>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Reprezentuje siebie

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w Typie dnia nie można podawać takiego typu(zasady...), który podał ktoś wcześniej, a właśnie Makaveli dziś podał taki typ, tylko że wcześniej i ja go nie zobaczyłem.
A ok, myślałem, że buk tego nie rozliczy poprawnie. Zapomniałem o tej rywalizacji z typów dnia.

barca14 84

barca14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ogólnie:
Wydane:5220
wróciło:6290
✅1070

Nie rozliczone jeszcze: USA (wygra Gold Cup)

barca14 84

barca14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panama - Martynika 2 dnb @ 3,0
Za 50 zł⛔

Ostatnio stawiałem na Panamę, gdy grali z Meksykiem, typ wszedł ładnie, bo po kursie 6,0 na czysto (4,5dnb).
Jednak teraz myślę, że opłaca się zaryzykować na Martynikę.
Panama grała z rezerwowym składem Meksykańców i to Meksyk stwarzał ciekawsze okazje.
Martynika może wygrać z takim rywalem.
Co 2 mecz remisują, dlatego podpieram się dnb. Od 12 spotkań nie przegrali (patrząc na 90minut, bez doliczonego).

Honduras - Salvador 2dnb @ 3,0 &lt;-- za 50 zł⛔
2 (-1,5) @ 11,0 &lt;-- za 10 zł ⛔
Mecz na 13.07
Obejrzałem dziś filmik, bo to też ważne. Nie tylko wynik drużyny, po nim nie zawsze da się trafnie wytypować. Gra jest bardzo ważna, Trynidad i Tobago pamiętamy, że jest to niezła ekipa, Salvador dał radę z nimi zremisować 2-2. Co więcej to Salvador w tym meczu miał więcej sytuacji. 4 bramki bardzo dobre sytuacje, gdyby w którejś z nich piłka skręciła ciut w lewo lub prawo mielibyśmy 3-2 dla Salvadoru.
Ładny gol z rzutu wolnego był dla Salvadoru...
Strzał głową z 10 metra, słupek z 15 metrów po ziemi, gol z 7 metra z główki, słupek z 10 metrów, raz 50 cm od słupka po ziemi, przewrotka z 8 metrów i piękna parada bramkarza Trynidadu.
Tryninad jest mocny, miał swoje sytuacje także.
Honduras wygrał 2-0 z Haiti. Moim zdaniem wynik mało sprawiedlowy, bo to Haiti, tak Haiti przeważało! Jednak zabrakło skuteczności.
Ciekawie zapowiada się mecz sobotni Trinidadu z Haiti. Dlatego go nie stawiam Zbyt zacięty mecz może być.
Za to stawiam na Salvador grający z Hondurasem.
Patrząc na ostatnie mecze (oprócz Gold Cup) to drużyna Hondurasu w lepszej formie, z Usa przegrali tylko 1-0, z Jamajką wygrana, z Kostaryką też tylko 1-0. Salvador przegrał z Wenezuelą 1-2, z Ekwadorem 5-0 aż, z Paragwajem 3-0.
Jednak nie ma co patrzeć na ostatnie mecze, gdyż Honduras przyjechał z zmodyfikowanym składzie.

barca14 84

barca14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Typ dopiero na niedzielę:
New England - Houston 1 @ 2,1
Gram za 120 zł
kurs na bet365 spadł już z 2,25 na 2,1 ; na betclic z 2,2 na 2,0.
Value!
Trzeba próbować takie mecze wykorzystywać.
Houston na 10 meczów ostatnich tylko 2 razy zwyciężał.
Natomiast New England w tym czasie wygrywał 6-krotnie, tylko 2 razy przegrywając
Sama forma wskazuje na New England. Na własnym boisku grają ciekawą piłkę i co ważne skuteczną, a Houston wyjazdowe mecze można powiedzieć, że olewa.
Niedzielni gospodarze na własnym stadionie od września ubiegłego roku przegrywali tylko z Real Salt Lake (2 krotnie) i z Dallas. Czyli z liderem i wiceliderem Konfederacji Zachodniej.

