>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

matelke222 1,9K

matelke222

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Witam,

proszę o dodanie do mojego postu
https://forum.bukmacherskie.com/temat/159064-4-kolejka-2802-0103/?page=3#post-6920282
analizy 
https://forum.bukmacherskie.com/temat/159063-24-kolejka-pko-ekstraklasy-2802-01032020/?page=2#post-6920488
oraz kuponu;

dzięki 
pozdrawiam

Dodane  //waldi1979

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
cytat z dnia 29 lutego 2020 09:53 przez michael1910To ja też mam prośbę do was. Jeśli dodajecie więcej niż jedną analizę do danej kolejki w różnych postach to zaznaczajcie przed meczem,którą dopisać do waszych typów. Nie czekajcie na rozstrzygnięcie spotkań i wtedy prosicie o dodanie analizy,która jest trafiona ;) Pozdro

niestety przy tworzeniu regulaminu nie wziąłem takiej ewentualności pod uwagę i niektórzy z tego "korzystali", postaram się dodać odpowiedni punkt do regulaminu, żeby takie sytuacje wykluczyć, chodzi o to, że zgłoszona analiza do konkursu będzie musiała być zanim dany mecz się rozpocznie, następna kolejka w tygodniu, więc będzie mało czasu na zapoznanie, dlatego zmiany wejdą w życie najprawdopodobniej od 6. kolejki, o wszystkim oczywiście poinformuję w osobnym poście.

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36

WAŻNE!!!

Tak jak obiecałem od 6. kolejki do regulaminu wchodzi dodatkowy punkt

* można dodawać tylko analizę na spotkanie, które w momencie złożenia prośby jeszcze się nie rozpoczęło ????

ma to na celu uniknięcie sytuacji, że ktoś opisze kilka spotkań w danej kolejce, a do konkursu wybierze analizę z meczu, który wszedł przez co zyska dodatkowe punkty, bawimy się uczciwie, dlatego niech każdy ma równe szanse. Pozostałe punkty regulaminu bez zmian.

samuel24 5,2K

samuel24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
cytat z dnia 2 marca 2020 23:28 przez waldi1979

WAŻNE!!!

Tak jak obiecałem od 6. kolejki do regulaminu wchodzi dodatkowy punkt

* można dodawać tylko analizę na spotkanie, które w momencie złożenia prośby jeszcze się nie rozpoczęło ????

ma to na celu uniknięcie sytuacji, że ktoś opisze kilka spotkań w danej kolejce, a do konkursu wybierze analizę z meczu, który wszedł przez co zyska dodatkowe punkty, bawimy się uczciwie, dlatego niech każdy ma równe szanse. Pozostałe punkty regulaminu bez zmian.

@waldi1979  ale przecież każdy miał równe szanse. W mojej opinii nie chodzi o nieuczciwość użytkowników, a raczej o spryt. Synonimem nieuczciwości jest np. krętactwo lub kombinatorstwo czyli jeśli ktoś by pisał analizę i próbował ją edytować na swoją korzyść czy też wstawiał nie swoje screeny kuponów - wtedy możemy mówić o nieuczciwości.

Dodawanie analiz do konkursu już po meczu było zwykłym sprytem innych graczy, którzy znaleźli lukę w regulaminie. Nie byli oni nieuczciwi wobec innych, gdyż każdy mógł z tego skorzystać.

O nieuczciwości można mówić od szóstej kolejki, jeśli ktoś doda prośbę o analizę po meczu - gdyż mamy ten punkt w regulaminie. 
Ja, jak i wielu innych graczy korzystało z tej luki - i nie chce by myślano, że jestem graczem nieuczciwym. :)

W gwoli ścisłości. Dodaj jeszcze do regulaminu, że zapis ten dotyczy również kuponów. 

W swojej pracy zajmuje się analizowaniem SIWZów, OWU, OWZ, OWD i innych regulaminów. I jeśli dodamy do tego punkt o screenach, to chyba żadnej luki nie mamy :).

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
Waldi1979 +60 Punkty (dzięki za zwrócenie uwagi, pozdrawiam)
Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
cytat z dnia 3 marca 2020 10:41 przez samuel24

@waldi1979  ale przecież każdy miał równe szanse. W mojej opinii nie chodzi o nieuczciwość użytkowników, a raczej o spryt. Synonimem nieuczciwości jest np. krętactwo lub kombinatorstwo czyli jeśli ktoś by pisał analizę i próbował ją edytować na swoją korzyść czy też wstawiał nie swoje screeny kuponów - wtedy możemy mówić o nieuczciwości.

Dodawanie analiz do konkursu już po meczu było zwykłym sprytem innych graczy, którzy znaleźli lukę w regulaminie. Nie byli oni nieuczciwi wobec innych, gdyż każdy mógł z tego skorzystać.

O nieuczciwości można mówić od szóstej kolejki, jeśli ktoś doda prośbę o analizę po meczu - gdyż mamy ten punkt w regulaminie. 
Ja, jak i wielu innych graczy korzystało z tej luki - i nie chce by myślano, że jestem graczem nieuczciwym. :)

W gwoli ścisłości. Dodaj jeszcze do regulaminu, że zapis ten dotyczy również kuponów. 

W swojej pracy zajmuje się analizowaniem SIWZów, OWU, OWZ, OWD i innych regulaminów. I jeśli dodamy do tego punkt o screenach, to chyba żadnej luki nie mamy :).

faktycznie może słowo "nieuczciwość" było niestosowne, ale chodziło mi właśnie o naginanie regulaminu (oczywiście zgodnie z przepisami, bo tego punktu brakowało), kupon miał być również dodany, ale jakoś mi to wczoraj umknęło, już dodałem .
Teraz dodany punkt brzmi tak:
* można dodawać tylko analizę / kupon na spotkanie, które w momencie złożenia prośby jeszcze się nie rozpoczęło ????
i faktycznie nie ma już chyba luk, także zapraszam wszystkich do wspólnej zabawy.

S 6K

sztabson_93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
shadow89 5,9K

shadow89

Użytkownik