>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Remis ze zwrotem

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kamieniec
polecam ci grac tym sposobem w lidze singapurskiej tam czesto padaja remisy i wysokie kursy wchodza ale na dzis polecił bym typ Breda - Roda licze tu na zwyciestwo gości ;)

R 0

raulito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
polecam ci grac tym sposobem w lidze singapurskiej tam czesto padaja remisy i wysokie kursy wchodza ale na dzis polecił bym typ Breda - Roda licze tu na zwyciestwo gości ;)
Tylko, że liczą się też przedziały kursowe, w moich meczach kurs na faworyta musi wahać się między 1,5-1,7 - wtedy opłaca się grać AH+1,5.

L 51

legionista880

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jelonki
ty jeszcze meczysz ten system ???? przeciez to nie ma zadnego sensu wszystko co oparte na progresji to badziew jak zarobiles 20J poczatkowych trzeba bylo zabierac je z buka i zamykac temat i tak to wyglada w 1000 na 1000 przypadkow

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trzebiez
zaczynales z kapitalem 200j z tego co pamietam, wiec jeszcze jest czym grac. Tylko ze jeszcze trzy mecze w plecy i bedzie bankrut. Grajac na dogi seria paru pudel(+1,5) jest calkiem spora a co za tym idzie duze jest takze ryzyko wtopy.
Obserwujemy dalej

R 0

raulito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Męczę go męczę, każdy z was pewnie szuka jakiegoś złotego środka w walce z bukami. Ja prezentuję ten system bo chcę sprawdzić czy jest sens nim grać. A publiczna prezentacja mobilizuje mnie do tego aby nie odpuszczać. Założyłem kapitał 200j i test będę prowadził do momentu wygranej lub straty takiej właśnie wartości.
Ale jak na razie kilka dni przerwy na ochłonięcie.

L 51

legionista880

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jelonki
Męczę go męczę, każdy z was pewnie szuka jakiegoś złotego środka w walce z bukami. Ja prezentuję ten system bo chcę sprawdzić czy jest sens nim grać. A publiczna prezentacja mobilizuje mnie do tego aby nie odpuszczać. Założyłem kapitał 200j i test będę prowadził do momentu wygranej lub straty takiej właśnie wartości.
Ale jak na razie kilka dni przerwy na ochłonięcie.

trzeba wiedziec kiedy zejsc ze sceny... lepiej teraz na -30 J niz za miesiac-dwa z -200J to naprawde nie ma sensu lepiej isc na browara granie pod progresje jak robisz ZAWSZE prowadzi do bankructwa

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trzebiez
hehe u siebie tez dokladasz ciagle nowe kupony i uwierz nie przyblizaja Cie one do wygranej( wg mnie) a kolega nie gra za siano tylko testuje ZANIM zagra za prawdziwe pieniadze. Badz co badz wg mnie ta gra nie rozni sie zbytnio od progresjii na remis.

L 51

legionista880

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jelonki
hehe u siebie tez dokladasz ciagle nowe kupony i uwierz nie przyblizaja Cie one do wygranej( wg mnie) a kolega nie gra za siano tylko testuje ZANIM zagra za prawdziwe pieniadze. Badz co badz wg mnie ta gra nie rozni sie zbytnio od progresjii na remis.

tylko w teorii matematyka bylaby po drugiej stronie jakbym gral coraz nizsze kursy(bo wiadomo ze im w glab sezonu to lekka leca) a te co gram w najgorszym wypadku zwroca mi kwoty:cool: mam kilka valuebetow Raith, Jaga, Berwick czy Borrusia o moje koniki ????
edit: a i Fenerbache

zgadzam sie ze matematyka jest po drugiej stronie w typie :mam na Barce 1,6 i Real 1,95 tutaj tak z tym ze typy sa tak skombinowane ze wychodze podobnie poprostu myslalem ze Barcelona latwiej sie rozprawi zadnych innych typow na ujemny bilans jak tutaj nie mam to pierwszy i ostatni uwierz mi

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trzebiez
ZYcze powodzenia, na pewno sie przyda.
Moze i na sporcie sie znasz ale nie do konca(chyba) rozumiesz matematyke.
Nie chce krakac ale te kupony beda lekcja, za ktora troche zaplacisz.
Chcialbym sie mylic( w sensie ze wygrasz) ale uwierz ze przy granych srednio 4 spotkaniach roznica w oczekiwanej wygranej jest tak duza, ze wrzucanie na te kupony Valuebetow i tak nic nie da. Na parenasie, paredziesiat kuponow tylko kilka jest Value co wcale nie oznacza, ze ktorys z nich wejdzie. Moze wejdzie ten , ktoremy dzis dajesz najmniejsze szanse to suma sumarum zarobisz ale w dluzszej perspektywie stracisz.
Powiedz dlaczego zaden typer na tym forum nie jest na plusie grajac kupony?? no bo sie nie da i TYLE. Zrozum, zaakceptuj i licz na spore spore szczescie.milego dnia

R 0

raulito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
27. Plzen-Teplice 4:2
AH+1,5
: stawka 30j kurs 1,43
REMIS:
stawka 12j kurs 3,89