>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

rakeback

dfrugo 140

dfrugo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
slask
Kilka poker roomów oferuje tak zwany rakeback. Czy potrafił by mi ktoś powiedzieć na czym to właściwie polega? Jakie są warunki załapania się na coś takiego itp.

chemical 0

chemical

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam,
rakeback czyli po naszemu zwrot opłaty.
Jak sie pewnie orientujesz od każdego turnieju jest pobierana opłata np BI wynosi 10$+1$ czyli dolar idzie na konto strony pokerowej. Podobnie sprawa ma się przy grach stolikowych. Np od puli 0.20$ pobierany jest 0.01$ &quot;rejku&quot;. Zatem w tym jednym rozdaniu zapłaciłeś centa opłaty.
Jest kilka pokerroomów które cześciowo zwracają opłatę, czyli oferują rakeback, oczywiście nie wszystko np 20%-30% wygenerowanego przez Ciebie rejku w tygodniu lub miesiącu, w zależności od roomu.
Aby na danym roomie otrzymywać rakeback należy przy rejestracji wpisać kod bonusowy z jakiejś strony. Skąd wziąć taki kod? Proste , wpisz w google &quot;rakeback&quot; i dostaniesz mnóstwo propozycji. ;) Sprawa jest trudniejsza kiedy ma się konto pokerowe np w FTP i założyło się to konto bez żadnego kodu bonusowego. W takim przypadku nalezy pisać do supportu z prośbą o dopisanie konto do strony partnerskiej. Nie zawsze się na to zgadzają, ale czasem mają dni słabości i po napisaniu kilku błagalnych maili pójdą na rękę. Sam to przeżyłem to wiem ????
Dalej o warunkach. Rakeback możesz dostawać tygodniowy bądź miesięczny w zależności od roomu. Dalej będę molestował FTP. Na tilcie oferują tygodniowy rakeback. Musisz w ciągu tygodnia uzbierać co najmniej 50$ raku i od tej kwoty odliczą ci 27% na Twoje konto. Zazwyczaj trwa to do 24h. Zatem, tak na prawdę opłacalność rakebacku jest wtedy gdy grasz co najmniej NL, FL 25. Nie wiem jak to wygląda w SnG bo gram okazyjnie.
Chyba tyle. ;-)
pozdrawiam

babilon 0

babilon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiecany
jesli masz bankroll i grasz min. nl25 to skorzystaj z tego (spokojnie sobie zalatwisz rb50% lub troszke wiecej)
jesli nie to pokersavvy, nabudujesz sie i grajac duzo rozdan miesiecznie (30k+) mozesz w dosc krotkim czasie piac sie wyzej w limitach korzystajac z rb
co do pytanie to np. piszesz do goscia ktory oferuje dodatkowe %, podsyla Ci link i sie reejstrujesz w pokerromie

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inny wymiar
Do chemical: baaardzo rzadko trafia sie na tym forum (dot. pokera) tak rzetelna i kompleksowa odpowiedź na postawione pytanie, bez wymądrzania itd. Ze swojej strony wielkie dzieki, może inni wezmą z Ciebie przykład:spokodfhgfh:

bohunnn 0

bohunnn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jest ktoś na forum kto umie obliczyć rakeback? Na kalkulatorach w sieci limity zaczynają się od0,25/0,50NL a ja chciałbym się dowiedzieć ile miesięcznie dostanę rakebacku grając na limicie 0,2/0,4NL i 0,10/0,20NL ok 1500 rozdań dziennie, rakeback wynosi 53%. Proszę o pomoc...

babilon 0

babilon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiecany
zalezy czy grasz 6max czy 9max
bo lepiej wychodzi na 6max wiadome, wiecej raku sie wyrobi
jak dobrze pojdzie i zagrasz te 30k w miesiac to powinines wyrobic te 1000$ raku czyli zarobisz z 500$

chemical 0

chemical

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety nie potrafie policzyć jaki rakeback otrzymasz gdyż swój rakeback licze w oparciu o inne dane.
Grając na Tilcie do obliczenia rakebacku można zastosować prosty wzorek:

punkty FTP/7 x 27% = daje nam tygodniowy rakeback

Otrzymujemy 7 FTP points za każdego 1$ rejku, więc dzielimy to przez 7 i wyjdzie ci ile zapłaciłeś rake&#39;u, a mnożąc przez 27% ile dostaniesz zwrotu.;)

Myślę, że nie będzie problemem policzenie rakebacku w oparciu o dane które ci napisałem. Na stronie roomu powinno być napisane ile płacą za 1$ rake.
Przy okazji co to za stronka? :jezora:

babilon 0

babilon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiecany
ale o to chodzi ze kazdy roomy inaczej dziela rake i na kazdym roomie wyjdzie inaczej