do mirek186
ja taką taktykę wyczytałem i Mourinho otwarcie o niej mówił w mediach,
jeśli nie znasz angielskiego i nie umiesz korzystać a angielsko języcznych portali typy skysports lub La Gazetta Delo Sport to nie to nie ośmieszaj się publicznie swoją niewiedzą
Przepraszam że musiałem to napisac ale już mi nerwy puszczają na tego goscia
Jak ci nerwy puszczają to może odpuść sobie komentowanie. A jak się trochę o piłce nauczysz to zacznij z powrotem. A kto miał racje dowiemy się już za parę godzin. Że Inter zagra defensywnie to wiadomo taki ma już styl, ale nie będzie tutaj mowy o bronieniu i szansy w karnych. Do tego tak jak pisałem MU strzeli bramkę i karny na pewno już nie będzie a Inter stać tutaj na bramkę. Gdy Mourinho przyjeżdżał z Porto tez każdy się z niego śmiał i co?? I właśnie załatwił ich takim sposobem więc jak nie umiesz spojrzeć na mecz z neutralnej pozycji to może nie patrz w ogóle. A co do skysport i La gazzeta to uwierz umiem czytać ale trzeba mieć tez głowę żeby wyciągać z tego wnioski. A wszyscy wiedza co się znają że Mourinho lubi podjudzać i budować napięcie. A ile z danego wywiadów lub artykułu też Mourinho powiedział to inna sprawa. Więc takie słówka to wieź oszczędź sobie do końcowego gwizdka a potem krytykuj czy Inter się zamurował i czekał na karne czy może nie.