>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
pamelka 66

pamelka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To tak jak by kurs się zmienił na wyższy, to bym sobie go powtórzył grając ten sam wybór z danego meczu. Ale nie można bo to ten sam typ a zmiana kursów nie ma tu nic do rzeczy ! Liczy się kurs wpisany z danej godziny na forum w danym typie dnia. Więc Twoje argumenty nie mają wartości
A zasada że typ z jednego dnia można powtórzyć na drugi (jak nie zagrają pierwotnego dnia) jest błędna, bo to jest ten sam typ który został czy ściągnięty pomysł, który był już wrzucony w typy dnia..
Więc proszę o anulowanie typu dnia który tu zgłosiłem
Pozdrawiam z całego serducha

marian77 541

marian77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ja to wiem
pozwolę sobie zacytować
&quot; Typ:Gospodarze wygrają pierwszego seta i mecz:NIE&quot;
wynik Iran 3-0 Cuba
czyli jak by nie patrzeć typ i tak by Ci nie wszedł bo jak ktoś wcześniej wspomniał iran musiał przegrać 1 seta i cały mecz
a z twojego zapisu wynika, że to Kuba musiałaby wygrać 1 set i cały mecz
skomplikowałeś to swoim durnym zapisem a teraz się jeszcze wykłócasz
i tak typ masz na minus bo i tak ci nie wszedl
na przyszlosc pisz jaśniej

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
To tak jak by kurs się zmienił na wyższy, to bym sobie go powtórzył grając ten sam wybór z danego meczu. Ale nie można bo to ten sam typ a zmiana kursów nie ma tu nic do rzeczy ! Liczy się kurs wpisany z danej godziny na forum w danym typie dnia. Więc Twoje argumenty nie mają wartości
A zasada że typ z jednego dnia można powtórzyć na drugi (jak nie zagrają pierwotnego dnia) jest błędna, bo to jest ten sam typ który został czy ściągnięty pomysł, który był już wrzucony w typy dnia..
Więc proszę o anulowanie typu dnia który tu zgłosiłem
Pozdrawiam z całego serducha
Pisałem ci już na PW ale powtórzę, bo byłem przekonany, że gość powtórzył twój typ jota w jotę, a tu sprawdzam jeszcze raz i widzę, że typ brzmi Muller +2.5 gema..
Więc podsumujmy:
wczoraj zagrałes typ &quot;Muller wygra 2-0&quot;, https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-10-08-2016-sroda-136630-2.html#post6079151 a mecz został przełożony na dzis z uwagi na deszcz.
Dzisiaj inny user zagrał typ &quot;Muller +2.5 gema&quot;, https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-11-08-2016-czwartek-136664.html#post6079885 a ty żądasz - bo przecież nie prosisz - o anulowanie jego typu bo jest powtórzeniem twojego wczorajszego..
Więc ja się pytam jakim cudem to jest powtórzony typ?
Tu masz sety, a tu masz gemy.. już nawet to powinno ci dać do myślenia że to są kompletnie różne typy. Przecież istnieje kilkanaście wyników meczu przy których jeden wchodzi a drugi nie. np 7-6 6-7 7-6, żeby daleko nie szukać, przy takim wyniku twój typ nie wchodzi, a jego wchodzi. I takich przykładów również na odwrotne wyniki można podawać masę.
Więc twoje argumenty po prostu nie mają pokrycia w rzeczywistości.

pamelka 66

pamelka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale w typach dnia jest zasada że trzeba grać wyższe kursy
Więc ja tego nie rozumiem, więc wyjaśnijmj mi jakby ta sytuacja miała miejsce dziś
Ja grał 2-0 Muller po kursie 5.00
Ktoś inny może zagrać po mnie Muller handicap +2.5 po 1.80 ?
Chodzi mi o jeden normalny dzień , żadne przekladki terminow
What? Gdzie masz zasadę, że &quot;trzeba grac wyższe kursy&quot;? Nic takiego nie ma w Regulaminie, tylko widełki kursowe w których trzeba się zmieścić 1.40-5.00 (wyższe kursy są zaniżane do poziomu 5.00).
Tobie się pewnie pomyliło z tym, że za powtórzone uznajemy handicapy i czy mniej ryzykowne overy/undery od tych które ktoś już wcześniej podał. Np ktoś podał Powyżej 3.5 gola, to po tym nie można podać w tym samym meczu Powyżej 2.5 i tak samo w przypadku handicapów. Zasada jest prosta i dotyczy głownie overów/underów i handicapów: na ten sam mecz nie można podać mnie ryzykownego typu niż juz ktoś podał, powtarzam dotyczy to tylko overów i handicapów.
To nie ma nic wspólnego z kursami. Na tym własnie polega problem: wszystko jest w Regulaminie czarno na białym, nawet z przykładami, ale nie chce wam się czytać. A potem to ja jestem ten ostatni oszust ktory chce wszystkim zabrać ciężko trafione typy...
//psotnick

pamelka 66

pamelka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok. Mi nie chodziło i wyższe kursy a o te handicapy i overy, że musi być później trudniejsza opcja
Mój błąd, pomylilem się !
Ok rozumiem. Ja podaję 2-0 w setach Muller, kto inny może po mnie podać handicap na Millera po 1.80
Dzięki za wyjaśnienie

S 61

sanej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stamtad.
Czy można prosić o usunięcie typu z dnia dzisiejszego na BTS Arsenalu z Liverpoolem? Znalazłem ciekawszy typ po prostu.

