>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Rivalo - 100% bonus aż do 200 PLN

B 22

bogdanjutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bukmacher śmiesznie sympatyczny wczoraj się zalogowałem zrobiłem depo 200 obrót wykonałem w jeden dzień kończąc all in na indiane w nocy mecz ogladałem ale przysnąłem w 4 kwarcie. Godzina 10:15 a tu telefon od rivalo
-&quot; dzień dobry jak się pan dziś ma?&quot; :grin::grin::grin::grin:
-słucham?
-&quot;gratulujemy wysokiej wygranej i przypominamy że w celu weryfikacji musi pan przedstawić ( i tam coś zaczeła wymieniać że znajdę to na swoim koncie). Mamy nadzieję że zostanie pan z nami dłużej. Słyszę że jest pan jeszcze zaspany więc nie przeszkadzam i życzę miłego dnia&quot; :]
dokumenty wysłane zaakceptowane w 20min włącznie z paszportem w zębach :razz:
buk jak najbardziej spoko

F 3

fbit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
paszport przy twarzy chcieli ? to ile zgarnąłeś ze tak zareagowali ?

B 22

bogdanjutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
paszport przy twarzy chcieli ? to ile zgarnąłeś ze tak zareagowali ?
dowód właśnie nowy wyrabiam to miałem wcześniejsze skany więc wziąłem paszport. wygrana jak wygrana większa niż kwota wpłaty;)

B 72

br1t

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kurde w 1 dzien 5x obrocic bonus i wplate jak wy to robicie :p co do buka to gram od paru dni i naprawde wszystko ok kursy spoko - naprawde ciekawy buk z potencjalem na przyszlosc

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
No niektórzy grają ostro all in. Ryzykowne, ale może się bardzo opłacić.

dspk666 87

dspk666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wroclaw
slyszalem ze zdjecie z dowodem przy gębie chca czy to prawda mial ktoś tak ?

B 5

bolex1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli firma nastawiona tylko na zysk to tez prawda???

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Nie, firma nastawiona tylko na straty...

Co autor ma na myśli ? Daja bonus, można pograc a jak wygrasz to wyplaca. Co bys chciał więcej ?

M 0

megadriano

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Próbuje wypłacić od nich kasę i chcą ode mnie dowodu wpłaty. A ja płaciłem przez Skrill. Wystarczy jakikolwiek wyciąg z mojego konta? A jeśli nie to jak to rozwiązać? (zdjęcie przy twarzy też jest konieczne jakby się ktoś nadal zastanawiał ;) )

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja w takim przypadku zrobiłem screenshot&#39;a historii transakcji na Skrill, gdzie widać odpowiednią wpłatę na rzecz rivalo i do tego dokleiłem screenshot&#39;a, gdzie widać moje dane na Skrill. Ode mnie nie chcieli dowodu przy twarzy, miałem za to weryfikację telefoniczną. Dzwonią z zastrzeżonego numeru, dopiero za trzecim razem zdążyłem odebrać. Sporo pytań dość szczegółowych na temat danych oraz tego co się działo na koncie rivalo (kiedy rejestracja, jaki depozyt i kiedy, ostatni zakład), ale nie trzeba wszystkiego dokładnie pamiętać. Wypłata po weryfikacji trwała jakieś 0,5 godziny na Skrill.

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja w takim przypadku zrobiłem screenshot&#39;a historii transakcji na Skrill, gdzie widać odpowiednią wpłatę na rzecz rivalo i do tego dokleiłem screenshot&#39;a, gdzie widać moje dane na Skrill. Ode mnie nie chcieli dowodu przy twarzy, miałem za to weryfikację telefoniczną. Dzwonią z zastrzeżonego numeru, dopiero za trzecim razem zdążyłem odebrać. Sporo pytań dość szczegółowych na temat danych oraz tego co się działo na koncie rivalo (kiedy rejestracja, jaki depozyt i kiedy, ostatni zakład), ale nie trzeba wszystkiego dokładnie pamiętać. Wypłata po weryfikacji trwała jakieś 0,5 godziny na Skrill.

rozmowa po polsku czy angielsku??

C 8

carlosmarc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak takie cuda wymyslaja to musza miec Polaczkow w supporcie, ktorzy uwielbiaja utrudniac zycie swoim rodakom...

lighter 165

lighter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurczę, wszystkie rachunki jakie płacę są na nazwisko właścicielki (jako, że wynajmuję mieszkanie). Muszę więc kupić coś na fakturę czy da radę jakoś ominąć te zdjęcie rachunku nie starsze niż 3 miesiące?

M 0

megadriano

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lighter - Mi przyjeli wyciąg z konta bankowego, z moim adresem.

Wie ktoś może ile się czeka zanim wypłacą pieniądze na Skrilla? Zleciłem wypłate w niedziele i ani widu ani słychu, zaczynam się obawiać

lighter 165

lighter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wysłałem im fakturę dziś zakupionego pendrive - odrzucili, wysłałem screena e-wyciągu bankowego - pewnie też odrzucą.

M 0

megadriano

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chwila w której, pieniądze wylądują na Skrillu, będzie na pewno ostatnią w której mam do czynienia z tym bukiem. Jeśli, ktoś się zastanawia czy grać - kursy nędzne, weryfikacja straszna. Nawet dla tego bonusa nie warto się użerać. Ciągle coś im nie pasuje - ktoś już tu na forum wcześniej wspomniał, że albo za małe, za ciemne, nie te co trzeba, nie skan, nie to nie tamto a plików w moim przypadku chcieli aż 6 - pół dnia stracone i nerwów co nie miara zanim wszystko zatwierdzili. I jakby tego było mało to jeszcze dzisiaj dzwonili z weryfikacją telefoniczną. A jak ja się zapytałem na koniec rozmowy kiedy wypłata (zlecona w niedziele) zostanie zrealizowana to pani nabrała wody w usta i powiedziała, że poinformuja mnie mailem i szybko się rozłączyła. Srata tata - kasy nadal nie ma i maila też nie.
---------
EDIT - kasa na koncie, po napisaniu maila. Ale podnieść ciśnienie musieli.
Do widzenia rivalo ;)