>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytanie odnośnie wypłaty

radomt 7

radomt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam konto na bwinie. Przelałem tam kiedyś pieniądze, przegrałem jednak wszystko, więc nie potwierdzałem wtedy moich danych skanem dowodu. Ostatnio wróciłem znów na bwin, pieniądze na to konto zostały przelane z 2 kart kredytowych, a dane na 1 karcie nie zgadzają się z tymi na które mam założone konto na bwin. Wpłacona kwota została obrócona kilka razy, a dzisiejszego dnia bwin zaakceptował skan mojego dowodu osobistego. Mogę więc zlecać wypłatę(na moje konto bankowe), bez obaw, iż bwin przyczepi się do wpłaty z 2 innych źródeł? Bwin zaakceptował mój skan, a więc chyba wszystko powinno być ok?
Pozdrawiam, i czekam na odpowiedź.

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PIERDO-LAMENTO
nikt przecież nie zabroni mieć 2 kart kredytowych i z nich dokonywać wpłat - pod warunkiem ze na twoje dane ????

radomt 7

radomt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No właśnie dane na 1 karcie, nie zgadzały się z moimi danymi

D 0

darecki44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wroclaw
kiedys bwin dopuszczal wplate na konta z kart innych osob (chyba jedyny taki buk) nie wiem jak jak jest teraz ale najlepiej wplacac ze swojej karty to nie bedzie problemow a wogole pytanie chyba bardziej do supportu bwin niz na forum

T 53

tennispro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktoś czy Bwin ma jakiś support live, gdzie można sobie z nimi na czacie pogadać? Lub przynajmniej jakiś bezpośredni e-mail, na który można do nich napisać, nie przez formularz?