>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

pawel1908 2,3K

pawel1908

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LDZ

https://forum.bukmacherskie.com/temat/156293-typy-dnia-16042019-wtorek/?page=2#post-6834457

Jeżeli to może pomóc w rozliczeniu typu to poniżej przesyłam link, pod którym są oficjalne statystyki indywidualne piłkarzy ( w pdf-ach )

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2019/matches/round=2000982/match=2027155/match-info/index.html?iv=true

Spieszyłem się i nie dodałem do analizy...

typ podliczony, jak podliczałem to protokoły nie były jeszcze dostępne  //waldi1979

B 714

bosky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp.

Omyłkowo podałem typ na dzisiaj (19.04) w dziale na jutro (20.04), bardzo bym poprosił o przeniesienie. Z góry dziękuję.Mecz Jastrzębski - ONICO typ 2.

Napisałem Prywatną wiadomość / ibis

kamasutra10 6,3K

kamasutra10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska

Pytanko.....Kolega  rejestrował  się  wczoraj  jako  nowy  uzytkownik  forum...Na  razie  nie  może  pisac   w " Typach  Dnia" . Od  kiedy  będzie  mógł?..,  bo  troche  niecierpliwy  i  prosił  o  zapytanie.....

/Odpowiem, cytując regulamin: "W konkursie mogą brać udział osoby, które są zarejestrowane na forum minimum 7 dni oraz napisały 5 postów."/husarz22

kamasutra10 6,3K

kamasutra10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska

Prosze  o poprawienie  zwrotu  "  w  grupie  mistrzowskiej"   na  " spadkowej"  w  analizie  na  niedzielę..Mysląc  o   czymś innym  pomyliłem  sie...Dzk...

Poprawione.

Na przyszłość podawajcie link do posta//psotnick

gawlak 289

gawlak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Jako, że są bardzo nikłe szanse na rozegranie dzisiejszych meczów w Pradze z powodu na deszcz, prosiłbym o usunięcie mojego typu - &gt; https://forum.bukmacherskie.com/temat/156423-typy-dnia-29042019-poniedzialek/?page=1#post-6839362  

i dodanie tego na dziś ( 29.04.2019), jeżeli istnieje taka możliwość:

Dyscyplina: Tenis, Maroko

Godzina: 16:30

Spotkanie: Linette - Jorovic

Typ: Dokładny wynik 1-2

Kurs: 4,80

Bukmacher:  Forbet

Analiza:

Dziś na kortach w Maroko zagra Nasza rodaczka Magda Linette z reprezentantką Serbii I. Jorovic. Ostatnio daleko od swojej optymalnej formy znajduje się Magda, dlatego uważam, że to spotkanie powinno być na styku. W dodatku miała małą przerwę w grze od 11 kwietnia i od początku może nie czuć dobrze piłki i geometrii kortu. Jej rywalka to młoda tenisistka, której na pewno woli walki w zwycięstwo brakować nie będzie. Typuje, że w tym meczu zobaczymy 3 sety po których to Serbka będzie świętować awans do następnej rundy.

Jest taka możliwość. Podaj ten nowy typ, a ten stary usuniemy.//psotnick

kamasutra10 6,3K

kamasutra10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska

Pytanie...Czy  mogę  zmienić  cos w  ustawieniach  by  nie  dostawać  powiadomienia  na  skrzynke  e mail  o  kazdej  odpowiedzi  nadesłanej  od  mojego  rozmówcy  podczas  prywatnych  rozmów  na  forum?..Strasznie  to  kłopotliwe  bo  po  jednym  dniu  mam  kilka  stron powiadomień  na  e-mail.....Kazde  jedno  zdanie  mojego  rozmówcy  automatycznie  wysyłane  jest  na  skrzynke.....

pawel1980 2,1K

pawel1980

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Witam, mam ten sam klopot co kamasutra, po rozmowach na priv ciezko cokolwiek na mailu znalesc poza powiadomieniami z forum.

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 30 kwietnia 2019 14:05 przez kamasutra10

Pytanie...Czy  mogę  zmienić  cos w  ustawieniach  by  nie  dostawać  powiadomienia  na  skrzynke  e mail  o  kazdej  odpowiedzi  nadesłanej  od  mojego  rozmówcy  podczas  prywatnych  rozmów  na  forum?..Strasznie  to  kłopotliwe  bo  po  jednym  dniu  mam  kilka  stron powiadomień  na  e-mail.....Kazde  jedno  zdanie  mojego  rozmówcy  automatycznie  wysyłane  jest  na  skrzynke.....

Można to wyłączyć w Ustawieniach swojego konta. Jeśli tego jeszcze nie próbowałeś to najprostsze sposoby są najlepsze. Najeżdżasz na swój nick w prawym górnym rogu strony, wybierasz Ustawienia, potem w sekcji Powiadomienia odznaczasz "Powiadom mnie o nowej wiadomości" i zapisujesz w prawym dolnym rogu. Jak to nie pomoże to dajcie znać.

kamasutra10 6,3K

kamasutra10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska

Ok..Robiłem to tylko na dole nie zapisywałem , dlatego nie działało...