>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytanie co do wypłat z bukmachera internetowego

korton 6

korton

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
no skond
Witam chcialbym sie zapytac czy jest mozliwosc wyplaty (w jakims buku) do kotna internetowego jakim np jest moneybokers czy paypal ale chodzi mi oto ze da sie wyplacic do takiego konto jezeli nigdy z niego nie byly robione jakies przelewy poprostu konto jest tylko do wyplaty pieniedzy z buka

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Żeby wypłacić od buka np.na MB najpierw musisz dokonać wpłaty do buka tą samą drogą.

S 1

szkot80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stegna
Najlepiej przelać z MB do buka minimalną kwotę , a później tam wypłacać . Niestety tak jak kolega wyżej pisał , bez wcześniejszych wpłat nie da rady wypłacać na MB

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam chcialbym sie zapytac czy jest mozliwosc wyplaty (w jakims buku) do kotna internetowego jakim np jest moneybokers czy paypal ale chodzi mi oto ze da sie wyplacic do takiego konto jezeli nigdy z niego nie byly robione jakies przelewy poprostu konto jest tylko do wyplaty pieniedzy z buka

Betclic to jedyny buk u ktorego takie cos przejdzie np wplacisz przez p24 a mozesz wyplacic moneybookers oczywiscie nie pytaj sie czy mozesz bo powiedza ci ze nie mozesz....

korton 6

korton

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
no skond
Betclic to jedyny buk u ktorego takie cos przejdzie np wplacisz przez p24 a mozesz wyplacic moneybookers oczywiscie nie pytaj sie czy mozesz bo powiedza ci ze nie mozesz....
nawet jezeli konto na MB nie bylo nigdy uzywane mozna wyplacic ?

waska 122

waska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Słuchaj jeśli jeszcze nie masz zweryfikowanego konta moneybookers to możesz śmiało wypłacać z buka i wpłacać na buka, ale dopóki nie zweyfikujesz to nie wypłacisz tych pieniedzy z mb. Na 100% masz jeszcze na expekt ta opcje że jak wpłacisz przez bank to możesz pózniej na mb wypłacić , ja sam często tak robie na tym buku , mam nadzieje ze pomogłem pozdro