G
27
A dlaczego skreślasz Szukałe?dobre. Problemem będzie na pewno drugi stoper i a i następcy Szukały nie widać.
Ja bym postawił na Boruca większe doświadczenie w reprezentacji, poza tym wciąż w wysokiej formie. Ale prawda jest taka, że im bliżej tego meczu tym większe mam obawy, szczególnie o linie obrony.( Fabiański, Boruc - ja bym postawił na Fabiana ), .
Nie skreślam go broń Boże. Niech gra i to jak najwięcej, na początku miał problemy z aklimatyzacją u szejków ale teraz wygląda to już lepiej. Według mnie powinien grać Olkowski-Glik-Szukała-Wawrzyniak, to daje jakieś namiastki zgrania z jesieniA dlaczego skreślasz Szukałe?
Fakt,że Arabia Saudyjska nie dysponuje silną ligą ale gra w podstawowym składzie i nadal strzela bramki więc jak najbardziej do gry!
Nie skreślam go broń Boże. Niech gra i to jak najwięcej, na początku miał problemy z aklimatyzacją u szejków ale teraz wygląda to już lepiej. Według mnie powinien grać Olkowski-Glik-Szukała-Wawrzyniak, to daje jakieś namiastki zgrania z jesieni
a ja tak trochę post scriptum. czy ktoś z odwiedzających forum wie, gdzie w sieci znaleźć można informację który z zawodników kadry (zresztą innych reprezentacji też) jest zagrożony absencją z powodu żółtych kartek. chodzi mi o mecze, zarówno eliminacyjne, oraz towarzyskie etc. zastanawiam się, czy takie statystyki są w ogóle dostępne w sieci. sprawdzałem stronę UEFA, ale nie znalazłem. ktoś? coś?