Tylko pierwsze miejsce otrzyma nagrodę, jest wyżej w tabeli bo ma lepszy stosunek bramek.a jak to jest ze zwyciezcami kolejki? w minionej widzę, że jestem drugi, ale mam tyle punktów co pierwszy. obaj dostaniemy czy tylko ten pierwszy?
Z tego co się orientuję, od samego początku w 12. kolejce było tylko 17 spotkań do typowaniaja sie pytam czemu są w trakcie trwania kolejki usuwane spotkania, które wytypowalismy? patrze dzis i raptem 17 spotkan widze:|
Ja mam taka propozycje co do nastepnej ligii typerow.Mianowicie ustalcie ilosc tygodniowych spotkan i niech bedzie ona co kolejke taka sama.Bo o ile pamietam 1,2,3 kolejka mialy chyba po 20-24 meczy a te ostatnie maja tylko 11.Ktos kto ma wieksza przewage moze juz spac spokojnie a ten co chce go gonic to nawet nie ma jak bo za malo meczy.To takie jakby troche faworyzowanie tych lepszych i dawanie im przewagi.
O ile pamiętam to zawsze tak było, że pod koniec był mniejszy ruch. Ale wynika to może z tego, że brakuje jakiś ciekawych spotkań pod koniec sezonów.
"Kolumna jest bo jest". Nie korzystamy z tej funkcjiMam takie pyatnie odnośnie punktów bonusowych. Czy będą one przypisane poszczególnym wynikom na zakończenie sezonu czy ta kolumna jest "bo jest" :?: ????
Konkurs zawsze rozpoczyna się gdy zostaną ustalone wszystkie szczegóły ze sponsorem. Nie możemy przewidzieć kiedy konkurs się rozpocznie, podobnie będzie z przyszłą edycją.Wiec skoro brakuje pod koniec spotkań to sa na to rozwiazania.
Zaczac lige typerow wczesniej i wczesniej skonczyc lub drugie rozwiazanie gdy jest duzo meczy to podawac do typowania tyle ile w tych ostatnich kolejkach:jezora:
Wszystko podlicza skrypt i my nie ingerujemy w jego działania oraz nie decydujemy o kolejności. Jak skrypt podliczy i zrobi tabele według swojego algorytmu tak będą przydzielone nagrody.
Przed tą edycją zakupiliśmy najnowszą wersję skryptu, który okazało się że inaczej uwzględnia tabelę niż poprzednie. Wyszło to w trakcie konkursu, regulamin jest taki sam jak w poprzednich edycjach. Oprócz tej jednej małej zmiany regulamin jest ok.