M 0

maslowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Witam typerów. Czy jest ktoś z Karpacza i czy jest w tym mieście jakiś punkt bukmacherski?

drughi 430

drughi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
malopolska
Dyscyplina pilka nozna
gdodzina 20:45
mecz Dundalk-Legia
typ 1
kurs 3,80
bukmacher: Bet365
Nie ma co analizować, Legia jest słaba co widać po ich wynikach i przypadkowych awansach w dotychczasowych kwalifikacjach do LM.
Będzie miała jak my....Ligę Mistrzów w TV
Ogólnie to który admin jest wujkiem tego ziomeczka?zazwyczaj albo brak analizy ,albo jak widzę po innych postach kpiny z adminów-pozdro dla Benka ;)no ale czasem coś tam trafi więc niech będzie.Dobre tu wynalazki występują po obu stronach :cool:
Stary, po co ten post napisałeś? Analiza kiepska i tak będzie oceniona, a nawet punktowana bo to już 3 i kolejna w miesiącu, ale wtedy kiedy przyjdzie pora na ten dzień. Więc nie wiem po co te uszczypliwości, równie dobrze to ty możesz być wujaszkiem kolegi, bo cytujesz i promujesz marne posty//psotnick

drughi 430

drughi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
malopolska
po prostu staram się was zrozumieć,w sytuacji np kiedy gość jedzie po Benku a ten mu jeszcze rozlicza typ na plus ,też mu coś tam klepłeś Psotnick -bo trafił mimo że analiza z dupy-ale okej ,nie wtrącam się,sam jakiś wiele lepszych analiz nie pisze ;) w sumie to zbędna retoryka.
p.s. do Miraka-&quot;Będzie miała jak my....Ligę Mistrzów w TV&quot;(o Legii)-to akurat było zabawne:grin: żeby nie było się czepiam za bardzo.

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
amaro07 0

amaro07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaslo
Nie wiem gdzie można to zgłosić, a nie chcę otwierać nowego wątku i zaśmiecać.
Czy może ktoś kto ma uprawnienia pogrubic nazwę tego wątku GOLDEN LEAGUE w dziale kupony bo nie widzę opcji edycji

Pogrubić nazwę tematu? czy zmienić na duże litery? A w ogóle to po co zmieniać? Ale jak się uparłeś pisz przez wiadomość prywatną do moda który się opiekuje tym działem.

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Maynooth
Proszę o wstawienie typu z poprawionym tekstem:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, Liga Mistrzów
Godzina: 20:45
Spotkanie: AS Roma - FC Porto
Typ: awans Romy
Kurs: 1.40
Bukmacher: WilliamHill
Analiza: Kurs niski ale pewniejszy niż czyste zwycięstwo gospodarzy. Żeby mieć szansę na wygranie konkursu muszę go trafiić więc ten typ bardzo istotny. Roma w moim przekonaniu gra dużo lepiej wogóle jako drużyna od FC Porto które już kolejny sezon jest tylko słabsze. To już nie ta drużyna sporzed kilku sezonów i jeszcze wcześniej, faktycznie mają tego przebojowego nowego napastika jednak Roma to półka w moim przekonaniu wyżej na dzień dzisiejszy. Ostatnio pokaz siły w serie A w wygranym meczu 4:0 i to bez np Tottiego wielkiego talizmanu tej ekipy. W dzisiejszym meczu nie zagra od pierwszej minuty bo już jest naprawdę wiekowym zawodnikiem, gra ta legenda już ostatni sezon ale jak narazie nic nie strzelał, kto wie może dziś wyjdzie i znów strzeli, bo kto jak nie on strzelił bramkę w Champions League jako najstarszy strzelec w historii tych rozgrywek jakieś pół roku temu, w wieku 39 lat. Ja Romie kibicuje bo Totti jest przykłądem do naśladowania, cała karierę w jednym klubie Takich zawodnkiów juz praktycznie się nie spotyka. A jest oczywiście tez nasz Wojtek Szczęśny, świetny bramkarz, w pierwszym meczu nie zagrał dzis tez usiądzie na ławce rezerwowych ale grał w serie A w zwycięskim meczu jego drużyny nie puścił gola. Nie zagra Vermalen,ale spokojnie można go kimś zastąpić. Oby nie było tylko 2:2 bo wtedy baj baj AS Roma z Tottim i Wojtkiem. Siła ofensywna, przewaga boiska, forma wszystko moim zdaniem przemawia za romą, A jak to wszystko się nie potwierdzi to jest jeszcze Totti choc trzeba też pamiętać mimo wszystko ze Cassillas w bramce Porto zawsze może mieć też TEN jeszcze jeden wielki moment...Serce za Romą, rozum również, ale przy takim kursie to się sam w sumie dziwię teraz że biorę ten typ.
Poprawione.

Status
Zamknięty.