>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Rewanż: Chelsea FC - FC Barcelona

Status
Zamknięty.
maniaknhl 4

maniaknhl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kolo
dlaczego barca nie wygrała na CN z chelsea odpowiedź jest prosta barca to drużyna która posiada drobnych i słabych pod wzgłedem fizycznym piłkarzy, którzy strzelają bramki z bliskich odległości z poza pola karnego nikt nie ma juz siły wstrzelić piłki do siatki ???? to śmieszne ale to prawda henry może i pokazał pare strzałow z daleka ale były to zbyt czytelne i słabe strzały ???? rewanż zapowiada sie świetnie, uważam że stałe fragmenty bedą mieć duży wpływ na wynik tego meczu ???? juz to widze jak przy rzutach rożnych bedą wygladać piłkarze barcy moim zdaniem chelsea z niemcem balackiem na czele pogryzie ich u siebie ???? obrońcy chelsea nabrali dużej pewności siebie i zobaczymy jak te dzieci messi i inni beda sobie radzic moim zdaniem wisła też powinna zagrac tak pierwszy mecz z nimi jak londynczycy jest sie czego uczyc

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
http://www.youtube.com/watch?v=zgQufqWFUNI
http://www.youtube.com/watch?v=4T2VWK69p5U
http://www.youtube.com/watch?v=H3HYhsFYKEE
http://www.youtube.com/watch?v=JtRA6gR9WyA&amp;amp;feature=related

Faktycznie piłkarze Barcelony nie umieją strzelać z dystansu, tylko piłkę z metra potrafią wbijać... Jak do tego dodać jeszcze Xaviego i Messiego, którzy także nie mają nic, a nic siły w nodze to się robi dramat totalny. Skąd wy takie teorie z du*y bierzecie... Piłkarze Barcelony potrafią świetnie uderzać z dystansu, ale niestety rzadko kiedy z tego korzystają. Z Chelsea próbowali parę razy, ale piłka niestety nieznacznie mijała bramkę. Aha i chciał bym zobaczyć jak Chelsea bije na Stamford Barce jak małe dzieciaczki... Już widzę jak ich fizycznie stłamszą i zniszczą ???? Kolega za dużo gra w kości widzę zamiast w piłkę i nie wie co to znaczy techniczny futbol. Nijaki Mourinho już raz zaorał murawę w Londynie specjalnie na przyjazd wątłych chłopaczków z Hiszpani, ale niestety nie pomogło...
Aha... Ja nie mówię, że Barca uzyska awans na Stamford, o to będzie cholernie ciężko bo Chelsea z Hidinkiem na ławce to niesamowicie wyrachowana i mocna ekipa. Tylko, że takie durne pisanie jak post wyżej, że nie mają siły kopać, no sorry

maniaknhl 4

maniaknhl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kolo
no może jeszcze powiesz ze iniesta strzela bramki z połowy boiska ???? tak czy siak nie bede sie z toba kłócił bo nawet najlepsi dziennikarze piszą że skład barcy ulega pod wzgledem fizycznym chelsea, a co do pierwszego filmu to prawie kazdy glupi przy odrobinie szczescia potrafilby podciac pilke duzej sily nie trzeba, w drugim filmie widac ze yaya ma powera w nodze zobaczymy czy odda chociaz jeden strzal na bramke czecha w revie w barcy brakuje takiego zawodnika jak niegdys roberto carlos czy dzis junhinio

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
a co ma piernik do wiatraka... z połowy boiska to bramek wiele nie pada... napisałeś prędzej
dlaczego barca nie wygrała na CN z chelsea odpowiedź jest prosta barca to drużyna która posiada drobnych i słabych pod wzgłedem fizycznym piłkarzy, którzy strzelają bramki z bliskich odległości z poza pola karnego nikt nie ma juz siły wstrzelić piłki do siatki ????
A więc dalej twierdzisz, że piłkarze Barcelony z dystansu strzelić nie potrafią? To, że piłkarze Chelsea są silniejsi pod względem fizycznym od piłkarzy Barcelony to w 100% prawda i nikt tego nie neguje. Przecież właśnie tym guruje liga angielska nad resztą lig europejskich. Faktycznie trzeba być ekspertem żeby to stwierdzić ???? Tylko, że Barca to nie popierdółki i nikt nie da sobą pomiatać. Już pokazali, że są w stanie ograć Chelsea nawet na ich własnych śmieciach więc ja bym im szans na awans nie odbierał

maniaknhl 4

maniaknhl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kolo
a co ma piernik do wiatraka... z połowy boiska to bramek wiele nie pada... napisałeś prędzej

