>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

seba23 6K

seba23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 3 marca 2020 10:41 przez samuel24

@waldi1979  ale przecież każdy miał równe szanse. W mojej opinii nie chodzi o nieuczciwość użytkowników, a raczej o spryt. Synonimem nieuczciwości jest np. krętactwo lub kombinatorstwo czyli jeśli ktoś by pisał analizę i próbował ją edytować na swoją korzyść czy też wstawiał nie swoje screeny kuponów - wtedy możemy mówić o nieuczciwości.

Dodawanie analiz do konkursu już po meczu było zwykłym sprytem innych graczy, którzy znaleźli lukę w regulaminie. Nie byli oni nieuczciwi wobec innych, gdyż każdy mógł z tego skorzystać.

O nieuczciwości można mówić od szóstej kolejki, jeśli ktoś doda prośbę o analizę po meczu - gdyż mamy ten punkt w regulaminie. 
Ja, jak i wielu innych graczy korzystało z tej luki - i nie chce by myślano, że jestem graczem nieuczciwym. :)

W gwoli ścisłości. Dodaj jeszcze do regulaminu, że zapis ten dotyczy również kuponów. 

W swojej pracy zajmuje się analizowaniem SIWZów, OWU, OWZ, OWD i innych regulaminów. I jeśli dodamy do tego punkt o screenach, to chyba żadnej luki nie mamy :).

Nie, no bez jaj. Uczciwie przyznaję, że nie nie analizowałem kto i co kiedy zapodał bo mnie to średnio obchodzi ale dodawanie analiz już po meczu to według mnie raczej nie jest "spryt" gracza a celowe "oszustwo". I nie ma tutaj dla mnie tłumaczenia, że takiego zapisu nie było w regulaminie. To znaczy się że co, jak analiza weszła to ją dodam bo dostanę punkty, jak nie weszła to nie dodam bo po co ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
tofik015 +3 Punkty
Waldi1979 +60 Punkty (tak niektórzy kombinowali, żeby miec dodatkowe punkty w konkursie, plus jedyny był taki, że "musieli" napisać kolejną analize w dziale)
C 835

cobi1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
prosze o dodanie mojego kuponu
do moich typow 

https://forum.bukmacherskie.com/wpis/6920945/

Dodany  //waldi1979

C 835

cobi1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie mam dodanego jeszcze mojego kuponu do moich typow pisze żeby przypomnieć 

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36

PRZYPOMNIENIE!!!

Tak jak obiecałem od 6. kolejki do regulaminu wchodzi dodatkowy punkt

* można dodawać tylko analizę / kupon na spotkanie, które w momencie złożenia prośby jeszcze się nie rozpoczęło ????

ma to na celu uniknięcie sytuacji, że ktoś opisze kilka spotkań w danej kolejce, a do konkursu wybierze analizę z meczu, który wszedł przez co zyska dodatkowe punkty, bawimy się uczciwie, dlatego niech każdy ma równe szanse. Pozostałe punkty regulaminu bez zmian.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
anzelmo +15 Punkty
samuel24 5,2K

samuel24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
@waldi1979 ​​​​​​
Pytanko. Czy jeśli dam taśmę meczów, a jeden konkursowy z kursem &gt;1,50 będzie mi tę taśmę zamykał i zrobię cash outa, a potem się okaże, że zdarzenie weszło to zalicza się za dwa punkty? 

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
cytat z dnia 6 marca 2020 11:31 przez samuel24@waldi1979 ​​​​​​
Pytanko. Czy jeśli dam taśmę meczów, a jeden konkursowy z kursem &gt;1,50 będzie mi tę taśmę zamykał i zrobię cash outa, a potem się okaże, że zdarzenie weszło to zalicza się za dwa punkty? 

jeżeli kupon spełnia wymogi konkursu w momencie dodania to tak, punkty zostaną dodane.

shadow89 5,9K

shadow89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Proszę o zmianę moich typów:

1. Górnik - Cracovia 2-1 
2. Arka - Wisła P. 1-1 
3. Zagłębie - Lechia 2-1
4. Jagiellonia - Śląsk 1-0