>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
Proszę o wklejenie kuponu.

post: https://forum.bukmacherskie.com/temat/157189-6-kolejka-1106-12-finalu-faza-pucharowa/?page=2

Dodane//psotnick

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Zgłaszam błąd w podliczeniu moich punktów za 6 kolejkę. Mam podliczone 11 pkt a powinienem mieć 12 pkt. Za wynik I połowy mam 1 pkt a powinno być 2 pkt. Proszę o poprawienie błędu.

Racja, mój błąd. Juz poprawiony, w tabeli równiez za kolejkę i ogólem. Przy następnej aktualizacji będzie to uwzględnione.//psotnick 

power30 1,6K

power30

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tak na przyszłość to może warto ukrywać posty na ostatnią kolejkę. Co niektórzy by mieć pewną nagrodę po prostu grają te same DW, tak samo jak kombinacje under/over :) ?

samuel24 5,2K

samuel24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
cytat z dnia 15 czerwca 2019 14:55 przez power30Tak na przyszłość to może warto ukrywać posty na ostatnią kolejkę. Co niektórzy by mieć pewną nagrodę po prostu grają te same DW, tak samo jak kombinacje under/over :) ?

Również to zauważyłem :) 

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 15 czerwca 2019 14:55 przez power30Tak na przyszłość to może warto ukrywać posty na ostatnią kolejkę. Co niektórzy by mieć pewną nagrodę po prostu grają te same DW, tak samo jak kombinacje under/over :) ?

Temat do przemyśleń na przyszłość.

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 18 czerwca 2019 12:55 przez michalo28Kiedy można spodziewać się wypłat nagród? 

Jak wszyscy nagrodzeni odeślą swoje dane do przelewu. Został jeszcze tylko jeden zwycięzca i uprasza się z tego miejsca żeby w końcu odpisał na wiadomość, najlepiej dzisiaj. Żebyśmy zamknęli sprawę przed Bozym Ciałem i długim weekendem.
=========

Chodzi o użytkownika @matelke222
Czekamy tylko na ciebie, wygrałeś 3 kolejkę, czyli 4 czerwca, należy ci się nagroda i 2 tygodnie to chyba wystarczająco dużo czasu żeby podać dane. Nie wiem czemu nie podałeś jeszcze swoich danych do przelewu Skrill, wiadomość została do ciebie wysłana, wystarczy na nią odpowiedzieć i podać maila do skrilla.

Jeśli nie masz skrilla, albo rezygnujesz z nagrody to też daj znać, nagroda przypadnie następnemu w klasyfikacji.
Masz czas do jutra do południa (do 12:00)

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0

Zestawienie nagród i danych zwycięzców wysłałem właśnie do admina. Nie wiem czy dzisiaj będzie robił przelewy, ale nawet jeśli nie dzisiaj, to jutro powinien. Dam znać jak dostanę info o wysłaniu nagród.

EDIT: Poprawka, wypłaty nagród pójdą dopiero w poniedziałek.

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Pytałem wczoraj admina o nagrody. Dostałem odpowiedź, że kasa od sponsora ma być w środę. Przez długi weekend nikt tego tam nie ruszał, muszą zaakceptować fakturę itd, przelać kasę i jak dojdzie na skrill forum to będą rozsyłane wg zestawienia i danych zwycięzców (już po zsumowaniu jeśli ktoś wygrał kilka nagród). Pewnie dlatego to tyle trwa.

coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Panowie, co do nagród, proszę o uzbrojenie się w cierpliwość, musimy zakończyć kwestie formalne z bukmacherem, po tym nagrody zostaną Wam wypłacone. Na dzień dzisiejszy przewidywany termin na wypłaty to wtorek / środa 2-3 lipca 2019. Jeżeli coś się zmieni, będę informować na bieżąco.