>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

rejestracja w Bet-at-Home

P 0

paulo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jak się zarejestruje na Bet-at-Home to będe dostawać od nich jakieś listy do domu ? będą się ze mną kontaktować w jakiś sprawach, przysyłać maile itp ?

K 0

kamil19zmc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Maile będą wysyłać w celach reklamowych to logiczne a do domu nic nie będą ci przesyłać ????
Jak domniemam jesteś niepełnoletni że się tak boisz ????

P 0

paulo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jestem pełonoletni mam 20 lat, tylko niechce mi się odpowiadać później na pytania współlokatorów.

adask23 0

adask23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Maile będą wysyłać w celach reklamowych to logiczne a do domu nic nie będą ci przesyłać ????
Jak domniemam jesteś niepełnoletni że się tak boisz ????
Niekoniecznie. Przed Euro 2008, gdy mieli promocję 600PLN, ja i chyba nie tylko ja dostałem list pocztą tradycyjną.

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw/Kraków
Bah jest bukiem gdzie chyba najmniej przywiazuja uwage do wieku gracza. Gralem tam kilka lat temu i nigdy nie prosili mnie o skany. Kiedys kiedy zlecalem wieksza wyplate sam im wyslalem skany dla pewnosci przed jakims zablokowaniem konta bo az mnie to zdziwilo ze o nic nie prosza przy tylu wyplatach. Jesli chodzi o listy to osobiscie nie dostalem ale tak jak tutaj koledzy mowia nei jest to wykluczone.

P 0

paulo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dobra zarejestrowałem się tam i nic nie przyszło mi na email. Więc jak mam aktywować konto

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
czekaj na link aktywacyjny , na pewno przyjdzie, jak masz poczte na wp albo o2 to moze to potrwać kilka godzin

P 0

paulo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no niestety mineły już 3 dni i nadal nic nie przyszło