A więc dalej twierdzisz, że piłkarze Barcelony z dystansu strzelić nie potrafią? To, że piłkarze Chelsea są silniejsi pod względem fizycznym od piłkarzy Barcelony to w 100% prawda i nikt tego nie neguje. Przecież właśnie tym guruje liga angielska nad resztą lig europejskich. Faktycznie trzeba być ekspertem żeby to stwierdzić ???? Tylko, że Barca to nie popierdółki i nikt nie da sobą pomiatać. Już pokazali, że są w stanie ograć Chelsea nawet na ich własnych śmieciach więc ja bym im szans na awans nie odbierał
a myślisz że ja im szanse odbieram ???? nie jestem jakąś popierdółką która sie jara barceloną czy tam chelsea uważam że czeka nas dobre widowisko w londynie bo chelsea nie bedzie już tak skrupulatnie bronić mają już pewnie inna taktyke przygotowana na środe zobaczymy jak to wszystko sie potocz:jezora:

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Też mam taką nadzieję. Niestety Barca ostatnio trochę spuściła z tonu i gra troszkę gorzej co pokazało 0:0 na CN. Gdyby byli w optymalnej formie to by powieźli Chelsea u siebie i by zupełnie inaczej wyglądał wyjazd na Stamford. Mimo wszystko oczekuję dobrego, otwartego spotkania. Chelsea na pewno przyciśnie bo Barca będzie miała strasznie osłabioną obronę, a więc tutaj będzie rysowała się szansa The Blues

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
Gdyby byli w optymalnej formie to by powieźli Chelsea u siebie i by zupełnie inaczej wyglądał wyjazd na Stamford.

Ech nieumiejętność pogodzenia się kibiców Barcy, że ktoś taktycznie Katalończyków pokonał jest zatrważająca. Barcelona ma słabszą formę? Nie wydaje mi się. W lidze wygrywają, a remis z Valencią na Mestalla to dobry wynik. Po prostu w LaLiga nie ma takich obrońców jak w Chelsea. Twarda, zdyscyplinowana defensywa The Blues i Blaugrana się pogubiła. Może faktycznie trochę zabrakło szczęścia, ale wątpię by Barca kiedykolwiek była w stanie wysoko ograć &#39;murujących&#39; się w taki sposób graczy ze Stamford Bridge.

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestem...?
Wiesz Miko to jest takie gadanie kibiców Barcy. W lidze hiszpańskiej inaczej gra się niż w Anglii, gdzie wielki nacisk jest na grę defensywną. Kluby angielksie mają bardzo dobrych, rosłych, twardych obronców. W piłce nożnej aby odnosić sukcesy potrzeba dobrej defensywy i ofensywy. Samą ofensywą nie można wygrywać wszystkeigo. Według mnie Chelsea nie miała innego wyjścia jak bronić się na Camp Nou, przecież chcą awansować,a aby tego dokonać potrzebny był dobry rezultat. Rozumiem, że kibice katalońskiego klubu są zawiedzeni i za wszelką cenę starają się usprawiedliwiać swój zespół. Proszę was dajce spokój, spójrzcie na to że Chelsea to klub należący do elity i to nie wstyd zremisować z nimi u siebie. The BLues wyeliminowali Juventus który 2 razy pokonał Real, następnie Liverpool którego strasznie Barca się bała. Barcelona ma problemy kadrowe, a mnie się zdaje, że po dzisiejszym meczu na Santiago Bernabeu jeszcze ktoś odpadnie na mecz w Londynie. Real będzie gryzł trawę aby wygrać i nie będą przebierać w środkach. Ten dwumecz Ligi Mistrzów dla Chelsea trafił się w dobrym czasie.

