz Account Holder?
Holding Branch oraz Account Holder co tam wpisac?napewno nie krocej niz tydzien i jak sie nie myle za wyplate bezposrednio na konto jest pobierana oplata ale tego juz nei jestem pewien
Holding Branch oraz Account Holder co tam wpisac?
mam pytanie, teraz mi babka mówi na liv chacie ze nie moge wypłacic z tej promocji na b tylkoze mi wysla czek..prosze mi napisac jesli czek bedzie opiewal na 45 euro to ile euro rzeczywiscie mi wyplaca w bank i jakie baki honoruja takie czeki... ?? i co trzeba okazac ??
ale czekanie 4-6 tyg. na czek czy na kase ?? i w kazdym banku bede mogl to zrealizowac ?? jakie dokumenty wymagaja ?? dzieki za odp.
ale czekanie 4-6 tyg. na czek czy na kase ?? i w kazdym banku bede mogl to zrealizowac ?? jakie dokumenty wymagaja ?? dzieki za odp.