Panama - Martynika 2 dnb @ 3,0
Za 50 zł
Ostatnio stawiałem na Panamę, gdy grali z Meksykiem, typ wszedł ładnie, bo po kursie 6,0 na czysto (4,5dnb).
Jednak teraz myślę, że opłaca się zaryzykować na Martynikę.
Panama grała z rezerwowym składem Meksykańców i to
Meksyk stwarzał ciekawsze okazje.
Martynika może wygrać z takim rywalem.
Co 2 mecz remisują, dlatego podpieram się dnb. Od 12 spotkań nie przegrali (patrząc na 90minut, bez doliczonego).
Honduras - Salvador 2dnb @ 3,0 <-- za 50 zł
2 (-1,5) @ 11,0 <-- za 10 zł 
Mecz na 13.07
Obejrzałem dziś filmik, bo to też ważne. Nie tylko wynik drużyny, po nim nie zawsze da się trafnie wytypować. Gra jest bardzo ważna, Trynidad i Tobago pamiętamy, że jest to niezła ekipa, Salvador dał radę z nimi zremisować 2-2. Co więcej to Salvador w tym meczu miał więcej sytuacji. 4 bramki bardzo dobre sytuacje, gdyby w którejś z nich piłka skręciła ciut w lewo lub prawo mielibyśmy 3-2 dla Salvadoru.
Ładny gol z rzutu wolnego był dla Salvadoru...
Strzał głową z 10 metra, słupek z 15 metrów po ziemi, gol z 7 metra z główki, słupek z 10 metrów, raz 50 cm od słupka po ziemi, przewrotka z 8 metrów i piękna parada bramkarza Trynidadu.
Tryninad jest mocny, miał swoje sytuacje także.
Honduras wygrał 2-0 z Haiti. Moim zdaniem wynik mało sprawiedlowy, bo to Haiti, tak Haiti przeważało! Jednak zabrakło skuteczności.
Ciekawie zapowiada się mecz sobotni Trinidadu z Haiti. Dlatego go nie stawiam Zbyt zacięty mecz może być.
Za to stawiam na Salvador grający z Hondurasem.
Patrząc na ostatnie mecze (oprócz Gold Cup) to drużyna Hondurasu w lepszej formie, z
Usa przegrali tylko 1-0, z Jamajką wygrana, z Kostaryką też tylko 1-0. Salvador przegrał z Wenezuelą 1-2, z Ekwadorem 5-0 aż, z Paragwajem 3-0.
Jednak nie ma co patrzeć na ostatnie mecze, gdyż Honduras przyjechał z zmodyfikowanym składzie.