>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
kolti 103

kolti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Typ użytkownika Seba23 ze wczoraj, +65, a nie +27 mimo, że kolega za Piastem sprawiedliwość musi być ????

czaro82 9,8K

czaro82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Witam, proszę o dodanie litery &quot;c&quot; w nazwie Schalke, babol ten wystąpił bodajże 3krotnie w trakcie pisania analizy oraz w samym nagłówku, niby NIC znaczącego ale razi po oczach z racji wekendu przeoczyłem a podpowiednik t9 w moim telefonie zaakceptował.
Z góry dziękuję i pozdrawiam. Typy dnia 19.08 post nr #35#
edit: OK. Robson1416

marekslavek 94

marekslavek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa & Plock
Proszę o poprawienie godziny na wlaściwą tzn 15.30 w moim poście nr 4 - typy na jutro, niedzielę, 20 sierpnia
Dzięki i pozdro.
edit: OK. Robson1416

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Prośba taka, jeśli chcecie jakąś poprawę w swoim poście, doklejajcie link do posta, będzie łatwiej szukać.

zeus_6666 2K

zeus_6666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
k/Bydgoszcz
Nie to, że jestem złośliwy albo chamski, ale uważam, że po to są reguły aby ich przestrzegać... Zupełnie nie rozumiem tej nie konsekwencji, że jednym przyznaje się -100 za nie regulaminowego bukmachera (głównie STS) a innym nie. Chyba po coś jest ten regulamin???

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Nie to, że jestem złośliwy albo chamski, ale uważam, że po to są reguły aby ich przestrzegać... Zupełnie nie rozumiem tej nie konsekwencji, że jednym przyznaje się -100 za nie regulaminowego bukmachera (głównie STS) a innym nie. Chyba po coś jest ten regulamin???

W większości -100 Mają nietrafione typy. Nie zwróciłem na to uwagę bo od niedawna ogarniam typy dnia. Poprawiłem kolejki 16-20. Od tej pory będzie zgodnie z regulaminem.

Pzdr

manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Ja mam inne pytanie. Dlaczego 1xbet jest bukmacherem ,,regulaminowym&#39;&#39; a marathonbet juz nie? Ja rozumiem,ze dajecie minusowe punkty za podwyzszane kursy,kiepskie analizy, czy cos w ten desen,ale ujemne punkty za bukmachera? Moze i regulamin czytalem dosc dawno,moze nie zauwazylem ze Marathonbet jest nieregulaminowy,ale dlaczego w takim razie 1xbet jest regulaminowy? Kursy i oferta niemal identyczne,a rzeklbym,ze Marathon jest o wiele rzetelniejszym bukmacherem,jest wyplacalny i nie ma z nim takich problemow jak z 1xbetem,gdzie przy wyplanie 5000 juz zaczynaja kantowac. Troche mnie to boli,ze trafiam ludziom czesto kursy zdecydowanie najwyzsze z tego forum ( wczoraj bodajze 5.70,dzis 4.50 ) a dostaje -100 za to,ze podalem bukmachera rzetelniejszego i wyplacalnego,a nie 1xbet-ktory zwyczajnie ma renome jednego z najgorszych bukmacherow i kazde forum powinno przed nim graczy ostrzegac.
A wiec prosze o wyjasnienie-dlaczego 1xbet a nie marathonbet?

guy-crouchback 1,2K

guy-crouchback

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Za wczorajszy typ otrzymałem 125 punktów. Czy nie powinno to być 135 punktów, przy kursie 2.35 na Swindon? Pozdrawiam.
Poprawione.

