>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

REMES Puchar Polski

Status
Zamknięty.
pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Dla mnie ten Puchar Polski to kolejna kompromitacja PZPN i ITI, który sponsoruje te rozgrywki. Mecz o 17 ? Gdzie te emocje, prestiż ?! W normalnym kraju finał rozgrywa sie wieczorem a nie popołudniu przy kawie czy obiadku :| Jeszcze do tego stadion Bełchatowa gdzie zasiąść może 4 tysiące widzów bo............jest remont! Jakby nie można rozegrać tego meczu np w Kielcach, którzy z tego co wiem zgłaszałi chęć organizowania tej imprezy.
zal.pl
Wracając do meczu. Faworyta znaczącego nie ma, Wisła po zdobyciu Mistrzostwa trochę obniżyła loty a Legia w ostatnich meczach oszczędzała kluczowych graczy, wiec na pewno będą wypoczęci. Mimo wszystko według mnie to Wisła wygra i zdobędzie podwójną koronę. Wiślacy będą na pewno chcieli zrewanżować się za ostatnie dwie porażki w krótkim czasie z Legią.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Ja natomiast słyszałem, że władze Kielc odmówiły rozegrania finału Pucharu Polski na stadionie Arena Kielce. Tak czy siak godzina wydaje się byc nie ta i nie ten stadion, no ale... podam przykład, że finał pucharu Czech również o godzinie 17:00 dzisiaj ;) To tak na pocieszenie ;P

F 0

fe2ka13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podlaskie
no i przerwa w meczu hahahaha nie ma to jak oddani kibice ;p
ale tam koleś kija wyrwał ze 2 metry miał ;p hehe trochę przy tym śmiechu ale tak naprawdę to dno, z kibiców legi którzy tam pojechali to 30% może chciało obejrzeć mecz a reszta to pewnie tylko myślała kiedy będzie mogła rzucić jakimś kamieniem ;p kibice Wisły K. na pochwałe na pewno też nie zasługują

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Mecz był napewno wyrównany z lekkim wskazaniem na Legie. Jak wiemy karniaki są loteria i szkoda ze własnie Jean Paulista ktory rozruszal Wisle przestrzelil ale tak to juz bywa;)
Co do tych stadionowych idiotów to WSTYD WSTYD i jeszcze raz WSTYD!!!
Meczowi o takiej randze nie przystoi zeby takie cos sie dzialo... ba to się nie powinno dziac na zadnym meczu pilkarskim !!! PZPN musi cos z tym zrobic bo to juz sie staje zalosne...

Brawa dla Legii i Jana Urbana który wyraznie stawia na młodzież i miejmy nadzieje ze w przyszłości to zaowocuje, bo przeciez przed nami perspektywa EURO 2012 ????

sparta 309

sparta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Augustów
Legia pokazała klasę o czym mówią statystyki strzałów oraz było widać to na boisku!
Pokazała tym samym że Wisła wcale nie jest mistrzem z taką przewagą jaką ma w tabeli. Wisła grała kiepsko i nie ma co mówić że brak Brożka.

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Zgadzam się!Z taką obroną to Mistrz Polski nie ma szans na walke w eliminacjach LM.Gdyby od początku zagrali Paulista Łobodziński i Brożek pewnie wyglądałoby to inaczej.Obrona do wymiany zwłaszcza boczni defensorzy.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
no i przerwa w meczu hahahaha nie ma to jak oddani kibice ;p
ale tam koleś kija wyrwał ze 2 metry miał ;p hehe trochę przy tym śmiechu ale tak naprawdę to dno, z kibiców legi którzy tam pojechali to 30% może chciało obejrzeć mecz a reszta to pewnie tylko myślała kiedy będzie mogła rzucić jakimś kamieniem ;p kibice Wisły K. na pochwałe na pewno też nie zasługują
Kolego, na murawę wbiegło ze 30 z nas, a było ok 3 tyś. Meczu nie chciał oglądać prawie nikt, pojechaliśmy śpiewać, a zrobiliśmy taki doping, że głowa mała. Głos będzie za dwa dni.
Nie komentujcie na podstawie tego, co było widać w tv, bo to znacznie wypacza obraz tego, co dział się na prawdę. Gazowanie i palowanie podczas fetowania z piłkarzami jest normalne? A ktos o tym mówi, pokazuje to? Nie.
Aco Vukovic : &quot;Pomogliśmy dziś poturbowanym kibicom, bo kiedy widzimy, że racja jest po ich stronie to tak należy postąpić&quot; - to najlepszy komentarz do tej sytuacji.
Sam mecz był chyba całkiem niezły, przewaga Legii była w 2 połowie widoczna dość wyraźnie. Brawo dla Jano Muchy za karne. Brawo dla kibiców, którzy stworzyli NIESAMOWITĄ atmosferę!! Byłem na wielu meczach w gościach, ale taki kocioł rzadko bywa.
Edit: Dokładnie, to SKLW ściągnęło grupe mocnych wrażeń. Do starcia na boisku nawet nie doszło, po 2 miuntach doping wrócił i nikt nie wiedział, po co policja tworzy jakieś formacje na boisku, kiedy juz dawno nic się nie działo:|

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Doskonale było widać jak psy tłukły na oślep fetujących kibiców i szukali prowokacji... nawet maja dziewczyna zauważyła :p Tylko nie chciałem o tym pisać na forum bo coś mi się zdaje że i tak i tak zawsze Legia jest winna. Z tego co się domyślam to SKLW ściągnęło spowrotem na sektor tych co guza szukali, i tu kolejny zonk bo zadyma pójdzie właśnie na konto Stowarzyszenia.
Ważne że puchar jest nasz!