Do tego dołączam absencje:
-Bruin 16/4f (najlepszy napastnik, zarazem strzelec w drużynie)
-Ashe 17/0d (najlepszy obrońca w drużynie, obok Sardokie - tyle samo meczów)

do Ekipy England wraca najlepszy obrońca - Farrel

Nie są to wszystkie absencje, brałem pod uwagę jedynie powołania na kadrę.
Info nt kontuzji nie posiadam.
Ale z tego co widzę, że w ostatnim meczu w New England zagrali wszyscy podstawowi zawodnicy, oprócz jednego napastnika, ale to zapewne z powodu takiego iż New England ma aż 6 grających napastników:
na 17 meczów ligowych zagrali następującą liczbę meczów: 5,6,7,12,12,14. Czasem nie zagra jeden, czasem drugi...
A jeśli chodzi o Houston to ostatnio nie grał jeden z pomocników rezerwowych, ale to mała strata.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
makaveli23 +7 Punkty (konretne info, napewno zagram ale i tak propsy niezaleznie od wyniku)
barca14 84

barca14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Corinthians - Atletico-MG 1 @ 1,6
Gram za 150 zł
Mecz 14.07 (niedziela)
Brać szybko, bo kursy lecą.
Bardzo prawdopodobne, że Atletico w rezerwowym składzie, bo ma finał 18.07.

barca14 84

barca14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Astra Giurgiu - NK Domzale 1 (-1) @ 1,9 Handicap Europejski, przy 1-0, 2-1 itd zwrot
Stawka:80 zł

Podebrałem typ od jednej osoby z tego forum.
Po obejrzeniu 5 minutowego filmiku wynik dla mnie nie może być inny niż wygrana Astry, a przy odrobinie większej skuteczności powinni wygrać wysoko.
statystyki z 1 meczu:
4 strzały(2 celne) vs 14 strzałów (4 celne)
2 sytuacje sam na sam dla Astry, niestety nie potrafili trafić więcej bramek.
Sporo było też strzałów z dystansu.

Domzale nawet na swoim stadionie nie potrafiło stworzyć dogodnych sytuacji do zdobycia gola

2:0 ✅✅✅
wyd:80 zł
wróciło:150
✅70

makaveli23 3,3K

makaveli23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
imponująca seria barca14, rób tak dalej to niedługo czeka na Ciebie kara dołączenia do V.I.P. ????
Jesli chodzi o dzisiejszy/jutrzejszy Gold Cup to powiem ze takze ogladalem potworki te 7,5 minutowe z jutuba i po ich ogladnieciu ja bym własnie bardziej typował mecz Haiti - Trynidad niz Slawador - Honduras, bo to dla mnie ten mecz to trudny orzech do zgryzienia Honduras moze nie miec incjiatywy ale jakos mu sie udaje bronic, mysle ze bedzie remis, chociaz Salwador zrobil lepsze wrazenie i nie dziwię się typowi na niego.
Za to w meczu Haiti widzę pewny over po kursie 2.30, moze nawet 3.5 i jak lubisz duze kursy to napewno 4.00 na taką opcję Cie nie zawiedzie. Ale widze ze nie grasz o/u, więc nie bede namawial :p Az dziw bierze ze bukmacherzy nie wystawili tych kursow odwrotnie zgodnie z prawdopodobienstwem jaki ten mecz stwarza. Przeciez mamy tutaj dwie ofensywnie grające druzyny, z nienajlepszymi defensywami, w Trynidadzie zaimponowal mi K. Jones ktory mysle ze cos strzeli, a Haiti ostatnie 5 meczy przed starciem z Hondurasem wszystko ładnie &quot;overują&quot;. Tak jak mowisz ładnie atakowali bramke Hondurasu i nalezla im sie chociaz ta jedna bramka. Mysle ze z Trynidadem nie tak dobrym w obronie napewno cos im sie uda wepchnąć. Potrzebuje tylko zeby jednej z druzyn udało sie to wiecej niz raz. BTS takze powinny byc fajne kursy, choc pewnie mniejsze niz na over który po ok. 2.3 kusi i to bardzo ????
Co do Martyniki to typowałem remis, ale ta czerwona kartka popsuła plan nam wszystkim, choc chyba bylbym blizej razem z Martyniką w wywalczeniu tego remisu gdyby nie ten karton :p

