>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytanie o premie w Unibet

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Dziś wpłaciłęm 300zł do Unibetu z mb i dostalem 150zł premii, czy ktoś wie co to za premia i ile razy ją trzeba obrócić?

slapi 30

slapi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!
Równierz chciałbym się dowiedzieć, o co chodzi z tym bonusem.
Dzisiaj wpłaciłem kase przez MB, a tu nagle, jak piaskiem po oczach, z 500 wpłaconych zrobiło się 600. Dodam, że nie chciałem bonusu, a teraz nie moge znaleść żadnego regulaminu, głównie ile razy obrócic i po jakim kursie.
Pozdrawiam!

crosis 0

crosis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Również się podepnę, dostałem 50% premii nie wiadomo skąd bez żadnej informacji o tym, że coś mi przysługuje, czy jakimś regulaminie o_O Na dodatek nie płaciłem przez mb jak poprzednicy, tylko kartą.

slapi 30

slapi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam serdecznie!
Dziękuję za wiadomość. Jest to promocja dla wybranej grupy klientów. Oferta była wysłana na adres mailowy zarejestrowany w Unibecie. Maksymalny bonus w promocji wynosił 100 zł. Wymagany obrót wynosi 700 zł a minimalny kurs na kuponie wynosi 1,40. Bonus może być wykorzystany tylko w zakładach sportowych i w supertoto. Nie ma ograniczenia czasowego na dokonanie obrotu.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta.

Pozdrawiam,
Jan
Biuro Obsługi Klienta
W razie konieczności dalszej pomocy w tej sprawie prosimy o załączenie poprzedniej korespondencji.
Odpowiedz na mojego maila. W sumie da się to obrócić.

F 24

faulik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja dzis dostalem premie 510zl od unibetu nie wiem za co , zlecilem wyplate i srodki z konta zostaly odjete, ale maila z potwierdzeniam nie dostalem . pisalem maila nie odpisali Moze przez dzisiejsze swieto