D 0 dallas41 Użytkownik Dołączył Listopad 18, 2012 Posty 5 Reaction score 0 Punkty 0 Grudzień 10, 2012 #1 Witam, Chciałem się dowiedzieć czy można grać zakłady live jako kombinacyjne i jeśli tak to u jakiego bukmachera.
Witam, Chciałem się dowiedzieć czy można grać zakłady live jako kombinacyjne i jeśli tak to u jakiego bukmachera.
0 pnc Użytkownik Dołączył Październik 17, 2007 Posty 50 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto lbn Grudzień 10, 2012 #2 na bank mozna w bet365 i unibecie
S 0 simsoneq Użytkownik Dołączył Sierpień 5, 2009 Posty 10 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Przemysl Grudzień 10, 2012 #3 Witam, Chciałem się dowiedzieć czy można grać zakłady live jako kombinacyjne i jeśli tak to u jakiego bukmachera. Kliknij aby rozwinąć... Nie można grać zakładów kombinacyjnych live z tego samego zdarzenia, ale z dwóch różnych można
Witam, Chciałem się dowiedzieć czy można grać zakłady live jako kombinacyjne i jeśli tak to u jakiego bukmachera. Kliknij aby rozwinąć... Nie można grać zakładów kombinacyjnych live z tego samego zdarzenia, ale z dwóch różnych można
436 cubsonart Użytkownik Dołączył Maj 6, 2012 Posty 904 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Sint-Jans Molenbeek, BE Grudzień 13, 2012 #4 Gram w BetVictor i tam możesz śmiało. Jednak tak jak napisał kolega wyżej, nie możesz kombinować 2 zakładów z 1 zdarzenia.
Gram w BetVictor i tam możesz śmiało. Jednak tak jak napisał kolega wyżej, nie możesz kombinować 2 zakładów z 1 zdarzenia.
1,3K josef39 Użytkownik Dołączył Listopad 7, 2011 Posty 1247 Reaction score 0 Punkty 0 Grudzień 13, 2012 #5 Nie można grać zakładów kombinacyjnych live z tego samego zdarzenia Kliknij aby rozwinąć... są wyjątki np. ilość goli i ilość rzutów rożnych.
Nie można grać zakładów kombinacyjnych live z tego samego zdarzenia Kliknij aby rozwinąć... są wyjątki np. ilość goli i ilość rzutów rożnych.