karta byla, wbity kupon na karte, zakup gazetki i wylogowanie bo za mna byl nastepny klient
poza tym gdy tych punktow nie bylo a zblizal sie koniec rankingu to od razu spytalem na czacie co jest grane, odpowiedz , ze zakup gazetki nie poszedl na karte , wiec opisalem sytuacje to pani z czatu powiedziala zebym wyslal skan zakupu gazetki na maila to szybko odpowiedza a odpowiedzi ZERO
oczywiscie kolega wyprzedzil mnie o okolo 60 pkt (200 dostal za gazetke) ogolnie to juz niewazne maja jednego klienta mniej i tyle a chodzilem codziennie i wysylalem po kilka kilkanascie kuponow
przeciez wszystko bylo by ok gdyby po wyslaniu skanow kuponu i zakupu gazetki (dwie minuty od wyslania kuponu) dopisali te punkty recznie lub ich nie dopisali , ale wyslali jakas jakakolwiek odpowiedz a tak olali sprawe totalnie , zadnego zainteresowania z ich strony a moj mail do nich doszedl bo dostalem maila zwrotnego z zapewnieniem odpowiedzi w 24-48godzin
tego punktu D to w ogole nie doczytalem , wiec moja pomylka
teraz zrobili jeszcze lepiej 2014pkt za zakup gazetki i nastepnej , czyli trzeba kupic dwie
nie wiem czy dobrze to zobaczylem bo do punktu juz nie chodze a gazetke widzialem na stronie
STS
temat do zamkniecia lub usuniecia
ja juz wiecej
STSu nie odwiedze, no chyba , ze bede musial odebrac jakis kupon bo kilka wyslalem duzo wczesniej na MS