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Ech nieumiejętność pogodzenia się kibiców Barcy, że ktoś taktycznie Katalończyków pokonał jest zatrważająca. Barcelona ma słabszą formę? Nie wydaje mi się. W lidze wygrywają, a remis z Valencią na Mestalla to dobry wynik. Po prostu w LaLiga nie ma takich obrońców jak w Chelsea. Twarda, zdyscyplinowana defensywa The Blues i Blaugrana się pogubiła. Może faktycznie trochę zabrakło szczęścia, ale wątpię by Barca kiedykolwiek była w stanie wysoko ograć &#39;murujących&#39; się w taki sposób graczy ze Stamford Bridge.
a kto mówi o wysokim zwycięstwie? wystarczyło by 1:0 na które mimo słabszej postawy Barca zasłużyła. Oglądałem wszystkie mecze Barcelony w tym sezonie i w spotkaniu Chelsea zabrakło po prostu tego czegoś, tego błysku geniuszu. Właśnie dlatego nie byli w stanie przebić się przez autobus postawiony przez Chelsea. Ja z tym wynikiem pogodziłem się w pełni więc nie wiem po co te docinki.
Proszę was dajce spokój, spójrzcie na to że Chelsea to klub należący do elity i to nie wstyd zremisować z nimi u siebie. The BLues wyeliminowali Juventus który 2 razy pokonał Real, następnie Liverpool którego strasznie Barca się bała.
Ja w żadnym wypadku nic nie ujmuje ekipie z Londynu, to znakomity team ze wspaniałym trenerem. Mnie bardziej od wyniku boli postawa Barcy bo nie jestem przyzwyczajony do widoku męczącej się Barcelony. W tym sezonie rozpieszczają swoich kibiców do tego stopnia, że by się chciało w każdym meczu oglądać jak strzelają bramki. Rewanż pokaże jak mocna jest obecna Barca i wiele zweryfikuje

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Oj nabiera rumieńców rewanż z Chelsea po wczorajszym Gran Derbi ???? Zastanawiam się mocno nad typem over 3,5 bo może być podobne spotkanie jak na SB. I nie chodzi tu dokładnie o wynik, ale o granie otwartej piłki. Martwi mnie fakt, że Barca dała sobie strzelić 2 bramki w takim angielskim stylu... Jedna po centrze, a druga ze stałego fragmentu, obydwie strzelone głową. To trochę niepokoi. Chociaż jeśli Chelsea się odkryje tak jak Real to jest szansa, że Barca strzeli przynajmniej tyle samo bramek i uzyska awans ???? jakieś 2-2 po dramatycznym meczu biorę w ciemno. Fajnym typem będzie też obydwie strzelą

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
No niewątpliwie FreakaZ typ na over 3,5 jest jak najbardziej prawdopodobny. Wczoraj rzeczywiście Barcelona pokazała, że zwycięstwo w Primera Division należy się im jak nikomu innemu. O wczorajszym meczu już tutaj nie będę pisał ????
A tak poza tym, to co myślicie o postawieniu, że Messi strzeli gola ???? ? Mi się wydaje, że powinien strzelić, będąc w takiej formie, w jakiej się dotychczas znajduje. Z niecierpliwością czekam już na ten mecz, bo ciekawi mnie czy Chelsea zamuruje swoją bramkę jak w pierwszym meczu i będzie konstruowała swoje groźne ataki z kontry, czy rzeczywiście (jak większość twierdzi) będą dążyć do strzelenia pierwszego gola i wtedy się zamurują. Jeśli im się ta sztuka uda, to rzeczywiście Barcelona będzie miała spory problem, ale sądząc nawet po wczorajszym wyniku w Gran Derbi, będzie to niezwykle ciężkie do zrobienia.

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Nie wierzę żeby Chelsea znowu zagrało ultra defensywnie. Występując na własnych śmieciach raczej będą starali się trochę pograć w piłkę jednak, a nie nastawiać się tylko na kontry. Przecież podobnie miała się sytuacja z Realem, na Camp Nou zagrali mega defensywnie i prawie udało się im wywieźć remis. Na Santiago wczoraj się odkryli, próbowali grać. Musieli to zrobić bo kibice by im nie wybaczyli gdyby się okopali na własnej połowie. No i wynik znamy wszyscy. Mam nadzieję, że podobnie będzie z Chelsea. To znaczy, że będą starali się coś pograć i trochę rozluźnią szyki obronne, a to młyn na wodę dla Barcy. Mam nadzieję, że moi chłopcy zagrają lepsze zawody niż w pierwszym meczu półfinałowym i do spółki z The Blues zapewnią nam wspaniałe widowisko obfitujące w bramki :spokodfhgfh:

