>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ratunku! Lysieje!

R 0

robert-20790

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czytając ten tekst proszę zachować odrobinę przyzwoitości i śmiech proszę skierować do innego działu ????

Mam mały problem, tzn. jest on cholernie duży mianowicie;
... z &#39;latami&#39; mam coraz to mniej włosów (&#39;&#39;&#39;&#39;&#39;zakola&#39;&#39;&#39;&#39;&#39;) i już cholera mnie bierze jak wiatr zawieje i włosy (powiedzmy ze grzywka) przekładają się na jedna strone, lewą bądź prawą (w zaleznosci od kierunku wiatru i jego predkosci &lt;lol)... i wyglądam wtedy jak jakiś hitler co czesał się grzebykiem na &#39;bok&#39;.

Byłoby wszystko ok gdybym miał 40 lat a że mam 22 lata czyli jestem w wieku &#39;produkcyjnym&#39; ze tak powiem i niechialbym aby ten wiaterek zawial w tym czasie kiedy podrywam jakąś dziewczynę ????

Z moich doświadczen czy badań ???? wynika że tracę włosy ze względu że żyję w stresie. Również zauważyłem że włosy ubywają nierownomiernie czyli po czesci glowy prwej mam mniej wlosów niz po stronie lewej.
Również przeglądałem swoje zdjecia sprzed 10 lat i nie bylo tak zle, chociaz lekkie zakola były, ale lekkie, takie malutkie... ????
... więc może zakola są spowodowane tym że moja glowa 10 lat temu byla troszeczke mniejsza a teraz urosła itd. tylko ile ona bedzie rosla jak w ciagu dwóch lat na prawdę stan moich włosów się pogorszył.

Znacie może jakieś preparaty ???? które spowodowałyby jakieś zwarcie w mojej głowie i te cbulki by odżyły czy poprawiłby się stan skóry głowy ???

Widziałem w mango jakieś
ERVAMATIN POWER ???? ?

Do lekarza nie ide bo to strajki i w ogole nic nei poradzi chyba ze do prywatnego.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Robert nie śmieje się , bo ja też mam spore zakola a wiek podobny ;-) Ostatnio fryzjerka do mnie powiedziała , że po bokach grzywki :)P) zostawiła mi więcej włosów , bo inaczej miałby małego irokeza ???? i pewnie też sporo włosów tracę z powodu stresu odkąd gram u buków ( jakiś 15 miesięcy temu zaczynałem ) i od tego czasu rzeczywiście zakola mi się porobiły że hej . Ja mam na to inny sposób , po prostu mam troszkę dłuższe włosy niż zazwyczaj ????
Ciekaw jestem czy siwy będę przed 30 a łysy przed 40 ????

R 0

robert-20790

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedyś jestem u fryzjera i wtedy myślałem sobie że nie jest az tak tragicznie, a fryzjer do mnie: Zostawie Panu tutaj trochę włosów żeby zakryć zakola hehe wtedy mnie dobił.

Oczywiście nie wypadaja mi wlosy jak pociagne za nie czy przeczesze... ale po prostu robia sie zakola.
Nie ukrywam że to jest przez stres, na prawdę ja to również zaobserwowałem i dlatego preferuje dobry szmpon, wybrać sobie jeden i go nei zmieniac, bo zmiana moze zaszkodzic no i co najwazniejsze mniej stresu, wiec preferuje zajebiscie ostry seks na rozluznienie heheh lol na pewno pomoze jak i pomaga na tradzik... heheeh

Pozdro

zludna 0

zludna

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miami
Niby są tabsy, szampony i odżywki przeciwko wypadaniu włosów...
Skrzypovita bodajże - ludziom pomaga. Poza tym na allegro poszukaj, z tego, co pamiętam, to kiedyś tam były jakieś cudowne amerykańskie preparaty i też działały.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Nie wiem czy potraktujecie mojego posta poważnie, ale mam coś wam do powiedzenia. Miałem w gimnazjum od biologii taką świrniętą trochę nauczycielkę i opowiadała ona nam, że też robiły jej się kiedyś na głowie takie &quot;placki&quot;, czyli miejsca bez włosów. Chodziła tam do jakichś szamanów, stosowała te wszystkie &quot;środki cud&quot;, ale to nie pomagało no i w końcu jakoś tam wpadła (jest to kolesianka od biologii więc miała jakieś tam kontakty z przyrodnikami) na ślad artykułów o ... włosiu dziczęcym (znaczy sierści od dzika :p). Podobno uderzanie (tzn. klepanie chyba) szczotką z włosami z sierści dzika tych łysych placków powoduje, że odradzają się tam jakieś cebulki czy cuś i włosy się pojawiają na nowo...
Niby śmiech, ale jak pokazała nam jak wyglądała kiedyś na fotkach to kurde masakra - prawie łysa była, włosy rzadkie a teraz normalnie fajna babka ???? Jeśli bardzo wam zależy na zlikwidowaniu tego problemu to radzę poszukać gdzieś, w jakichś sklepach medycznych - może wam sprowadzą taką szczotkę. Nie wiem czy to pomoże, ale taką historię znam, więc napisałem ???? Pozdro

