>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Revolut - ogólna dyskusja

Gucci Mane 10,6K

Gucci Mane

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań/Valetta
Uznaliśmy, że Revolut zasłużył na swój poddział w dziale Płatności Online.

To jest temat do ogólnych dyskusji o Revolucie. Niedługo w dziale pojawią się inne tematy, w tym opis tej usługi.

A 35

AntyGol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chodzą plotki ze ma być możliwośc płatności w sts jak poprawia skrypt i identyfikację osób co myślę doda temu portfelowi

Z 25
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Sciagnalem aplikacje, zaczalem uzupelniac dane ostatni etap podanie adresu email, podalem i z powrotem wyrzucilo mnie do strony pierwotnej i tak caly czas. Zadnego emaila ani nic? Jak sie zalogowac do nich?

Poprzednie pytanie juz nieaktualne. Nowe sa dwa. Pierwsze. Gdzie jest numer mojego konta revolut? Jak moge zmienic adres email gdyz przy rejestracji popelnilem literowke?

Gucci Mane 10,6K

Gucci Mane

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań/Valetta
@zolnierz_sprawiedliwosci połączyłem oba posty, nie piszemy jednego pod drugim, wystarczy edytować pierwszy i tam dodać co jeszcze trzeba.

Numer konta Revolut - wchodzisz w apkę, klikasz "Pulpit" na dole i tam masz konta. Klikasz "Złoty polski" i wyświetla się numer. Można też dodać konto w innej walucie. Jeśli chodzi o literówkę, skontaktuj się z nimi i może Ci zmienią, i nie będzie potrzeby zakładać nowego konta.

waska 122

waska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Witam wplacal ktos na revolut karta bankomatową nie na swoje nazwisko ? Ja chcialbym wplacic karta zony tylko nie wiem czy to przejdzie czy mi konta nie zablokuja ??? Dzieki gory