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam inne pytanie. Dlaczego 1xbet jest bukmacherem ,,regulaminowym&#39;&#39; a marathonbet juz nie? Ja rozumiem,ze dajecie minusowe punkty za podwyzszane kursy,kiepskie analizy, czy cos w ten desen,ale ujemne punkty za bukmachera? Moze i regulamin czytalem dosc dawno,moze nie zauwazylem ze Marathonbet jest nieregulaminowy,ale dlaczego w takim razie 1xbet jest regulaminowy? Kursy i oferta niemal identyczne,a rzeklbym,ze Marathon jest o wiele rzetelniejszym bukmacherem,jest wyplacalny i nie ma z nim takich problemow jak z 1xbetem,gdzie przy wyplanie 5000 juz zaczynaja kantowac. Troche mnie to boli,ze trafiam ludziom czesto kursy zdecydowanie najwyzsze z tego forum ( wczoraj bodajze 5.70,dzis 4.50 ) a dostaje -100 za to,ze podalem bukmachera rzetelniejszego i wyplacalnego,a nie 1xbet-ktory zwyczajnie ma renome jednego z najgorszych bukmacherow i kazde forum powinno przed nim graczy ostrzegac.
A wiec prosze o wyjasnienie-dlaczego 1xbet a nie marathonbet?
Najkrótsza odpowiedź powinna brzmieć: Bo tak jest w Regulaminie, którego znajomość i akceptację potwierdziłeś oddając typy w konkursie Typy Dnia. Generalnie konkurs organizuje forum, nagrody tez od forum, więc to organizatorzy ustalają regulamin i mogą go sformuować wg własnego widzimisię.
Przepraszam, ale nie bardzo o co masz pretensje. Czy o to, że po 4-5 miesiącach od zmiany regulaminu odnosnie listy buków (z wiadomych przyczyn których każdy nie dało się przeoczyć), która za kazdym razem była anonsowana (najpierw 1 kwietnia, a potem 30 kwietnia), obudziłeś się , że nie ma tam jakiegoś buka? No cóż ja moge powiedziec na to. Lista buków na tyle szeroka ze oferta wszystkich obejmuje wszystkie zdarzenia sportowe i nie tylko sportowe na tej planecie, więc jest z czego wybierać.
Troche mnie to boli,ze trafiam ludziom często kursy zdecydowanie najwyższe z tego forum ( wczoraj bodajze 5.70,dzis 4.50 ) a dostaje -100 za to,ze podałem bukmachera rzetelniejszego i wyplacalnego
Tu już pojechałeś. Minus100 dostałeś za to, że nie dotrzymałeś regulaminu konkursu Typy Dnia, nie chciało ci się go przeczytać, przejrzeć, sam nie wiem czemu, a nie za to że podałeś typ z najgenialniejszego i wybitnego buka. I jeszcze jedno: staraj się nie &quot;trafiać ludziom kursów&quot;, bo to nie jest dziejowa misja, staraj się trafiać sobie i dzielić się nimi z innymi. Po drugie, prośba ode mnie: załóż swój temat z typami w Kuponach ze statystykami, prowadź statystyki przez jeden miesiąc to sprawdzimy ich skuteczność, zobaczymy po jakich stawkach grasz te wysokie kursy, co jest kluczowe przy takich wysokich kursach, a wtedy będziemy wiedzieć czy trafienie kilku typów w miesiącu na powiedzmy 30 zagranych się opłaca czy nie. Sam chętnie będę obserwował twój temat.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
guy-crouchback +2 Punkty (Dzięki za szybką korektę!)
marekslavek +1 Punkty (bardzo dobry komentarz, pozdrawiam)
zeus_6666 2K

zeus_6666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
k/Bydgoszcz
Żeby nie było, ten post nie jest po to aby komuś dodawać lub odejmować punkty. Jednak jak już wspominałem we wcześniejszym wpisie nie lubię i nie rozumiem braku konsekwencji... Dlatego proszę któregoś z moderatorów aby wyjaśnił mi czym różni się analiza kolegi TryH z 1.08 od analizy kolegi Betfred z 18.08 albo 7.08. Bo chyba nie chodzi o czyjeś &quot;widzi mi się&quot; albo o kogoś aktualny chwilowy humorek?

Chodzi oczywiście o ocene czy dany post jest &quot;kiepską analizą&quot;, czy nie.

