>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Rivalo

D 0

dawsonek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
najgorszy bukmacher, mimo iż moje dokumenty zostały zweryfikowane, przeszedłem poprawnie weryfikację telefoniczną, dalej robią mi problemy z wypłatą, to jest istny skandal, i traktowanie klienta jak śmiecia. Niebawem napiszę cały felieton tej niebywałej historii, tego żałosnego bukmachera..

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@majkel92: u mnie podobna sytuacja. Także jakieś beznadziejne powody odrzucenia dokumentów (inny adres...), dopiero słowa o napisaniu do organizujących ich działalność poskutkowały i dokumenty jakoś zaczęły im pasować. Ewidentnie utrudniają weryfikację i podobnie nie spotkałem się z takim czymś u innego buka.

Post z kwietnia nadal aktualny. W żadnym z &#39;cywilizowanych&#39; bukmacherów (nie liczę rosyjskich, bo tam wiadomo jak to wygląda) nie spotkałem się z taką drobiazgową weryfikacją. W kwietniu życzyli sobie przesłania dodatkowych dokumentów (bo niby adresy się nie zgadzały - otóż się zgadzały), teraz po chwilowym powrocie na konto i zagraniu kilku kuponów niespodzianka: sweet focia z dowodem przy twarzy ????
Na prawdę, Rivalo pod tym względem jest najbardziej żenującym bukmacherem u którego zdarzyło mi się dokonać depozytu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wlazly107 +5 Punkty
M 172

mikolaj03

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Post z kwietnia nadal aktualny. W żadnym z &#39;cywilizowanych&#39; bukmacherów (nie liczę rosyjskich, bo tam wiadomo jak to wygląda) nie spotkałem się z taką drobiazgową weryfikacją. W kwietniu życzyli sobie przesłania dodatkowych dokumentów (bo niby adresy się nie zgadzały - otóż się zgadzały), teraz po chwilowym powrocie na konto i zagraniu kilku kuponów niespodzianka: sweet focia z dowodem przy twarzy ????
Na prawdę, Rivalo pod tym względem jest najbardziej żenującym bukmacherem u którego zdarzyło mi się dokonać depozytu.

U mnie podobna sytuacja , procz skanu dowodu osobistego , rachunku , zrzutu skrill , rzadaja kolejnych skanow czy zdjecia przy twarzy , ogolnie nie polecam - jest wiele lepszych bukow ktore nie robia takich problemow

kyyba 43

kyyba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie polecam, upierdliwa weryfikacja, wszystko robione żeby utrudnić życie użytkownikom, słaby kontakt, już nie będę wspominał o kursach...

pagni 138

pagni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież w Rivalo jest wszystko pięknie pokazane wchodzisz w wyciąg konta i na dole wszystko jest napisane

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
muffin5510 +4 Punkty (= ] !!!!)
muffin5510 37

muffin5510

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przepraszam bardzo nawet nie poszukałem &gt;_&lt; pozdro dzięki !

muffin5510 37

muffin5510

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moja opinia :
Wyrobić bonus bo jednak dla niego warto się przemęczyć i spieprzać wynosząc CAŁĄ kwotę jaką się tam ma. Weryfikacja to patologia.

U 4

ukasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy to normalne w tym buku, że na live na eredivisie mogę postawić 50zł na singla? Jednorazowo chciałem 200 postawić, ale dało radę 4x50, czy ktoś miał podobnie? Weryfikacja ok, nie przyjmują pdf i skanów czarno białych fotek, najlepiej zdjęcie telem zrobić.
No i problem dotyczący wypłaty mam następujący:
Pomimo wpisania adresu mail, na który zarejestrowane konto, +konto skrill na ten sam mail, nie przechodzi do dalszego etapu, konto zweryfikowane. Liczę na pomoc supportu.

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ca$hLand
Jeżeli nominalny kapitał wystarczy 25 000 euro to poważnie zastanowię się nad własnym tego typu biznesem już teraz

tu tylko chodzi o poziom minimum... śmiało, załóż buka z 25000 euro ????

&quot;Samo stworzenie systemu przyjmowania zakładów, rozliczania jak i zarządzania systemem to gruba inwestycja i z tego co wiem, nie wiele firm jest w stanie się tego podjąć. Dlaczego? Jest to związane z gwarancjami finansowymi o niezawodności oprogramowania jakie musi zagwarantować przez określony czas firma która buduje cały software. Do tego, nie wiem jak na Malcie ale np. w Anglii oprócz masy pozwoleń, trzeba mieć gwarancję bankową czy to w zamrożonych środkach, nieruchomościach czy historie konta wypracowanej sobie przez lata&quot;... itp. itd.

U 4

ukasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy to normalne w tym buku, że na live na eredivisie mogę postawić 50zł na singla? Jednorazowo chciałem 200 postawić, ale dało radę 4x50, czy ktoś miał podobnie? Weryfikacja ok, nie przyjmują pdf i skanów czarno białych fotek, najlepiej zdjęcie telem zrobić.
No i problem dotyczący wypłaty mam następujący:
Pomimo wpisania adresu mail, na który zarejestrowane konto, +konto skrill na ten sam mail, nie przechodzi do dalszego etapu, konto zweryfikowane. Liczę na pomoc supportu.

problem został rozwiązany, jak u was z limitami live? tylko 200?

G 13

gris

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłaciłem pieniądze przez konto bankowe i skorzystałem z bonusu. Konto mam zweryfikowane w pełni. Uzbierała mi się spora sumka i nie chcę zlecać wypłaty na konto tylko na skrilla. Czy jak zasilę konto przez skrilla i obrócę tę kwotę to nie będzie problemu z wypłatą tą metodą? Ktoś tak już robił?

S 200

sniffybet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Założyłem konto i od razu z góry limit ustawiony na 40 zł za zakład. Nawet jeszcze nie stawiałem. Żenujący bukmacher, nie grać u tych złodziei

over-bet 915

over-bet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Internet
Nie wiem jak teraz, ale podczas ME w piłce ręcznej przyjęli kilka zakładów.
Po kilku trafieniach i jednej wypłacie rzędu 4000 zł zlimitowali konto i tyle z grania.
Kolejna firma jedynie do zabawy.

K 173

kfjatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odrzucili zdjęcie dowodu osobistego gdyż zamazałem kilka cyfr. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Nigdy nie wysyłałem &quot;odsłoniętego&quot; dokumentu. Niedługo o skan karty kredytowej będą prosić..