[1x2] Chelsea FC - FC Barcelona 2.55 3.15 2.85
[Awans] Chelsea - Barcelona 1.95 1.70
by bet-at-home
[Awans] Chelsea - Barcelona 1.95 1.70
by bet-at-home
A więc dalej twierdzisz, że piłkarze Barcelony z dystansu strzelić nie potrafią? To, że piłkarze Chelsea są silniejsi pod względem fizycznym od piłkarzy Barcelony to w 100% prawda i nikt tego nie neguje. Przecież właśnie tym guruje liga angielska nad resztą lig europejskich. Faktycznie trzeba być ekspertem żeby to stwierdzić ???? Tylko, że Barca to nie popierdółki i nikt nie da sobą pomiatać. Już pokazali, że są w stanie ograć Chelsea nawet na ich własnych śmieciach więc ja bym im szans na awans nie odbierałdlaczego barca nie wygrała na CN z chelsea odpowiedź jest prosta barca to drużyna która posiada drobnych i słabych pod wzgłedem fizycznym piłkarzy, którzy strzelają bramki z bliskich odległości z poza pola karnego nikt nie ma juz siły wstrzelić piłki do siatki ????
a myślisz że ja im szanse odbieram ???? nie jestem jakąś popierdółką która sie jara barceloną czy tam chelsea uważam że czeka nas dobre widowisko w londynie bo chelsea nie bedzie już tak skrupulatnie bronić mają już pewnie inna taktyke przygotowana na środe zobaczymy jak to wszystko sie potocz:jezora:a co ma piernik do wiatraka... z połowy boiska to bramek wiele nie pada... napisałeś prędzej
A więc dalej twierdzisz, że piłkarze Barcelony z dystansu strzelić nie potrafią? To, że piłkarze Chelsea są silniejsi pod względem fizycznym od piłkarzy Barcelony to w 100% prawda i nikt tego nie neguje. Przecież właśnie tym guruje liga angielska nad resztą lig europejskich. Faktycznie trzeba być ekspertem żeby to stwierdzić ???? Tylko, że Barca to nie popierdółki i nikt nie da sobą pomiatać. Już pokazali, że są w stanie ograć Chelsea nawet na ich własnych śmieciach więc ja bym im szans na awans nie odbierał
Gdyby byli w optymalnej formie to by powieźli Chelsea u siebie i by zupełnie inaczej wyglądał wyjazd na Stamford.
a kto mówi o wysokim zwycięstwie? wystarczyło by 1:0 na które mimo słabszej postawy Barca zasłużyła. Oglądałem wszystkie mecze Barcelony w tym sezonie i w spotkaniu Chelsea zabrakło po prostu tego czegoś, tego błysku geniuszu. Właśnie dlatego nie byli w stanie przebić się przez autobus postawiony przez Chelsea. Ja z tym wynikiem pogodziłem się w pełni więc nie wiem po co te docinki.Ech nieumiejętność pogodzenia się kibiców Barcy, że ktoś taktycznie Katalończyków pokonał jest zatrważająca. Barcelona ma słabszą formę? Nie wydaje mi się. W lidze wygrywają, a remis z Valencią na Mestalla to dobry wynik. Po prostu w LaLiga nie ma takich obrońców jak w Chelsea. Twarda, zdyscyplinowana defensywa The Blues i Blaugrana się pogubiła. Może faktycznie trochę zabrakło szczęścia, ale wątpię by Barca kiedykolwiek była w stanie wysoko ograć 'murujących' się w taki sposób graczy ze Stamford Bridge.
Ja w żadnym wypadku nic nie ujmuje ekipie z Londynu, to znakomity team ze wspaniałym trenerem. Mnie bardziej od wyniku boli postawa Barcy bo nie jestem przyzwyczajony do widoku męczącej się Barcelony. W tym sezonie rozpieszczają swoich kibiców do tego stopnia, że by się chciało w każdym meczu oglądać jak strzelają bramki. Rewanż pokaże jak mocna jest obecna Barca i wiele zweryfikujeProszę was dajce spokój, spójrzcie na to że Chelsea to klub należący do elity i to nie wstyd zremisować z nimi u siebie. The BLues wyeliminowali Juventus który 2 razy pokonał Real, następnie Liverpool którego strasznie Barca się bała.