>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

River Belle 12e nd "Microgaming"

Status
Zamknięty.
W 0

wrotek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Który z MOderów sznownych zamknął temay o Red Flush -to ,że nie zdążyliście zarejestrowac się i zgarnąc bonus to dlatego temat zakmnięty?
Ja otrzymałęm jeszcze bonus i sobie obracam i może jest więcej takich osób , ktore obracają bonusem.....więc może ktos ma jakieś pytania lub wątpliwosci ...PROSZĘ ODBLOKOWAĆ TEMAT.

B 202

-bp-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Zrobiłem obrót 30 x tymi 12 na River Belle :spokodfhgfh:
Praktycznie wszystko na slocie Gladiator , zlecone 30,13 Euro na MB , jak sie cos ruszy w sprawie to poinformuje

B 202

-bp-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Po jakim czasie dostane tą kasę na River Belle /? czekam już 5 godzin i nic 0
Ja zrobiłem konto weszłem i tez nic , potem nacisnąłem GAMES i wybrałem jakis slot zanim on sie załadował na dole patrze 12.00 sie pojawiło ????

A 13

adiczeks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Na tym River Belle juz zablokowali polakow chcialem sie przed chwila zarejestrowac i &quot;Poland&quot; nie ma ????
Za duzo osob sie chyba rzucilo :jezora:

T 135

trutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przed sekundą się rejestrowałem, jest Polska ;)
Edit: Zlecone do wypłaty 69 ojro, support mówi, że wszystko jest OK, zobaczymy ;]

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Który z MOderów sznownych zamknął temay o Red Flush -to ,że nie zdążyliście zarejestrowac się i zgarnąc bonus to dlatego temat zakmnięty?
Ja otrzymałęm jeszcze bonus i sobie obracam i może jest więcej takich osób , ktore obracają bonusem.....więc może ktos ma jakieś pytania lub wątpliwosci ...PROSZĘ ODBLOKOWAĆ TEMAT.
słuchaj, a nie możesz napisać do któregoś modera, lub modteamu aby otworzyli temat, takie to trudne jest, pewnie był jakiś powód, nie sądzisz !

P 12

polak13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nikad
5 godzin temu się rejestrowałem na tym River Belle i nic nie mam.no bardzo fajnieedi
edit rejestrowałem się chwilę po ogłoszenu tej promocji ;)

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja z Red Flush własnie zleciłem wypłate 100 euro (taki był minimum i udało sie) Pytałem na czacie depozyt nie potrzebne wiec zobaczymy ????

P 12

polak13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nikad
Co to ma znaczyć,założyłem konto między 14-15 a kasy nie ma na tym River Belle.Ludzie rejestrowali się później i dostali.Dziwne ale już chyba nie dostane

Status
Zamknięty.