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Dość było o kibicach, teraz proponuję zapoznać się z oświadczeniem jakie znalazłem na stronie PZPN:

&quot;W pomeczowych komentarzach pojawiły się informacje jakoby trener Wisły Kraków Maciej Skorża podczas ceremonii wręczenia medali zwrócił w dosadny sposób uwagę Prezesowi PZPN Michałowi Listkiewiczowi. Rzekomym powodem pretensji p. Skorży miało być niewłaściwe usadowienie zawodników Wisły. PZPN każdemu z finalistów przekazał do dyspozycji 32 zaproszenia na trybunę honorową i to w gestii klubów leżało ich rozdysponowanie. Jeżeli rzeczywiście piłkarze z szerokiej kadry Wisły znaleźli się w niewłaściwym miejscu na stadionie, nie było to zaniedbanie ze strony PZPN.

Prawdziwym powodem aroganckiego zachowania trenera zespołu z Krakowa była jednak osoba sędziego Grzegorza Gilewskiego. Pan Skorża, który doskonale powinien wiedzieć skąd pochodzi arbiter, gdyż przez wiele lat mieszkał w tym mieście, podważył obiektywizm prowadzącego zawody sugerując, iż sędzia był z Warszawy. Miejscem zamieszkania p. Gilewskiego jest Radom. Sędzia ten jest jednym z najlepszych polskich arbitrów – prowadzi mecze międzypaństwowe, spotkania Ligi Mistrzów, jest również w gronie sędziów technicznych UEFA Euro 2008.

Rozumiemy rozgoryczenie szkoleniowca Wisły spowodowane niekorzystnym dla jego zespołu rezultatem meczu, jednak porażka w finale prestiżowych rozgrywek o Remes Puchar Polski nie usprawiedliwia jego niestosownego zachowania wobec Prezesa Związku, a także innych przedstawicieli PZPN. Mamy nadzieję, że gdy emocje już opadną, były asystent selekcjonera kadry na spokojnie przeanalizuje przebieg spotkania oraz wszystkie towarzyszące mu okoliczności i powstrzyma się w przyszłości od słów i gestów, które nie przystoją trenerowi mistrzów Polski.&quot;

Aby nie wywoływać awantury to skomentuję to tylko szerokim uśmiechem
????

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Jeśli chodzi o spotkanie to Legia chyba bardziej zasłużyła na Puchar. Mnie osobiście mecz się nie podobał, było dużo walki a mało gry w piłkę. Kibice ? Czytałem oświadczenie SKLW przedmeczowe, w którym było napisane wyraźnie żeby nikt nie robił tego czego nie powinien, jednak niektórzy z kibiców z Warszawy nie wzięła tego sobie do serca i Stowarzyszenie Kibiców Legii nie będzie dobrze wspominała tego meczu. Legia ma zakaz wyjazdowy i
tylko dzięki rozmowom SKLW z różnymi osobami( PZPN-em, kibicami innych zespołów) miała możliwość być na stadionie, teraz mogą być z tym problemy.
Puchar jedzie do Warszawy...

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Legia ma zakaz wyjazdowy...
Sorry ale muszę. Kibice Legii nie mają zakazu wyjazdowego! Zakazy dla indywidualnych soób wydać może sąd. To o czym piszesz to tylko i wyłącznie postanowienie Miklasa o nieorganizowaniu wyjazdów dla kibiców... Nic więcej. Każdy obywatel RP, nieukarany prawomocnym wyrokiem sądu ma prawo do oglądania dowolnych wydarzeń sportowych. I tu jeszcze można wspomnieć o praktykach niektórych klubów wpuszczających na mecze tylko osoby zameldowane w danym województwie - postępowanie godzące w swobody i wolności obywatelskie!
Legioniści nie mają żadnego zakazu... drażliwy temat ;)

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Z moich informacji wynika że Legia ma zakaz wyjazdowy na 3 lata, zakaz wyjazdowy nałożony jest przez klub. Takie są moje informacje, Ty jesteś kibicem Legii i jeśli się mylę to zwracam honor. Polega na tym że Legia jako klub nie wysyła pism do rywala o chęc przekazania biletów dla swoich fanów.

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Zgadza się, ale jest to tylko wyraz złej woli KP. Nie ma to nic wspólnego z PZPN ani literą prawa. To tylko brak organizacyjny. Kibice, o ile tylko dostaną bilet na własną rękę mogą przebywać na każdym stadionie i uczestniczyć w każdym meczu.
Mój post tyczył się tylko sformułowania &quot;zakaz&quot;, bo KP nie jest władne wydawać nam zakazy. I niejednokrotnie udowadniały to nawet zwaśnione z nami kluby, które albo sprzedawały nam bilety albo wchodziliśmy dzięki uprzejmości miejscowych kibiców.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
No dokładnie to miałem na myśli. Nigdzie nie napisałem że PZPN dał zakaz. Wiem że wchodziliście dzięki uprzejmości innych kibiców, bo na Widzewie dzięki temu zjawiliście się w 300 osób, nawet znienawidzone kluby potrafią wtedy wyjśc z otwartą dłonią do całej sprawy
Pozdro, zakończymy już tą rozkminę bo trochę odbiegamy od tematu

Status
Zamknięty.