barca14 84

barca14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Atletico GO - Figueirense 1 @ 1,95⛔
Za 100 zł
Atl bez 2 obrońców: 5/0 i 3/0
Pozostaje 3 obrońców podstawowych i zagra zapewne Lucao 2/0.
Figuirense bez : Silva 7/1d, Pablo 6/2m, Mylson 6/2m, Ronaldo 6/0m, Luan 4/0f, Ricardingo 6/1f.
Podobnie jak w przypadku Atletico, będą musieli sobie dobrać obrońcę z ławki.
Pomoc cierpi, ale jest komu grać, gorzej ze zmianami w meczu może być.
W ataku prawdopodobnie najlepszy strzelec (7/6f) i ten który w ostatnim meczu zagrał 20 minut i strzelil 2 bramki (1/2f).

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co do Martyniki to typowałem remis, ale ta czerwona kartka popsuła plan nam wszystkim, choc chyba bylbym blizej razem z Martyniką w wywalczeniu tego remisu gdyby nie ten karton :p
A co powiecie jak ja miałem DW 0:0 po bardzo ładniutkim kursie ? Oczywiście gdyby mecz rozgrywał się o ludzkiej porze naszego czasu bym sobie skontrował ok 70 min i tak bym był ostro do przodu. Tak to typ przepadł, a w 2 zakładzie na Martynika +0,5, +1 mam pół zwrotu. Tak czułem, że będzie 1:0 dla Panamy, albo 0:0.

barca14 84

barca14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co powiecie jak ja miałem DW 0:0 po bardzo ładniutkim kursie ? Oczywiście gdyby mecz rozgrywał się o ludzkiej porze naszego czasu bym sobie skontrował ok 70 min i tak bym był ostro do przodu. Tak to typ przepadł, a w 2 zakładzie na Martynika +0,5, +1 mam pół zwrotu. Tak czułem, że będzie 1:0 dla Panamy, albo 0:0.

Noo to nam trzem trochę popsuła te czerwona kartka.
Jednak bramkarz miał przy karnym piłkę na palcach, 5 cm dalej wyciągnięta ręka i spokojnie by obronił...

barca14 84

barca14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wiem nie moge wyslac ci PM, wiec wypowiem sie tutaj chyba ze sobie nie zyczycz

A propo tej wcześniejszej wypowiedzi. Po to stworzyłem temat, aby dyskutować i żeby można mi było gratulować (hehe) ;)

Jeśli macie coś do dodania nt jakiegoś meczu albo w ogóle jakieś inne pytania czy opinie to proszę pisać.
Pw mam zablokowane, w sumie nie wiem za bardzo dlaczego...

barca14 84

barca14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
JIPPO - Viikingit 2 @ 2,05
Za 100 zł

Ah ta moja Finlandia... Pech do niej mam. W tym roku z 10 typów grałem z fińskiej, w 6-7 chyba przypadkach były remisy ;/ Tylko 2 typy weszły.
Koniec Fińskiej, przynajmniej czystej 1/2. Może będą od czasu do czasu z tej ligi typy, ale z X lub dnb

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam takie prywatne pytanko: długo zajmujesz się bukmacherką ? Konto widzę od 1 czerwca 2013, ale wyniki (jak dotąd) wskazują, jak by było od 1 czerwca 2003 ????

barca14 84

barca14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gram długo dość. Niedawno dopiero założyłem konto, gdyż mam teraz trochę więcej czasu.
Jeśli miałbyś jakieś pytania czy ktoś inny... gg:44182216

barca14 84

barca14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie chciałbym tutaj spamu robić zbyt dużego, jeśli masz jakieś pytanie odezwij się na podane gg.