witam o godzinie 9.00 wysłałem kaske z konta na MB, byl top przelelew zdefiniowany z data dzisiejsza i kasa zniknela z konta a na MB jej nie ma , wyslalem potwierdzenia przelewu do supportu i nic, czy kaska dojdzie dzisiaj ??
Niestety jeśli nie był to przelew z pko sa, to pieniądze znajdą się na twoim koncie moneybookers w przeciągu 2-5 dni roboczych. Jak nie była to duża kwota, to trzeba było skorzystać z płatności natychmiastowej za pośrednictwem przelewy24 (opłata 0,90%). Wtedy kasę miałbyś bardzo szybko.
tak bylo robilem przelew 24, ale potrzebowalem taki specjalny kod , niestety lista kodow skonczyla mi sie, i wszedlem na historie przelewow i mialem tam mb i dalem wyslij z data dzisiejsza i kaska zniknela z konta a na mb, nic, wyslalem im potwierdzenie przelewu zobaczymy
Teraz wiem o co chodzi. Wysłałeś zapisany przelew z przechowalni/ schowka płatności. Czyli źle zrobiłeś. Trzeba było jeszcze raz zacząć procedurę wpłaty. Jak płacisz poprzez przelewy24 to masz tam 15 minut na sfinalizowanie tranzakcji, później płatność jest zamykana. Ty zapłaciłeś z opóźnieniem za zamkniętą już płatność. Teraz musisz się kontaktować z przelewy24, żeby zrealizowali twoją wpłatę.
skontaktowalem sie z przelewy24, był tam formularz wysłałem potwierdzenie przelewu zobaczymy czy dojdzie kasa dzisiaj powinna jezeli oni wyśla mb potwierdzenie po tym jak ja im wyslalem kaska powinna byc dzisiaj tak ??
A próbowałeś dzwonić do przelewy24? To wszystko zależy od szybkości odpowiedzi supportu przelewy24. Najlepiej tam zadzwoń, bo na odpowiedź na e-mail możesz trochę poczekać. Nawet do poniedziałku. Telefon to najlepsza opcja.
Kilka minut po północy będzie dopiero kasa na MB. Też korzystam z tego banku i zauważyłem, że jak się wpłaci po 15.00, to pieniądze docierają do MB dopiero po północy. To chyba zależy od godziny księgowania przelewów w banku.
Hehe, no rozumiem Twój ból - mnie też ominęło parę zakładów w ten sposób. Na pocieszenie powiem Ci, ze kilka razy miałem tak, że nie weszły te kupony, które chciałem obstawić i zaoszczędziłem trochę kasy Gorzej, jeśli będą ta dobre typy
W każdym razie trzymaj rękę na pulsie, a nuż pojawi się ta kasa wcześniej na MB i zdążysz ostawić. Moje doświadczenia pokazują jednak, że kasa będzie chwilę po północy.