>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
terrormachine 10

terrormachine

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Witam,
prosze o zedytowanie mojego postu z nazwą bukmachera. Wpisałem &quot;Uni.bet&quot;, ale po zatwierdzeniu nazwa się nie wyświetliła (dwukrotnie).
https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-15-09-2017-piatek.148257/page-2#post-6515857
Dzięki
Nic nie trzeba edytować, bo wszystko się wyświetla jak należy. Wyłącz Adblocka albo zmień jego ustawienia, bo pewnie on ci blokuje nazwy buków. Przypominamy o tym codziennie na początku kazdego tematu z typami//psotnick
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Mam tymczasowo konto zablokowane, ale do 48h powinni je odblokować. Po odblokowaniu od razu zostaną przelane.

marekslavek 94

marekslavek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa & Plock
Witam,
Drodzy Panowie,
wyjaśnijmy sobie kilka niejasności, pojawił się nowy kolega &quot;SURESKO&quot; jednego dnia napisał 3 posty - dostanie minus 100 czy minus 300? Wszystkie trzy u nieprawidłowego buka - doatanie kolejne minus 100 czy kolejne minus 300? W domyśle minus 600. I jeszcze się pytam czy mogę zagrać to co On jeżeli wiem, że jego propozycje są nieregulaminowe? Podobno nie wolno robić plagiatów? Dajcie wykładnie regulaminu.
Może się czepiam ale jestem legalistą i szlag mnie trafia.
Sugestia regulaminowa. Niech każdy uczestnik sprawdza swój typ i prawidłowość punktacji. Jeżeli nie zgłosi mylnej oceny moderatorów / sporo tego jest / dodatkowa kara - np minus 500 pkt.
Z pozdrowieniami,
MarekSlavek
W kwestiach nieopisanych w Regulaminie obowiązuje zdanie Moderatorów konkursu a przede wszystkim ZDROWY ROZSĄDEK.
Więc nie, nie dostanie -600pkt, tylko -100, bo przewinienia regulaminowe się nie kumulują.
Powtórzenie typu nie jest plagiatem. Jest powtórzeniem typu.
Pomysł regulaminowy z małymi szansami na wprowadzenie.
//psotnick

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
typy dnia 22.09 (piatek) - powinienem miec ZWROT za mecz w Katarze - wynik 2-3 , a nie minus
Poprawione//psotnick

bartez1983 322

bartez1983

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
might89 834

might89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sucha Beskidzka
https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-23-09-2017-sobota.148395/page-2#post-6522076
typ został trafiony. Kurs wziąłem z Unibetu i wpisałem go w zakładce bukmacher, natomiast teraz patrzę i jest ona pusta...Bardzo prosiłbym o korektę. Dziękuję ????
Znowu to samo.. Nie ma potrzeby żadnej korekty, bo buk jest dokładnie widoczny. Wyłącz Adblocka albo zmień jego ustawienia bo to pewnie on ci blokuje nazwy buków. Piszemy o tym w Regulaminie i w każdym temacie dziennym z typami.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblock&#39;u.
Czytamy, czytamy, czytamy...
//psotnick

C 117

coolfun

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
proszę o usunięcie mojego pierwszego postu w dzisiejszych typach dnia. Coś mi się zacięło i przez przypadek wstawiłem bez typu i analizy

Status
Zamknięty.