>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ratujmy 5 Card Draw

Status
Zamknięty.
5 0

5carddraw_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
5carddraw_pl
Witam wszystkich miłośników pokera.
W imieniu serwisu 5carddraw.pl chciałbym zaprosić wszystkich czytelników forum będących jednocześnie fanami pokera na freeroll organizowany przez nas wraz z Betsonem w ramach akcji &quot;Ratujmy 5carddraw&quot;. Freeroll odbędzie się w w niedzielę, 17 lutego o godzinie 20.00

Na pewno dla wielu z Was (tak jak dla nas) pierwszą odmianą pokera jaką poznaliście był poker dobierany (inaczej zwany pięciokartowym lub z &quot;amerykańska&quot; 5carddraw). W internecie najczęsciej spotykaną formą jest texas holdem, choć i naszą ulubioną odmiane na szczęście można spotkać coraz częsciej. Chcielibyśmy aby ta odmiana zyskała na jeszcze większej popularności stąd pomysł na akcje &quot;Ratujmy 5card draw&quot;.
Może teraz kilka słów o samej akcji. Dzieki wsparciu m.in znanego pokerowego miesięcznika CardPlayer możemy ufundować kilka nagród dla osób przyczyniających się do promowania pokera dobieranego. Mamy nadzieje że i Wy pomyślicie jeszcze z sentymentem o pierwszych grach pokerowych z kolegami na ławce czy z koleżankami w &quot;rozbieraną&quot; wersje i pomożecie nam uratować 5card draw od zapomnienia.

Jeszcze raz serdecznie zapraszam do udziału we freerollu oraz wsparcie dla akcji &quot;Ratujmy 5card draw&quot;.

endriu19 0

endriu19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastków
powiedzcie coś o tym, jaka była pula i jak się gra, bo ja kocham zwykły poker, ale niestety dopiero teraz tu zajrzałem ???? ???

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Endriu ludzi było niecałe 300 głów. Grało się dosc fajnie. Obecnie zostało ok 30 ludzi. Ja odpadłem 40 mimo że na breaku byłem 18. A w puli było 100$.

endriu19 0

endriu19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastków
kurcze, ja dla samej przyjemności bym pograł, ale w tego pokera jestem nawet, nawet dlatego żałuję okropnie ????

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
I co panowie grał ktoś jak wyniki ??

D 0

dzc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja sobie tak nie wiem skad odpadne przed platnymi jakims grubym rozdaniem i stało sie kolor A high na AK high... i zwała :p 43 miejsce ???? a mialem predyzspozycje na pierwsze ;d

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja 3 miejsce przez pewien czas grałem z Matizem na stole ????

J 0

jotespol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ForumBukmacherskie
Piekny poker ten 5draw jeszcze w wojsku grywałem w niego na zapałki.Nieraz gram na Unibecie ale co troche chipsów zdobedę to prędko je tracę.Musze chyba popracować nad taktyką.Bo nad szczęściem to chyba nie da rady.Zobaczymy w czwartek na Betssonie jak to bedzie.Dzięki za link z hasełkiem.

5 0

5carddraw_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
5carddraw_pl
A pewnie, ze piekny. Co do szczescia, to podobno sprzyja lepszym - ale zgadzam sie z Toba, lepiej popracowac na umiejetnosciami. Bo poker to nie tylko szczescie... Zapraszam we czwartek!

5 0

5carddraw_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
5carddraw_pl
wybaczcie, ze pisze post pod postem, ale sytuacja zmusila... Zmiana daty freerolla - nie 6 marca, a 11 marca (wtorek) o 20.00. Przepraszam za zamieszanie i zapraszam do gry!

5 0

5carddraw_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
5carddraw_pl
Maraton W Dobieranego!!! 4 Turnieje Z Rzędu!!!
Witam ponownie. Zapraszam wszystkich na freeroll w pokera pieciokartowego. Maraton zaczynami już jutro (20 marca) o godzinie 20.00 i tak przez 3 następne czwartki. Więcej informacji na http://www.5carddraw.pl Powodzenia !!!

Status
Zamknięty.