sekular 47

sekular

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWa
A ja powiem od siebie...
Prawda jest taka, ze mecz w Anglii bedzie zupelnie inny a nawet diametralnie inny niz ten w Hiszpanii...
To co zaprezentowala Chealse w Hiszpanii bylo tylko krokiem w strone awansu, kazda druzyna jedzie po conajmniej remis!? Chealse przetrwala, 0:0 jest ok jak najbardziej dla nich...
No ale teraz zaczyna sie trudniejsze zadanie poniewaz nie moga zagrac na 0:0!? Bo to nic nie da im i caly wysilek z Hiszpani psu w d***, przy 0:0 bedziemy mieli dogrywke a co za tym idzie nerwy, a jesli nadal nic nie padnie to loterie w postacji karnych!?
Wiec ja sobie mysle tak...
Jesli Chealse zagra tak jak w Hiszpanii to kibice spala im stadion;) Chealse nie moze wiec tak zagrac i bedzie napewno strona ktora bedzie atakowac, wiadomo to jest ich stadion wiec a do tego polfinal wiec trzeba trzymac klase i byc przy pilce i atakowac zeby strzelic bramke... I tutaj jest szansa dla Barcy ktora bedzie miala byc moze sporo miejsca do kontry...o spidzie Messiego nikogo przekonywac nie trzeba, to samo Eto i Henryk, jesli dobrze wyprowadza kontre to poprostu zastrzela The Blues...
Barca bardzo lubi otwarta gre, a taka gre prezentuje liga Hiszpanska, tam nawet jak ktos wpada na Camp Nou to nie po to zeby sie bronic bo i tak 0:0 nie wywiezie...Mecz z Realem...Real musial atakowac musial wygrac wiec gral otwarcie i jak kazdy wie Barca ich zjadla, przezula i wyplula... Real w tym meczu nie istnial, Messi robil z Metzelderem i Cannavaro co chcial, Niemiec taki kawal chlopa a potykal sie o wlasne nogi... jakby nie bramka S.R na 2-3 to Barca juz by przeklepala pilke na 1-3 a tak tylko Real ich wkurzyl;) hehe ale nie o tym mowa...
Wiec ja sobie mysle, ze Chealse zaatakuje zeby strzelic szybko bramke a potem zabunkrowac sie jak w Hiszpanii, bo i tak jak awansuje to nikt im nie bedzie pamietal stylu... Jesli Barca trafii pierwsza to juz Chealse poplynie w sina dal...bo bedzie musiala sie odsloniac a wtedy Barcelona bedzie trafiac do siatki...
Twarda obrona Chealse to ich sila moim zdaniem taktyka Chealse bedzie taka: Strzelic szybko bramke i sie zabunkrowac i potem czychac na kontry bo 1-0 da awans ale 1-1 juz nie wiec moze sie uda trafic na 2-0 jesli nie beda z uplywem czasu bronic tego cennego 1-0...
Taktyka Barcy: to samo strzelic bramke jako pierwsi i potem ustawic Eto i Messiego na szpicy i konsac The Blues, zeby sie pilnowali z tylu co oslabi ich atak.
Ja osobiscie obstawiam Barce na czysto, troszke mniejsza kaska 2/2 no i 0-2 za grosze;)
pozdrawiam.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Po meczu na Camp Nou, wielu kibiców Barcy zarzucało pikarzom z Londynu &quot;antyfutbol&quot;,murowanie bramki.Niestety, ale przy tak ofensywnym ustawieniu Barcelony, niezbędne jest zachownie czystego konta.
Chelsea się to udało, i jako nieliczni w tym sezonie z FCB nie musieli wyjmować piłki z bramki, dzięki czemu w drugim meczu są uznawani przez bukmacherów za faworyta.
Rewanż ma być inny, Hiddink i Essien zapowiadają że na Stamford Bridge to &quot;Niebiescy&quot; mają atakować i stwarzać sytuacje.
W obronie Barcy zabraknie dwóch ważnych zawodników, Marquez nabawił się kontuzji kolana w pierwszym spotkaniu, drugim zawodnikiem jest Puyol który nie zagra z powodu ilości żółtych kartek.
Do składu Chelsea powraca A.Cole, co będzie dużym wzmocnieniem gdyż będzie on musiał pilnować L.Messiego który uznawany jest za najlepszego zawodnika na świecie.
W ostatnim meczu ligowym Barca rozgromiła Real Madryt 6:2, jednak przy tak otwartej grze &quot;Królewskich&quot; można bylo sie tego spodziewać ponieważ grając ofensywny futbol przeciwko Blaugranie prawdopodobnie strzeli się bramkę, ale straci się ich kilka.
Chelsea w ten weekend pewnie pokonała Fulham, odpoczywał w tym meczu Ballack za którego grał J.O.Mikel.
Po zapowiedziach piłkarzy Chelsea o ofensywnym nastawieniu i chęci awansowania do finału, z drugiej strony kontuzje w obronie i najlepszy atak na świecie, według mnie najlepszym rozwiązaniem na to spotkanie jest Over 2,5 + lekko win Barcy.
Pozdro.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
no tylko na co im te czyste konto w meczu wyjazdowym na którym nie strzelili gola..Chelsea u siebie musi wygrać bramkowy remis eliminuje ich z dalszych gier
Ja tu obstawie grubo na over z asekuracyjnym typkiem za 10 % tamtej stawki na wynik 0-0 ????

