>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytanie o bukmachera

L 0

ligwan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam pytanie u jakiego stacjonarnego buka można obstawiać polską Ekstraklasę? Od jakiegoś czasu mówią że jedna z firm podpisała umowę i rundę wiosenną będzie można obstawiać. Wciąż nie napisali o którą chodzi. Czy wie ktoś coś więcej na ten temat?
Z góry dzięki za odp.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wróble ćwierkają, że tą firmą jest nowy podmiot na rynku zakładów wzajemnych: eToto, który jest w trakcie organizowania się i ma niedługo ruszyć:
http://www.ebet.com.pl/

barca071 1

barca071

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Witam. Czy orientuje się ktoś w jaki sposób i gdzie mógłbym otrzymać bardziej szczegółowe dane na temat bukmacherów Milenium, Fortuna, STS oraz Toto Mix. Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej i w obecnej chwili potrzebuję zrobić analizę głównych graczy na polskim rynku. W punktach powyższych firm wszędzie wysyłano mnie do centrali i żebym to tam właśnie kierował maile z zapytaniami. Wiadomo jednak jak ludzie reagują na tego typu maile od studentów. Na oficjalnych stronach bukmacherów podawane treści też nie są zbytnio rozbudowane. Jakieś pomysły, informacje ? Z góry dziękuję i pozdrawiam.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Czy orientuje się ktoś w jaki sposób i gdzie mógłbym otrzymać bardziej szczegółowe dane na temat bukmacherów Milenium, Fortuna, STS oraz Toto Mix.

Nazwa tej spółki to Totolotek a nie Toto Mix.

Fortuna jest spółką obecną na giełdzie - a zatem szczególnie w jej przypadku nie będziesz miał problemu z dotarciem do informacji:

http://wyborcza.biz/Gieldy/0,114522,,,,FEG.html

Zapoznaj się też z treścią wpisu #5, który zamieścił @Yar000
http://forum.bukmacherskie.com/f192/fortuna-informacje-o-firmie-38114.html#post4717373

P.s: tak na marginesie, to trochę dziwi mnie iż zwracasz się z takim pytaniem będąc już
w trakcie pisania pracy magisterskiej - bo co odnośnie gromadzenia potrzebnych informacji robiłeś wcześniej, będąc jednym z weteranów tego forum bukmacherskiego, gdyż widzę iż masz tu staż dłuższy od mojego...

Powodzenia

.

barca071 1

barca071

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Trochę informacji zgromadziłem i dlatego mam napisane dwa rozdziały z czterech. Mój nieugięty promotor delikatnie namieszał w trakcie jak pisałem pracę i stąd pojawiło się sporo modyfikacji... A co do spółki to wiem, że nazywa się TotoLotek, ale chodziło mi o konkretne typy zakładów.
Dzięki i pozdrawiam

barca071 1

barca071

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Tu w poście nie przywiązywałem uwagi do szczegółu tj. dodania SA. W pracy mgr na pewno nie popełnię tego błędu ;)
Dzięki bardzo za podesłane linki, pozdrawiam

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tyle tylko, że Twój błąd nie polegał na braku S.A. - a na nieprawidłowej pisowni nazwy firmy:
TotoLotek ????