karek 0

karek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Glogów
Niewykluczone ale z tym to sobie nie poradzę ????
&quot;podobno&quot; siemie lniane obniza troszke poziom testosteronu ; )
i jak masz mocno owlosiona klate to zgolenie jej spowoduje wzmocnienie sie wlosow na glowie ; ) (zauwaz ze kolesie z buszem na klacie zazwyczaj sa lysi..) pozdro i nie przejmuj sie ;]

komarr 4

komarr

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Doncaster
Kiedys na forum gdzies czytalem podobny problem tylko ze czlowiek mial problem z wypadaniem wlosow. Doradzilu mu preparat, trudno dostepny w polsce i sciagal z zagranicy ale po zazyciu tego preparatu wlosy zaczely normalnie rosnac i chociaz rosly duzo wolniej niz u zwyklego czlowieka (np chodzisz do ryzjera raz na 2 miesiace to on chodzil raz na 6 miesiecy ale wlosy mial ;) ) wiec jak poszukam nazwy to moze cie to zainteresuje :p

T 0

tiestopoznan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spox, to nic śmesznego, a statystyki mówią że połowy factów to dotyczy (tzn przerzedadzanie sie włosów) a takie jak piszesz to androgenowe jest i na nie polecam Ci Inwestycje (spokojnie małą) w Subrinę Recept-ampułki, szampon i lotion specjalny-poszukaj o tym sobie w necie-dobry wynalazek ;)

robbn 23

robbn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Robert nie śmieje się , bo ja też mam spore zakola a wiek podobny.
Mam podobnie ;) nie ma czym się przejmować, zakola to podobno domena ludzi inteligentnych!
A od czego są? W moim przypadku nieco genetyki (ojciec) i pewnie po części też spora ilość stresu.
Żeby się nie powiększały używam szamponu przeciwko wypadaniu włosów. Alternatywą jest mówienie u fryzjera, żeby Ci te zakola przykrył jeśli naprawdę Ci to aż tak przeszkadza ;)
W męskich czasopismach (Logo, Mens Health, Playboy) bardzo często są reklamy takiego preparatu przeciwko wypadaniu włosów, nie pamiętam teraz dokładnie jego nazwy ale to coś chyba z Vichy.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Loodz - tutaj wóde rozlewa sie na sloiki
Wypadanie włosów i zakola są często uwarunkowane genetycznie ???? (chodzi mi o wypadanie włosów, szybkość z jaką rosną włosy, zakola)
Może to będzie mało śmieszne no ale..... w podstawówce koledzy ode mnie pokazywali jacy to z nich kawalerowie i kozacy w zimie chodzili bez czapki przy silnych mrozach. Ja i paru innych chodziłem przez całą zimę nawet przez pół marca.
Efekt:
Mamy po 24 lata, Ci którzy cwaniakowali są kompletnie łysi :!: :!: :!: Golą glace na 0, bo wyglądają gorzej niż Arjen Robben czy Cambiasso (ta jego grzywka a reszta łysa ???? )
Weź także ten aspekt pod uwagę ;) a co do leków to poszukaj Skrzypowity + coś z magicznego herbalife (nie polecam, są cholernie drodzy i &quot;doradzają&quot; masę niepotrzebnych ziół [cena kosmos] lepiej idź do jakiegoś zielarza [bez skojarzeń ;) ]i poproś o radę, jeżeli to nie poskutkuje to chyba nie wiem dermatolog a potem szukanie cudownych lekarstw.
Pozdrawiam

homel 918

homel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
haha nie ma to jak uzyskac odpowiedz po trzech latach

robbn 23

robbn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
haha nie ma to jak uzyskac odpowiedz po trzech latach

Tematyka raczej uniwersalna, więc co to za różnica ;) może ktoś z obecnych forumowiczów skorzysta.