baddorf 4

baddorf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Biala Podlaska
Jestem wielkim fanem Barcelony, ale nie oszukujmy się że Real to już nie ten Real co z przed kilku lat. Chelesa ma o wiele lepszą obronę ???? i o wiele lepszego trenera. Ale jednak wierzę że Barca ten mecz wygra. Napewno nie cofniemy się do obrony, bo Barcelona tak grać nie umie. Jak najwięcej piłką i będzie dobrze ????

piotrek21 0

piotrek21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Po zastanowieniu obie ekipy w mojej opinii mają 50% szans na awans. Chelsea nie straciła bramki w Hiszpanii, Barca jej nie strzeliła i zagrała powalające derby. Co raz częsciej myśle sobię, że ten półfinał zakończą karne. Mozna wymieniać argumenty za jednymi i drugimi bez końca, ale ostateczny wynik jest chyba największą zagadką...
Co do opinii kibiców Barcy to uważam, że mecz na Camp Nou powinien zakończyć się jednobramkowym zwycięstwem, ale Chelsea bo to Drogba miał najlepszą okazję w całym meczu.

C 0

carles5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jako szczerze oddany Cules jestem oczywiście za awansem Blaugrana. Chelsea jednak to nie ten sam poziom co choćby Real Madryt w sobotę, szczególnie martwią 2 stracone w iście &quot;angielski&quot; sposób bramki.

To, co może pogrążyć Barcelonę to kłopoty z zestawieniem linii defensywnej, brak Puyola i Marqueza spowoduje pewnie albo cofnięcie Toure do obrony, albo Abidala na środek. Jeżeli Barcelona będzie grać spokojnie z tyłu i odpierać kontry The Blues, to można być pewnym dobrego widowiska.

Taktyka, którą pokazał Hiddink na Camp Nou nie należała do pięknych dla oka. W rewanżu zobaczymy zupełnie inną Chelsea.

Warto też powiedzieć, że dla Katalończyków korzystny będzie bramkowy remis, tak też widzę ten mecz - 2:2 lub wyżej

D 0

dirty-soul

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Bramkowy remis , a moze jednaj wygrana . chce zauwazyc ze przed meczem z Realem wiekszosc stawiala na wygrana Realu, tak samo jest teraz wiekszosc uwaza ze faworytem jest Chelsea. Oczywiscie presja jest po oby stronach, ale skoro wielki Real polegl u siebie 4 bramki nie widze srzeciwu by to samo zrobila Chelsea. A co do Chelsea i Realu w tym sezonie druzyny sa podobne do siebie: wielkie halo, zmiana trenera , gra ponizej oczekiwan. Barcelona awansuje... ????

Status
Zamknięty.