Ani &quot;widzi mi się&quot;, ani &quot;chwilowy humorek&quot;, ale subiektywna ocena już tak. Bo inaczej takich kwestii ocenić się nie da. Nie ma przecież obiektywnych kryteriów po spełnieniu których można kategorycznie stwierdzić ze ta jest kiepska a ta nie. Nawet 2 zdaniowe uzasadnienie może być sensowne, bo w pewnych typach to wystarczy. My jesteśmy bardzo pobłażliwi, dużo bardziej niż w działach tematycznych gdzie większość &quot;analiz&quot; by miała adnotację od moda, żeby coś więcej dopisać. My tylko rażące lanie wody, albo ewidentne błędy merytoryczne że widac ze autor kompletnie nie ma pojecia o czym pisze, to takie kwalifikujemy jako kiepska. Z uwagi na to że to Typy Dnia to konkurs i rządzi się konkursowymi prawami. W podanych przypadkach analizy podobne i pewnie w ostatecznej ocenie, która pójdzie to tabeli będą tak samo oznaczone//psotnick

guy-crouchback 1,2K

guy-crouchback

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy mógłbym prosić o ponowne przeliczenie moich punktów? W poprzedniej tabeli (za dni 1-15) miałem ponad sto punktów, a teraz po trafnym typie na Swindon (+135) okazuje się, że mam 121 punktów.
Według moich rachunków powinno być: 256 punktów (-300 Stevenage, Accrington, Preston; +160 Leeds, +105 Southport, +156 Dag&amp;Red, +135 Swindon - razem 556 na plusie - 300 = 256).
Masz rację, mój błąd. Po prostu nie wpisane był wynik za 19.08 i stąd ta różnica. Już wpisane, poprawiona tabela już na skrinach w temacie Tabela//psotnick

marekslavek 94

marekslavek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa & Plock
Witam, bardzo przepraszam ale mój typ był prawidłowy i wszedł. Bardzo wyraźnie dodatkowo opisałem. Pierwszą bramkę strzelił Everton. Powinien być plus. Proszę o poprawienie. Pozdrawiam.
post nr 30 z dnia 21 sierpnia - poniedziałek.

edit: Tak jest, masz rację, źle odczytałem Twój typ. Robson1416

tryh 2,2K

tryh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Mała niezgodność w typie na 22.08 w miejscu spotkania zamiast Winston powinno być New Haven. Przepraszam za tą drobną pomyłkę proszę o poprawkę po prostu pomyliło mi sie z rozgrywanym w tym samym czasie turnieju ATP

guy-crouchback 1,2K

guy-crouchback

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy coś się zmieniło w regulaminie konkursu w temacie możliwości zamieszczania zdjęć/grafiki? Z chęcią również skorzystałbym z możliwości wzbogacenia moich analiz o zdjęcia, grafiki i szkice artystyczne. Pozdrawiam.
Nie widzę przeszkód, ale też nie widzę zbytniego sensu, chyba, że zawierają twoje własne wnioski czy jakieś twoje staty. Lepiej w dziale tematycznym zamieścić ten typ ze wszystkimi grafikami jakie chcesz, a w Typach Dnia skromniejszy bez grafik (jeśli maja tylko ubarwić, bez wpływu na merytorykę), za to dać link do posta w dziale tematycznym. Warunek jeden, grafiki nie mogą być zbyt wielkiego formatu, a na pewno nie mogą wykraczać poza zakres okna tematu (takie będą usuwane). Po to jest podgląd posta żeby sprawdzić to wcześniej, przed zatwierdzeniem posta//psotnick

guy-crouchback 1,2K

guy-crouchback

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Proszę o skasowanie moich postów z dzisiejszych Typów Dnia - analiza jeszcze nie jest skończona, wysłało mi się niechcący w trakcie pisania. Sorry.
Posty usunięte.

zibi16 11,9K

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
JA propos tabeli... Powinienem mieć -502 a nie -678 do 20-ego włącznie. 3 razy liczyłem i tak mi wychodzi.
Masz rację, nie było dodane do tabeli punkty za 13.08 i stąd ta różnica. Moje przeoczenie, już poprawione, przy następnej aktualizacji będzie to już uwzględnione//psotnick

Status
Zamknięty.