>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytanie o skan dowodu

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanko bo od 10 stycznia zaczne grać w unibet będe grał z bonusa 50zl i czy oni wymagają przy wypłacie skana dowodu chodzi mi o to gdzie lepiej wypłacić na konto czy moneybookers żeby uniknąć sprawdzania dowodu ;) ??

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oki jemjogurs ???? thx za odpowiedź tylko właśnie to będzie bonus z konkursu na forum ... oby nie chcieli bo na starego konto a stary nie jest przekonany do grania a jakby miał mi jeszcze dowód skanować to hoho ????

shaker 2

shaker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z tego co pamietam ja wysylalem im skan dowodu

C 0

colaluki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytaie jeśli wpłace pieniądze przelewem to moge je póżniej wypłacić na MB ?

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Ja wypłacałem okragłe sumki do banku i mb i nie było problemów. Żadnych dowodów itp... ✅

K 1

krasnalts

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jak to jest teraz z tymi skanami? Od ostatnich odpowiedzi kolegów wyżej mogło sie juz coś zmeinic.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lepiej bez możliwości pokazania skanu w unibecie nie grać. Jednak jest to buk który moze poprosić o skan. Jak ktos chce uniknąć skanu to najlepszym rozwiązaniem będzie betgun i bah. Ten pierwszy to praktycznie bukmacher dla każdego, nigdy nie słyszałem aby kogoś poprosili o skan dowodu.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mnie osobiście przy wypłacie w Betgun prosili o Scan dowodu także nie wiem skąd ci się wzięło że tam nie proszą. Wszędzie mogą poprosić nawet w BAH.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież napisałem że nigdy nie słyszałem o tym aby kogoś o to poprosili, nie napisałem że nigdy nie poprosili i nie poproszą. Czytaj uważniej.
Chodziło mi o to że w BetGun i BAH jednak ma najmniejsze prawdopodobieństwo wpadki.